|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אפילו אני "עשיתי" את המבחנים :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין לא הבנתי למה צריך לגעת בביצים ולהשתעל מה צריך להיות שם ? חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הראיון אישי זה לבדוק שאתה לא סוציומט, דפוק או עבריין
בעצם ככה זה כל שאלון כמעט שמקבלים בצבא כמו המשפטים האלו שצריך להשלים Ori Silver רצחת אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אורי סילבר וזידן ..
בני זונות מי שעשה אותכם.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב דפקתי אותך כבר שאתה אומר לי הומו ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיברת מלוכלך,אתה לא מוכן לשרת את המדינה,אתה מדבר כמו ילד בן 5..כיד שתתחיל להיות עצמאי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנתיים לא אתה ממן לי את החיים הוא נותן לי משהו,חלס להינס לבנאדם לוריד. תסתכל כמה תגובות אחורה מה הוא רשם עליי,אני לא רב אף אף אחד ומי שרוצה לישנוא שינא בכיף. זה כולה פורום ווירטואלי ממש מעניין אותי מה חשובים עליי פה.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ילד קטן משטמת צריך לשרוף אותך
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תהיה לי בריא אחי..אתה מכניס את החיים שלך לפה,את הדעות שלך וכו',ואז שעונים לך אתה מתעצבן,למרות שזאת האמת..מה אתה חושב שכולם פה טועים ורק אתה צודק?
עזוב אחי,תהיה לי בריא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני לא מבין.. איך אפשרי לחיות בלי מסגרת.
עזבת את התיכון לפני חודשיים...מה שתעשה ב3 השנים הבאות זה רק לישון? (לפי התגובות שלך באתר, לא נראה שאתה תלמד בשנים האלה או שתעבוד) אתה נישמע ילד מפונק לאללה.
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() גיל, אמרת שאתה רוצה לעשות משהו משמעותי ולא סתם להיות פקיד, אז אני משער שהתכוונת לקרבי ואם יש לך פרופיל גבוה ואישור מההורים אז אתה תיהיה ולא משנה במבחנים(אלא אם הם יגלו שם שאתה פסיכפוט) אז אולי לא תקבל זימון לשייטת אבל כנראה שתשובץ לאחת מיחידות החי"ר כמו מג"ב גולני וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין סתכל בפוסט שפתחתי הוא ירד למטה,אמרתי להם שם שטויות בלשכת גיוס וכל זה.. עכשיו אם אני מתגייס זה יהיה רק לאיזה משהו מעפן אם בכלל יגיסו אותי.. Sugarzaza ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה, לי בא ללמוד ולהרוויח כסף. לא מתאים לי שחקים וחבצלות ולחתום קבע ל-9 שנים, וגם לא מתאים לי לשרת בבקום וחצי מהיום לשבת עם השומרים ולעשות אוננות מנטלית עם הזמן שלי רק בשביל לומר לכולם ש"עשיתי צבא!!!!".
אין לי מה להרוויח מהצבא, אין לצבא מה להרוויח ממני. התנדבות נשמע לא רע אבל
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
כול אלה שמדברים כאן בנתיים לא היו בצבא ולא יודעים איך זה. אני רוצה ליראות שמשיהו ממכם יהיה בגבול,בידיעה שבכל רגע מחבל יכול להפתיע אותכם.. נראה אתכם מדברים אחרי שתהיו במצב כזה ולא תרצו להיות ג'ובניקים.. או במצב שאתה הורג בנאדם. אתה תגיד הרגתי מחבל ותשמח מזה ותאמת גם אני ישמח שכול המחבלים האלה ימותו אמן. אבל יש אנשים שיכולים להיכנס לחרדות לפחדים מזה. לא כל אחד יכול לשרת בקרבי. נכון צריך להיות בקרבי גם,אבל לא כל אחד יכול.. לא רק בגלל שהוא עצלן תאמין לי.
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |