|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אקטומורפים רציניים נמצאים במצב הזה בקלות. גם אני היתי ככה לפני שהתחלתי להתאמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אשכרה היה לך מבנה של האקטומורף הטיפוסי...
אחלה שינוי, כל הכבוד!
![]() |
#43 |
|
![]() אשכרה היה לך מבנה של האקטומורף הטיפוסי...
אחלה שינוי, כל הכבוד!
![]() |
#44 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
זה לא נורמלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() וואי וואי כמה תגובות יא ווראדיקה, קודם כל תודה לכולם, זה באמת נותן מוטיביישן בוסט להמשיך...
התמונה צולמה זמן קצר מאוד (חודשיים?) לפני הגיוס, בצבא עליתי איזה 2 קילו ואז התחלתי להתאמן, או יותר נכון לאכול, והגיעה העלייה האמיתית... שאלתם איך זה אפשרי להיראות ככה? כמו שידידי הטוב נינג'ה אמר למעלה (ותודה על הפירגון חבר), יש לי מטאבוליזם מטורף, כל החיים אכלתי כמה שבא לי, מתי שבא לי, בלי להתחשבן על זה, ואיכשהו נוצר המצב הזה... Long Live the Ectomorphs והכובע, ראיתי שהתלהבתם ממנו, קניתי אותו בסקטור (נראה לי!) בקניון חיפה, הכובע של NIKE עלה 70 שקל לפני איזה חודש וחצי. מיותר עכשיו כשאני חושב על זה, אבל שיהיה. כשאני יגיע ל80 קילו אני יכין אשכול קצת יותר מסודר עם תמונות משלל הפוזות המפורסמות, עם נתונים והכל, עד אז, סיונרה חברים, תמשיכו להפציץ בפורום ומחוצה לו, אוהב אתכם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אחי
![]() ![]()
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
הושעה
|
![]() גרמת לי לדמעות של אושר, אחי באמונת ההארדקור! ואתה די צודק, המקסימום גדילה נובעת בדרך כלל מהתרגילים הבסיסיים. בגלל זה להרבה פאוורליפטרים וסטרונגמנים יש מסה פשוט לא אנושית - אפילו יותר מלבודיבילדרים. כך שיוצא שככל שיש לך אמצעים יותר פרימיטיביים - אתה מרוויח. ולמעשה, עכשיו כשאני מתאמן בחדר כושר אני מודה באשמה של התפתות לשימוש במכונות ותרגילים מבודדים לעיתים קצת קרובות מדי פה ושם. למרות שהבסיס עדיין מורכב מכמה תרגילים שאי אפשר בלעדיהם.
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() ולדעתי זה הזווית צילום, פעם הבאה שיצלמו אותי אני יעלה תמונה נורמלית של הפלג גוף עליון שתראו שאין חוסר פרופורציה, גם בלי המבודדים
![]() אנטון אחי - עד המוות ציוד חלוד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אגב, אבא שלי התלהב מהגב שלך הוא בא למיקי לפני כמה ימים אומר לו: "ראית איזה חיה הבן של סידני?" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לך על השינוי גבר תמשיך ככה שינויים כאלה עושים מוטיבציה להמשיך להתאמן.
אבל, במקומך הייתי בכל זאת מכניס תרגיל אחד לבייספס ולטרייספס, כי הידיים (במיוחד הבייספס) לא מקבלות גירוי מי יודע מה בסוג כזה של תוכנית אימון ורואים את זה בתמונות שהידיים די רזות ביחס לחזה או הגב או אפילו הכתפיים. בהצלחה בהמשך.
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד בן אדם אתה תותח עברתה תהליך לא קל ורואים שיש פה השקעה!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מוסך ? לצערי לא ,אני פורק זעמי על ברזלים במכון (ליווי) מן המניין תעיף את עצמך כבר לכפר סבא עם אנטון ! אני בן :):):):) אם לא מצלמים את זה ליוטיוב ורושמים "גם יהודים מושפעים ממריוס"
![]() |
![]() |
#58 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
היתכן שזה אותו קוסם שהוציא אותי מחטיבה 900 ?
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() כל הכבוד אחי שינוי קטלני...תן בראש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |