ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-03-08, 07:25   #41
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
בואנה אחי אתה זה הצעיר מכפר סבא שעשה תש'ינוי?! לא קישרתי בין זה שאתה עובד בישר' לבין התמונה ההיא.
שים שגם אנחנו נראה
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-03-08, 10:16   #42
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
בואנה אחי אתה זה הצעיר מכפר סבא שעשה תש'ינוי?! לא קישרתי בין זה שאתה עובד בישר' לבין התמונה ההיא.
אין לי מושג על מה אתה מדבר

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-03-08, 12:52   #43
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
אין לי מושג על מה אתה מדבר
נראה לי הוא היתכוון לזה
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-03-08, 14:34   #44
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ועדיין אין לי מושג למה הוא חושב שזה אני...

ישן 27-03-08, 16:01   #45
OmriF

הסמל האישי שלOmriF

זה שלומיק.. יש לו פה משתמש.. Shlomik
OmriF מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-03-08, 21:54   #46
Batito!
חבר פעיל

אללה שון!! תותח אחי סחתיין..
ויש לשבח את הצלם
Batito! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-03-08, 22:05   #47
Zoska
חבר פעיל

וואי טכניקה די לקויה אבל אחלה משקל לחודש !
אחוז שומן: 10-12
Zoska מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-03-08, 01:07   #48
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomerA
דבר ראשון עירוב של ההמסטרינג התבצעה בכול מקרה גם אם תירד ל90 מעלות וגם אם תירד לדיפ.
דבר שני ירידה לדיפ חשובה מכיוון שהיא מאזנת את הכוחות על הברך, אי ירידה לדיפ יכול להוביל לפציעה בבירכיים.
ולמי שכתב רגליים מקבילות, למה אתה מתכוון? לכפות רגליים? הם צריכות להיות ב30 מעלות החוצא אם לזה אתה מתכוון.
בקשר לטכניקה אתה יורד מהר מידי ולא משתמש מספיק בתחת תנסה להשתמש בתחת כהמניע העיקרי שלך בתנועה.
דיברו על זה כבר מספיק שההמסטרינג פועל תמיד,תפסיק עם זיוני השכל האלו
כמו כן הסיכון לפציעות בברך גדול יותר בדיפ מאשר ב90 מעלות
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-03-08, 01:11   #49
LiLSauce
חבר פעיל

הסמל האישי שלLiLSauce

כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
שלח הודעה דרך ICQ אל LiLSauce שלח הודעה דרך MSN אל LiLSauce

וואלה אחי
שמע, ביצוע לא משו , הגב קצת עקום והתחת לא בחוץ
ירדת בדיוק 90 מעלות בין עצמות
שזה גם סוג של סקאוט
כל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון חחח
בהצלחהה

SauceStyle
LiLSauce מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-03-08, 02:47   #50
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cookie
דיברו על זה כבר מספיק שההמסטרינג פועל תמיד,תפסיק עם זיוני השכל האלו
כמו כן הסיכון לפציעות בברך גדול יותר בדיפ מאשר ב90 מעלות
למי להאמין לילד מסכן בפורום או למאמן בעל שם העולמי שהספר שלו מקובל ומצליח מאד בעולם?
ברירה קשה...

ותגיד מה אתה מטומטם? כתבתי שההמסטרינג פועל תמיד אתה כאילו מחזק את מה שאני אומר או מבקר?
ישן 29-03-08, 03:28   #51
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

תומר זה נחמד מאוד שהספר שלו מצליח בכל העולם זה עדיין לא הופך את כל מה שכתוב שם לנכון, העובדה שהספר מתהדר בפרופסור כאחד מהכותבים לא הופך אותו לחף מחובת ההוכחה במיוחד כשקיימים ממצאים שסותרים את הטענות בספר.
בסופו של דבר הספר עצמו הוא לא ספרות מקצועית ולהבנתי גם לא מתיימר להיות, אם אתה באמת מתעניין אתה תגלה שקיים מספיק חומר קצת יותר מקצועי מהספר המדובר ולא פחות חשוב גם מגובה במחקרים.

ישן 29-03-08, 03:47   #52
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

די כבר עםה דיפ המחורבן הזה, לא רוצים לעשות לא עושים למה אתם חייבים לדחוף אותו לכל אחד? מספיק.

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-03-08, 15:25   #53
BXL
חבר פעיל

עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה

קיצר לא יודע מה אתכם,4 מאמנים שונים מהמכון אמרו לי שהביצוע מצויין,לא חובה לרדת לדיפ,ואני ירדתי פחות או יותר מספיק,בדרך כלל אני יורד יותר פשוט ממש פחדתי הפעם כי זה 75 קילו והיה לי פחד להתקע למטה משום מה באותו יום אבל בסך הכל מאוד קרוב ל 90 מעלות.
נ.ב אתמול עשיתי 80 קילו 6 חזרות בטכניקה יותר טובה (הקפדתי לרדת יותר) ואמרו לי שהביצוע טוב
פרטים:
גובה: 1.80 מ'
משקל: 70
אחוז שומן: 10~11
היקף יד: 36
חוזרים לעסק מסה בכל הכוח
BXL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-03-08, 15:45   #54
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
תומר זה נחמד מאוד שהספר שלו מצליח בכל העולם זה עדיין לא הופך את כל מה שכתוב שם לנכון, העובדה שהספר מתהדר בפרופסור כאחד מהכותבים לא הופך אותו לחף מחובת ההוכחה במיוחד כשקיימים ממצאים שסותרים את הטענות בספר.
בסופו של דבר הספר עצמו הוא לא ספרות מקצועית ולהבנתי גם לא מתיימר להיות, אם אתה באמת מתעניין אתה תגלה שקיים מספיק חומר קצת יותר מקצועי מהספר המדובר ולא פחות חשוב גם מגובה במחקרים.
אתה טוען שאתה צודק?
למען הסדר הטוב לכולם אם אתה תוכל לכתוב את הטענה שלך באנגלית עם נימוקים והכול אני אשאל אותו בפורום שלו, או שאתה תישאל לא איכפת לי מי.
(זה הפורום שלו מארק http://strengthmill.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
הוא מביא בספר שלו הסברים מדוע עדיף לרדת לדיפ ובסוף הספר הוא גם מביא סימוכין.
ואני לא חושב שהפרוספור שכתב את הספר היה מסכן את השם שלו בכתיבת דברים מוטעים לפני שנבדקו לעומק, יכול להיות שיש ספקות לגבי אמינות הדברים אבל בטוח יש לו בסיס שהוא נשען עליו כאשר הוא מפרסם חומר כתוב.
ישן 29-03-08, 18:43   #55
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

אני מצטער לומר לך אבל הרפרנס היחיד בספר נוגע לאימון נוער. הספר נועד ללימוד טכניקה לא מדובר בספרות בביומכניקה או בקיניזיולוגיה ומרב החומר מתבסס על ניסיון אישי של הכותב ולאו דווקא על מידע שנחקר בצורה מסודרת.
אני את חלק מהמחקרים שסותרים את הכתוב בספר דווקא כן ציטטתי מספרות מקצועית בתחום ככה שאין לי שום עניין לנהל עם מארק ריפטו כמו שאין לי עניין לנהל ויכוח עם תזונאי כלשהו שמעלה טענות לא מגובות בנוגע לריבוי ארוחות/צריכת חלבון/אינדקס גליקמי (מחק את המיותר).

ישן 29-03-08, 18:58   #56
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
אני מצטער לומר לך אבל הרפרנס היחיד בספר נוגע לאימון נוער. הספר נועד ללימוד טכניקה לא מדובר בספרות בביומכניקה או בקיניזיולוגיה ומרב החומר מתבסס על ניסיון אישי של הכותב ולאו דווקא על מידע שנחקר בצורה מסודרת.
אני את חלק מהמחקרים שסותרים את הכתוב בספר דווקא כן ציטטתי מספרות מקצועית בתחום ככה שאין לי שום עניין לנהל עם מארק ריפטו כמו שאין לי עניין לנהל ויכוח עם תזונאי כלשהו שמעלה טענות לא מגובות בנוגע לריבוי ארוחות/צריכת חלבון/אינדקס גליקמי (מחק את המיותר).
יכול להיות שדווקא בגלל שזה לא זה ספר בביומכניקה או בקיניזיולוגיה הוא לא רשם סימוכין.
ואם כן נשאל אותו לפירוט הוא יסביר את עצמו יותר טוב וכך נגלה על מה הוא מסתמך מדעית (אם יש).
בכל זאת אני חושב שכאשר בן אדם מוציא ספר הוא נשען על עובדות כלשהן שלפיהן הוא מבסס את מה שהוא כותב בספר, כנראה שהוא לא מצא לנכון לפרסם אותן.
אתה מסכים איתי שהדרך הכי טובה לבדוק אם מה שכתוב נכון זה לשאול אותו על פי איזה מקור הוא מסתמך כאשר הוא כתב את הדברים האלה?

עריכה:
ניזכרתי בדיוק בפוסט הזה http://www.israelbody.com/showthread.php?t=35812&page=6
שהוא מעניין מאד וניתן ללמוד ממנו הרבה ובסופו של דבר סוכם לשאול אותם במייל רק שהדבר לא התבצע.
בכול מיקרה שיקו אני תופס ממך אחד האנשים החכמים ביותר בתחום ובאמת נהנה מכול תגובה שלךו בגלל זה יכול להיות שאתה צודק בעניין אבל כשני אנשים עם ידע נרחב מציגים עמדות שונות הדרך היחידה לפתור את הבעיה זה שכול אחד יציג את הצד שלו.
ישן 29-03-08, 19:21   #57
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
קשקוש. הפעילות של הקוואדס, יחד עם שאר השרירים שמעורבים בסקוואט, גדלה ככל שטווח התנועה גדל. היחסי עבודה נשארים זהים למעט הפעילות של הגלוטאוס מקס' שגדלה אף יותר.
מה המצב?

מה לגבי המחקר הזה שאז הבאת בשרשור הסקוואט אם אתה זוכר, בדקו במחקר את פעילות הואסטוס לטרלית, מדיאליס, בייספס פמוריס וגלוטאוס מקס' בסקוואט מלא לעומת "פרלל", מצאו שהואסטוס לטרליס ומדיאליס לא הראו פעילות חשמלית גבוהה יותר בדיפ סקוואט לעומת השני, למרות שברור שהאורך שלהם גדל עם טווח התנועה. תוצאות המחקר דיי הפתיעו אותי אז (אתה הבאת את המחקר כדי להוכיח שההאמסטרינג לא עובדים יותר חזק בדיפ - קרי סיוע משמעותי ל- ACL).

באותו נושא אבל משהו קצת שונה, המרצה שלנו לאנטומיה אמר לנו שבדיפ סקוואט עם עומס גבוה מ-RM5, סחוס הפטלה חשוף יותר לשחיקה מאחר וגיד הקוואדס שנמתח ככל שמגדילים את טווח התנועה, לוחץ את הפטלה על עצם הירך ובכך מגדיל את כוחות הגזירה. מה דעתך?

זה מתיישב עם ההגיון אבל כמו תמיד אני שומר על רמת סקפטיות, יכול להיות שהעניין הזה גם כן לא משמועתי ולא מוביל בהכרח לפתולוגיה.

בכלל, ככל שאני יותר מתעמק בנושא הזה, אני מבין שיש לזה הרבה אספקטים וזה לא מסתכם רק ב- "עומס גדול יותר על הברך" בצורה כל כך כללית.

מה בטוח, ששום דבר לא ישכנע אותי להפסיק לעשות סקוואטים מלאים.
ישן 29-03-08, 19:56   #58
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
מה המצב?

מה לגבי המחקר הזה שאז הבאת בשרשור הסקוואט אם אתה זוכר, בדקו במחקר את פעילות הואסטוס לטרלית, מדיאליס, בייספס פמוריס וגלוטאוס מקס' בסקוואט מלא לעומת "פרלל", מצאו שהואסטוס לטרליס ומדיאליס לא הראו פעילות חשמלית גבוהה יותר בדיפ סקוואט לעומת השני, למרות שברור שהאורך שלהם גדל עם טווח התנועה. תוצאות המחקר דיי הפתיעו אותי אז (אתה הבאת את המחקר כדי להוכיח שההאמסטרינג לא עובדים יותר חזק בדיפ - קרי סיוע משמעותי ל- ACL).

.
אם כל הכבוד, כל מה שהדגשתי נישמע כמו חירטוט אחד גדול וזה גורם לי להרגיש טמבל...
ומה הקשר חשמל?

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-03-08, 00:06   #59
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
מה המצב?

באותו נושא אבל משהו קצת שונה, המרצה שלנו לאנטומיה אמר לנו שבדיפ סקוואט עם עומס גבוה מ-RM5, סחוס הפטלה חשוף יותר לשחיקה מאחר וגיד הקוואדס שנמתח ככל שמגדילים את טווח התנועה, לוחץ את הפטלה על עצם הירך ובכך מגדיל את כוחות הגזירה. מה דעתך?

זה מתיישב עם ההגיון אבל כמו תמיד אני שומר על רמת סקפטיות, יכול להיות שהעניין הזה גם כן לא משמועתי ולא מוביל בהכרח לפתולוגיה.

בכלל, ככל שאני יותר מתעמק בנושא הזה, אני מבין שיש לזה הרבה אספקטים וזה לא מסתכם רק ב- "עומס גדול יותר על הברך" בצורה כל כך כללית.

מה בטוח, ששום דבר לא ישכנע אותי להפסיק לעשות סקוואטים מלאים.
הכל בסדר (אולי קצת יותר מידי עבודה) איך הולך הקורס?

לא דובר במחקר על פעילות חשמלית זהה בין סקוואט מקביל לדיפ סקוואט אלא על יחסי עבודה זהים בין השרירים בהשוואה לטווחי תנועה שונים בסקוואט.

בקשר למה שהמרצה שלך לאנטומיה אמר לכם יש כמה דברים תמוהים במה שכתבת.
בעיקר איך הוא הגיע למס' הספציפי של rm5? ואתה בטוח בקשר לזה שהוא דיבר על עומסי גזירה?
עומסי גזירה על הפטלה אם יהיו קיימים יתרחשו רק כאשר הברך תמצא בפשיטה מלאה והכוח שהקוואדס יפעיל על הפטלה יהיה מקביל, וכמובן בכיוון הפוך, לכוח שיווצר מהמתח הפסיבי בגיד הפטלה (מה שלא מתרחש במציאות בגלל שהקוואדס נמצאים במצב מקוצר בברך ולכן המתח הפסיבי של גיד הפטלה כמעט ולא קיים).
אתה בטוח שהמרצה שלך לא דיבר במקרה על עומסי דחיסה?

אתה אכן צודק הנושא סבוך יותר ממה שהרבה סבורים.

ישן 30-03-08, 00:40   #60
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

הקורס - So far so good. עוד שבועיים מבחן בפיזיולוגיה.

הוא לא התכוון ל- RM5 ספציפית, אלא יותר בתור מפתח לעומסים כבדים, הכוונה שהעניין הזה הופך למשמעותי בעומסים כבדים.

הוא לא אמר באופן מפורש עומסי גזירה, אבל זה מה שהיה אפשר להבין מההסבר שלו. אם הבנתי נכון, הכוונה שלו היתה שהעומס לא מתרחש במצב הסטטי בחלק התחתון של התנועה (שם אני מבין עומסי הדחיסה בין הפטלה והירך הם הגבוהים ביותר), אלא בזמן התנועה עצמה כאשר הפטלה מחליקה על אותו אזור בירך (Patellar Surface אני חושב), וככל שמגדילים את טווח התנועה, גיד הקוואדס (וגיד הפטלה) מגיעים למתיחה גבוהה יותר מה שגורם לסחוס הפטלה שצמוד ל- Patellar Surface להשחק עקב חיכוך גבוה יותר עם אותו אזור (המשמעות של עומסי גזירה זה בעצם חיכוך בין שני משטחים או עצמים, לא? או שסתם יצאתי טאמבל? )