|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() *יצאתי אידיוט אחושרמוטה בהודעה הזאת חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר לדברים הכחולים, אולי תביא ביד? אולי תשים לך מוזיקה שקטה במחשב/סטריאו אם יש לך בחדר. או שתדפוק חתיכת ארוחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוזיקה שקטה ניסיתי את זה... אבל מה שקורה זה שאני מתחבר לשירים ואז אני מתחיל להקשיב להם במקום להירדם חחח.. ארוחה זה מה שאני עושה בדרך כלל בסופו של דבר.. כשאני מתייאש מלנסות לישון חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחפש כל מיני קולות של יער, נחלים, טבע וכד' שיהיה מוזיקת רקע. שים כמה סימפוניות של בהטוהן ומוצרט, לא שירים שאתה מכיר חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בייבי באך =]] בייבי בטהובן =]]] ליטל ג'יניוס =]]]] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() המחשב אצלך בחדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Atmosphere Deluxe תוריד את התוכנה הזאתי, בגרסת הCD שלה, תמצא סיריאל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3034079,00.html תראה את הסיקור האחרון עליה. אגב, מה הסיכוי שאתה לא נרדם בגלל החום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אני ביומיים האחרונים גם סובל מנדודי שינה, אני לא יודע אם זה קשור, בלילה שלשום אכלתי 4-5 משולשי פיצות לפני השינה, לא הצלחתי להירדם, נרדמתי בסוף ה1 התעוררתי ב4 ונרדמתי שוב ב5 עד 7-8 בבוקר, בלילה של אתמול, עם כל העייפות מהלילה הקודם, שוב הצלחתי להירדם רק בסיבות 12-1 וקמתי ב7 בבוקר או שזה היה ב6 ונרדמתי שוב עד 7..
אני מקווה שזה לא יקרה שוב כי זה כבר ממש מעצבן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וממ הסיכויים נמוכים.. כי כמו שאמרתי כמעט תמיד מזגן דולק ואם לא אז מאוורר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני סובל מזה אחי,עכשיו קצת פחות,אבל פעם זה היה יותר חמור,לפי דעתי 90 אחוז זה פסיכולוגי אחי,הייתי מוטרד מדברים,נגיד הייתי חושב עליהם לפני השינה והייתי קם באמצע הלילה וחושב על זה שוב ודברים כאלה,בקיצור הכל בראש...
והכי מעצבן זה שאתה מגיע הבית ב3/4 לפנות בוקר,גמור מתת אתה אומר וואי אני הולך לדפוק שינה עד הצהריים...פתאום אתה קם בשמונה חחחח
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדברים עם פה עם מישהו שכ"כ סובל מנידודי שינה שיכול להפוך את זה למקצוע חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*מצטער על ההבנה האיטית אני מניח שאתה מבין אותי חחח |
|
![]() |
![]() |