|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() שור ברמות!!
כל הכבוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
חופשי בוא בהדממה של פסח דפוק איתי אימון
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לי אפשר לשאול איפה אתה משרת?
גובניק? קרבי? ואיך אתה מסתדר עם הצבא ואימונים
![]() |
#44 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() קרנףףף
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() ג'וב אבל עדיין קשה - האוכל בצבא על הפנים!
אני תמיד מביא אוכל מהבית, וארוחות חמות אני אוכל רק בערב אחרי האימון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שייק חלבון, 2 קופסאות טונה, קוטג' - גבינה לבנה... 10 פרוסות לחם.... החיים קשים חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() ש"ש אני גם אוכל בבוקר כל יום ( מכין דייסה לוקח לי איזה חצי שעה להכין ולאכול ולשטוף ת'סיר אחרי זה ) אז אני צריך לקום איזה שעה וחצי לפני הזמן :| להכין את כל האוכל וזה... כוסומו המדינה הזאת תאמין לי :p
ובלי קשר אני מביא גם ש"ש לצבא לאכול עם היוגורטים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) איך אתה יכול להביא ש"ש לבסיס? אני מכין סנדווייצ'ים עם טונה, אוכל את זה ב2 דק' וגבינה לבנה בכלל לא מרגיש את זה...
מה התפריט שלך אחי? אתה יכול לפרט? כמה גרם ש"ש אתה אוכל סה"כ? ד"א, פרננדו טורס זה האליל שלי ואני אוהד אתלטיקו מגיל 6 ארבל, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך אחי, בפסח אני לא יהיה בארץ כנראה.. פעם אחרת, בכיף אחי, אני רק צריך למצוא את הזמן - בתקופה האחרונה אני בקושי מצליח ללכת להתאמן במכון שלי והוא 2 דק' מהבית : \ |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() מביא קופסא בתיק עם שקית ניילון עם ש"ש ושני יוגורטים 0% מה הבעיה :| יוצא לי לאכול ביום 110-120ג' ש"ש...
תפריט הולך ככה אם אני ביום שאני מתחיל מוקדם צבא אז: 7 - דייסה של ש"ש 80ג' + כוס חלב 1% + כף צימוקים + חצי סקופ חלבון + קינמון ( הארוחה הכי טעימה ביום בתכלס ) 9:30 - 2 יוגורט 0% ( 400ג' יוגורט ) + 30ג' ש"ש + קינמון 12:30 - 2 פרוסות לחם מלא + 100ג' פסטרמה + גמבה + 2 כפיות טחינה 15:00 - 130ג' חזה עוף לפני בישול ( 100 אחרי ... מפריש נוזלים ) + 150ג' אורז + 3-4 ירקות ( אני בבית כבר בימים כאלה, מכין סלט אוכל כמו שצריך) + כף רסק עגבניות טבעי 18:00 ( אחרי אימון ) - סקופ חלבון סקופ סוכר ענבים 19:30 - חצי קופסא טונה + ביצה שלמה + 2-3 ירקות + כפית טחינה + 2 לחם מלא לפני שינה - חצי קופסא קוטג' 0.5% + 2 ירקות + כפית שמן זית אם זה יום שאני מתחיל צבא מאוחר אני פשוט אוכל תארוחה החמה או בלילה ומשנה תסדר של הארוחות או שאני אוכל אותה ב11 לפני שאני יוצא... תפריט של בערך 2300-400 קלוריות, איך אתה אוכל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי תפריט קבוע, אני אוכל בערך 300 גרם חלבון ביום ו- 400 -350 גרם פחמימות. השומנים זה 2 כפות שמן זית וכף טחינה...
כמובן שביום איזה 5 ירקות ו2-3 פירות |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בבוקר, בצבא רק פחמימות בלי חלבון [יעני לחם], לפני אימון, אחרי אימון ולפעמים גם עוד ארוחה וככה לא צריך להביא אוכל מהבית לצבא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() 300 גרם אורז + 150 גרם חזה עוף + סלט ואז 200 גרם ש"ש + 250 מ"ל חלב + אבקת חלבון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() איך לעזא... :| אחי אני מרגיש מלא אחרי כל ארוחה שאני אוכל... תראה תארוחות בתפריט שלי תאמין לי שאחרי כל אחת לא בא לי לאכול עוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() סתם טירחה כל שניה לאכול.. לדעתי אפשר בכיף להסתפק ב3-4 ארוחות טובות מבלי להתעסק כל הזמן באוכל. בשביל מה להביא יוגורטים וש"ש לבסיס מה אתה גנוב??? אני אומר לך תעשה מה שאמרתי לך תשלב ארוחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב- אתה יכול להכניס אותם לפני השינה בקיצור תגיד שגיל הביא לך תפריט ואתה לא זז ממנו במילימטר גם כשאתה יודע שאני צודק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |