|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נסגור את זה שכל אחד חושב אחרת וזה הכל, למה נשבר לי הז** כבר ואני מת לישון.
יאללה לילה טוב (שתיים בלילה)
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() לא היה לי כח לקרוא את כל האשכול, אבל.. באיזה סרט אתם חיים ?
250-350 גרם חלבון ?? מה קרה ? אתה על איזה חומר ושכחת לציין? או שאתה שוקל 120 קילו ? אל תחיו בסרט.. 350 גרם חלבון זה אפילו הרבה למישהו על חומרים. קח מקסימום 2 (אולייי 2.5) לקילו. אה וגם 3700 קלוריות זה המון. אני כמעט בטוח שאתה לא צריך כ"כ הרבה. אם נתקעת על אותו משקל, תעשה שבוע-שבועיים נייטרלי (שלילי קל) ותחזור לכמות קלוריות נורמלית. או ששוב, אם כשאתה עולה על המשקל, אתה רואה שלוש ספרות, ראה הודעה זו כמבוטלת. עריכה - ראיתי שאתה שוקל 90 קילו. כמה אחוז שומן ? יש מצב שעדיף לך להתחיל חיטוב ? אם אתה 90 קילו על 1.77 ואחוז שומן נמוך, אתה אמור להיות מטורף.. אם אתה 90 קילו חטוב, אז קודם כל ריספקט ואכן 3700 קלוריות ו-250 גר' חלבון זה בגדר הסביר. (350 זה כבר הרבה)
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי 90 אפילו 91 וירדתי ל86 ככה, אני בדרך חזרה ל90 עכשיו.
3700 זה לא הרבה דבר ראשון, ו250ג חלבון זה גם לא נורא. בחו"ל צורכים פי שתיים חלבון מבארץ, ואני רוב הזמן בפורומים של חו"ל אז זה קצת משפיע. אני לא על אחוז שומן נמוך, אני על איזה 16% ככה, ואני מתישהו יעשה חיטוב וימשיך במאסה עד מאה ועשרים. אני עליתי בדרך שלי מ55ק"ג ל90ק"ג בשנה וחצי בדיוק, אז אני סומך על עצמי עם כמות הקלוריות.
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, בקשר למה עושים בחו"ל, יש משפט שאני אומר:
זה שזה כתוב באנגלית, לא עושה את זה נכון. מה זה פי 2 חלבון מהארץ? מישהו על 90 קילו ו16 ~ % שומן צורך שם 350 גר' חלבון ? ואין אפס. אין דבר כזה לעלות מ55 ל90 קילו איכותי בשנה וחצי. (אתה לא על חומרים, נכון?) אתה אומר 16% ? אני אומר שאם תעשה חיטוב ותשאר 75-80 קילו חטוב, אתה צריך להגיד תודה.
![]() |
#45 |
חבר מתחיל
|
![]() אני פשוט אוכל כמה שפחות שומן ביום חוץ מהשומן האיכותי מאבוקדו או תחינה שזה אני אוכל מספיק
חוץ מזה אני אוכל בכל ארוחה 25-30 גרם חלבון 6-5 ארוחות ביום שיצא לי 150 גרם חלבון ובכל ארוחה אני אוכל כמה שיותר פחמימות מחיטה מלאה וגודל יופי בלי להשמין יותר מידי זאת רק דעתי.. לא צריך יותר מידי להתייחס לזה פשוט תאכל יותר ממה שאתה רגיל לאכול. עם פחות שומן ושינויים קטנים בתפריט (רק דעתי) חחחחחחחחחחחחחחח מה זה בחו"ל צורכים כפול שניים חלבון? מה הקשר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שזה באנגלית לא עושה את זה נכון, אבל זה ששני הפורומים הגדולים בעולם עם כמות משתמשים שאתה לא מאמין מדברים כל הזמן על אותם כמויות זה משנה. זאת אומרת שלפי מה שהבנתי, רק המדינה הקטנה שלנו מחשבת לפי החישוב של מקסימום 2 גרם חלבון לקילו (ואז אתה נחשב מטורף פה בארץ). אבל אני עדיין לא הולך לצרוך כמוהם, אני באמצע. דרך אגב, הרבה מהם סופרים את 300+ גרם חלבון שלהם כולל חלבון מלא. אבל זה עדיין המון (ככה לפחות זה נראה לי, אצלהם זה ברגיל). אז מי אמר שהמדינה הקטנה שלנו יותר חכמה מכל שאר העולם? ולא אני לא על חומרים, ואני יודע את זה שבמקרה הטוב אני ישאר 80 קילו יחסית חטוב, ובגלל זה אני עדיין במאסה.
![]() |
![]() |
#47 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה כ"כ מעט שומן וכ"כ הרבה פחמימות? לא ממש ברור לי.
קשה לי להאמין שתשב על 90 גרם שומן, אם תאכל כ"כ הרבה פחמימות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בקושי מתחבר, אבל אני אשתדל להתחבר השבוע.
![]() |