ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   נדודי שינה... (https://israelbody.com/showthread.php?t=17800)

Mazoz3 27-08-07 10:06

נדודי שינה...

למישהו יש תפיתרון לזין הזה.... אני כבר איזה חודש ישן פחות מ 6 שעות בלילה.... רוב הפעמים מסתיימות ב 4-5 שעות שינה.
לפעמים אני גמור מעייפות ושוכב במיטה כמו אידיוט איזה 3 שעות בסוף אני חוטף עצבים הולך לאכול או משהו ולא הולך לישון... ואז נרדם לשעתיים 3 וקם שוב.... גמור מעייפות אבל לא יכול לחזור לישון... היום לדוגמא הלכתי לישון באיזה 6 וחצי או משהו באזור, וקמתי ב 9 וחצי... אני כולי סחוט מת... ממש עייף, אבל לא יכול לחזור לישון אינעלדינק.. לא נרדם... ותכלס אם כבר פורום של אימונים, זה כמובן משפיע חזק על האמונים שלי.. אני לא מסוגל ללכת להתאמן כי כל אימון יוצא לי לא טוב.. אני חלש ועייף. בא שוב הביתה אחרי אימון וזה כולי שפוף ושוב.... לא מצליח להירדם ואם אני כן מצליח להירדם זה לשעתיים ואז שוב אני לא יושן יום שלם.... אני בטוח שניסחתי תהודעה הזאת כמו דביל למה נאי כולי בסאטלה שלי עכשיו ואין לי כח לקרוא מה כתבתי... אבל אם למישהו יש פתרון שבאמת עזר לו כנגד זה.... אני ממש אשמח לשמוע.

PcGunMan 27-08-07 10:07

לא יודע היום בלילה היה לי קשה יחסית להרדם פעם ראשונה לקח לי הרבה זמן להרדם:dry:

Shir =] 27-08-07 10:56

אתה לא נרדם ככה סתם? הלילות חמים עכשיו.
יכול להיות שמשהו מטריד אותך?

Mazoz3 27-08-07 11:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
אתה לא נרדם ככה סתם? הלילות חמים עכשיו.
יכול להיות שמשהו מטריד אותך?

ממ מבחינת הקטע של החום זה כנראה לא.. כי לרוב המזגן אצלי פתוח ואם לא אז המאורר תיקרה פתוח... רציתי ללכת לקבוע תור לרופא להתייעץ לראות מה אפשר לעשות.. אולי אפילו להתחיל כדורים לקצת זמן.. אבל אמא שלי אמרה לי שהיא דיברה עם חברה שמבינה בשטויות כאלה והיא אומרת באמת שכנראה אני טרוד.... אבל וואלה לא מצליח לחשוב על משהו ספציפי שאני מוטרד בגללו... הכל דווקא הולך לי יחסית טוב חוץ מהחרא של השינה חח

StaSus 27-08-07 11:03

לא צריך להישאר בוונט עד 5 בבוקר...
ותנסה כמו כל בן אדם רגיל , תלך לישןו היום ב10 וחצי 11 ומחר תקום בשמונה..

Shir =] 27-08-07 11:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
ממ מבחינת הקטע של החום זה כנראה לא.. כי לרוב המזגן אצלי פתוח ואם לא אז המאורר תיקרה פתוח... רציתי ללכת לקבוע תור לרופא להתייעץ לראות מה אפשר לעשות.. אולי אפילו להתחיל כדורים לקצת זמן.. אבל אמא שלי אמרה לי שהיא דיברה עם חברה שמבינה בשטויות כאלה והיא אומרת באמת שכנראה אני טרוד.... אבל וואלה לא מצליח לחשוב על משהו ספציפי שאני מוטרד בגללו... הכל דווקא הולך לי יחסית טוב חוץ מהחרא של השינה חח

חח לדעתי לא כדאי לך להתחיל עם הכדורים וכל החרא. היה לא מזמן תוכנית בטלוויזיה על כדור שינה- זוועה מה שהלך שם. ידיד שלי אומר לשתות יין =] לא הרבה! כמה שלוקים ככה..

Mazoz3 27-08-07 11:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
חח לדעתי לא כדאי לך להתחיל עם הכדורים וכל החרא. היה לא מזמן תוכנית בטלוויזיה על כדור שינה- זוועה מה שהלך שם. ידיד שלי אומר לשתות יין =] לא הרבה! כמה שלוקים ככה..

חח אני לא יכול יין אני אלכוהוליסט XD
ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית... גם לי זה לא נשמע קורץ בכלל העניין של הכדורים אבל אם אני לא אמצא פתירון בקרוב אני אאלץ לפנות לזה לזמן מה:(

Mazoz3 27-08-07 11:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
לא צריך להישאר בוונט עד 5 בבוקר...
ותנסה כמו כל בן אדם רגיל , תלך לישןו היום ב10 וחצי 11 ומחר תקום בשמונה..

וואלה אחי 5 זה מוקדם.. בדרך כלל זה נגרר ל 10 בבוקר.. למרות שניא מת כבר מ5-6...
לא פעם ולא פעמיים ניסיתי להכריח את עצמי לישון... היה איזה לילה שישבתי מ 11 וחצי עד 4 וחצי בבוקר במיטה בלי לפתוח תאור בלי כלום חשבתי אני משתגע :):):):)

StaSus 27-08-07 11:14

תסתכל טלוויזה בסלון בשעות מאחורות ואם הזמן אתה תרדם כמו תינוק.. אבל הטלוויזה תעבוד כל הלילה..

SpitFire 27-08-07 11:15

ציטוט:

תסתכל טלוויזה בסלון בשעות מאחורות ואם הזמן אתה תרדם כמו תינוק.. אבל הטלוויזה תעבוד כל הלילה..

אפשר לשים טיימר :)

cheque 27-08-07 11:15

ציטוט:

שמעת על טיימר כיבוי?

Shauder 27-08-07 11:15

איזה מעצבן זה...קרה לי היום (אתמול בלילה ) כי לא הפסקתי לצחוק..

StaSus 27-08-07 11:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque
שמעת על טיימר כיבוי?

כן חשבתי על זה , אבל לכל אחד יש את בTV

SkyLiNe 27-08-07 11:17

גם אני ככה הייתי עם נידודי שינה

אתה לא מצליח להירדם או נרדם ומתעורר?

Shir =] 27-08-07 11:20

חחח לגבי הטלוויזיה, רק בבית שלי אמא עוברת ודואגת שהדלת תהיה נעולה, טלוויזיה כבויה, קצת אורות וכאלה?:d

Mazoz3 27-08-07 11:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SkyLiNe
גם אני ככה הייתי עם נידודי שינה

אתה לא מצליח להירדם או נרדם ומתעורר?

לא מצליח להירדם, וכשאני נרדם אני מתעורר כל איזה חצי שעה-שעה.... ואחרי כמה פעמים אני פשוט מתוערר ולא יכול לחזור לישון.. וכמו שאמרתי זה קורה (הכוונה ל"זה" זה שאני מתעורר ולא חוזר לישון) בערך אחרי 3-5 שעות שינה לא רצופות. אני כבר מרגיש שהחוסר שינה הזה מתחיל להשפיע עליי חזק בקטע של האימונים... למרות שמבחינתי אימונים וזה זה לא דרך חיים.. אני אוהב תתחום ואוהב להתאמן וזה ממש מרגיז ומסריח שכל האימונים יוצאים חלשים בגלל עייפות.

Sugarzaza 27-08-07 11:24

ציטוט:

לא מצליח להירדם, וכשאני נרדם אני מתעורר כל איזה חצי שעה-שעה.... ואחרי כמה פעמים אני פשוט מתוערר ולא יכול לחזור לישון.. וכמו שאמרתי זה קורה (הכוונה ל"זה" זה שאני מתעורר ולא חוזר לישון) בערך אחרי 3-5 שעות שינה לא רצופות. אני כבר מרגיש שהחוסר שינה הזה מתחיל להשפיע עליי חזק בקטע של האימונים... למרות שמבחינתי אימונים וזה זה לא דרך חיים.. אני אוהב תתחום ואוהב להתאמן וזה ממש מרגיז ומסריח שכל האימונים יוצאים חלשים בגלל עייפות.

לך לדיקור

Mazoz3 27-08-07 11:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
לך לדיקור

קצת יותר פרטים ?

Sugarzaza 27-08-07 11:27

ציטוט:

קצת יותר פרטים ?

דיקור סיני, חצי שעה עם כמה מחטים ואתה ישן כמו תינוק

NSH 27-08-07 11:32

אני מכיר את המצב.
זה היה קורה לי לפעמים שהייתי עובד במלצרות, היייתי שוכב במיטה במשך שעות והייתי משתגע. אין, זה עינוי.

אולי תלך לרופא.?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ