|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייזר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אני אתחרה בקטגוריה של עד 90 קילו.
באוגוסט השנה...בעוד 7 וחצי חודשים. ![]() עוד חודשיים וחצי מתחיל חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() פשוט עצום.
Oo קרנף אמיתי!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבאתי לך הרמור bp טוב ליפני שפרשתי.. ואיזה 2 שנים ליפני זה גם שיחקנו ..
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() Hell יש מצב שאתה נוסע על הארלי!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נראה מאסיבי אחי.
שמח לשמוע שתתחרה, גם אני מתחרה השנה - בעד 82! לגבי עניין התמונות, החלטתי לא להעלות יותר תמונות ממאסה, מפני שהרושם האמיתי לא ממש עובר בתמונות כאלה. אבל מקווה להפתיע אחרי החיטוב, שמתחיל באפריל...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() אני התחלתי לשים כסף בצד כל חודש כדי שאני אוכל לממן לעצמי הראלי יום אחד, זה יקרה כנראה ב2028 :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
התמונות הבאות שייאו ממני, יהיו מהבמה. כפי הנראה, אנחנו לא נתחרה באותה קטגוריה. אני מקווה שאצליח בכלל לרדת ל90 קילו.. על 82 קילו, אין מה לדבר. בהצלחה בכל אופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() 80 קילו על גובה כמו שלך זה באמת לא סביר, אבל אם אני אגיע 80 יבש על המטר שבעים שלי - מבחינתי זה יהיה נפלא.
תחרות אחרונה הייתי 71 ככה שזה גם ייחשב לשיפור עצום עבורי. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, מי שעבר חיטוב לתחרות יודע שזה נורא מתסכל לרדת ולרדת - ועדיין לא להיות מוכן. רק אז מבינים כמה שיט היה עליך. אני עכשיו 94 קילו, מקוה להגיע לסביבות מאה לקראת אפריל כדי שישאר מספיק בשר אחרי החיטוב הרצחני. אגב, יש לי חבר רוסי שאמור להתמודד בעד 90 או במעל 90, הוא כרגע 113 מפלצת... בהצלחה גבר!
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |