|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מושעה
|
![]() הוספתי עוד לינקים..אני חושב שייצא יותר טוב הפעם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ראיתי את התמונות האלו כבר, לפי דעתי אתה עדיין צריך לשפר את הגב-חזה, הידיים אחלה ממש טובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מושעה
|
![]() אני לא יודע היקפים
אבל תאמין שלי כבר שהגב שלי הוא הצד החזק ביותר...המותניים שלי לא קטנות ולכן הוא אולי נראה לא גדול |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הגב טוב מאוד, כמו שאמרתי החזה טעון שיפור.
הצטלמת תמנוות חדשות והעיקר לא שמת רגליים?!!! ![]()
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה מאסיבי, אתה בערך 16% לדעתי.. +- אבל אם תגיע באמת לסביב 80 ק"ג על הגובה שלך ובערך 5.5-6.5 אחוזי שומן לא חושב שיש לך סיכוי טוב בנערים של NABBA
אני אפילו קצת יותר גדול ממך ונראה אולי חצי ממך, ככה שיש לך לאן להגיע ויש לך פוטנציאל תחרותי בטווח הקרוב .. אם אתה רוצה להתחרות בנערים תקח שנה למסה רצינית עם מס' חיטובים קצרים כדי לא ממש לצאת מהשייפ ואז תלך להתחרות עם יותר מסה בנערים של NABBA.. הכוונה למר ישראל 2007 בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ניצן הוא לא יכול להיות במר שיראל 07 לנערים, הוא יהיה אז מעל 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערים 18-21 צעירים עד 18 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מה זה נערים אם לא 18+? [/b][/quote] עד 18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
מושעה
|
![]() תודה על ההמלצות
אבל כבר יש לי תכניות משל עצמי sbb4 גיימר למי יש גב יותר טוב? לי או לך? :P ברוח טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
מושעה
|
![]() אין סיבה להתלהב
הכל ברוח טובה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
מושעה
|
![]() תן לי לנחש....
![]() פסדר יאלא אתה גיימר חח איזה משחקים אתה משחק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח סתם, הגיע הזמן שתדעו מה הפירוש של הכיוני שלי!! פעם הייתי משחק הרבה הרבה במחשב אז כלה זמן קראו לי גיימר על שם האתר, ועד היום זה הכיוני שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מושעה
|
![]() DUCATI כבר אמרתי לך את דעתי על הגוף שלך
![]() ![]() בוא לנאבה עזוב אותך IFBB זה שכונה חחחחחחח ![]() ![]() ![]() בנאבה יש הרבה יותר הקשן!! וגם יותר מתחרים! שם זה אהההה "רמה" באמת! (בארץ כן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מושעה
|
![]() לא נורא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
מנהל ראשי
|
![]() אין לך סיכוי ב-IFBB אין שם קטגוריית נוער אפילו, עמית ספיר שוקל 70 בתחרות ואני לא צריך להגיד לך איך הוא ניראה אני מניח שראית, כמובן שיהיו גם חטובים על 90 קילו שם..
לפי דעתי ללכת להתחרות אחרי 2 סייקלים זה דבילי, להכין גוף לתחרות זה אחרי שנתיים של סייקלים לפחות, אני רואה את התמונות שלך יש לך מאסה אבל זה לא גוף מקצועי לתחרות וחסר בו מרכיבים כמו חזה ובטן אם אני הייתי חושב להתחרות זה רק אחרי שנתיים שלוש של סייקלים. מצד שני אם תחכה עוד שנה אולי תהיה מוכן אבל כבר לא תהיה בנוער ואז יהיה לך קשה בעד גיל 21, אז החלטה קשה יש לך, או לבוא לא מוכן לקטגוריה קלה יותר או לבוא מוכן יותר לקטגרויה יותר קשה. אני מבין שאתה להוט להתחרות אבל אתה לא חושב שזה מוקדם מדי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי יש לך טעות בIFBB אין קטגורייות גיל רק במקומיות, במר ישראל יש להם קטגוריית נוער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם יש ב-IFBB במר ישראל נוער אז סבבה לא ידעתי שיש אתה בטוח? |
|
![]() |
![]() |