|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איתי כמה אתה עושה סקוואט רגיל ?
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר חברה,הייתי היום אצל האורטופד המומחה לעמוד שידרה. הוא אמר לי רק ניתוח יעיף לקבנימט את הכאבים וההגבלות ויתן לי להתאמן בשקט,אבל לא בצורה מלאה גם,שכן ישנה אצלי סכנה שדיסקים אחרים יכולים גם לזוז ,לכן אסור לעשות תרגילים שיעמיסו יותר מדי עליהם....
אני עוד לא החלטתי כלום אבל נראה שהניתוח זאת אופציה סבירה ביותר, הרופא עצמו אמר שזה הניתוח הכי פשוט לגב וסבירות ההצלחה היא טובה מפני שאני בנוי טוב ולא שמן או משהו אז יהיה קל לנתח ,הסבירות היא 80 אחוז הצלחה ו 17 אחוז שעוד פעם תהיה פריצה ב 4 השנים הקרובות. מה שדי משמח באחוזי ההצלחה,אבל בכל זאת זה מפחיד קצת שיחתכו אותי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן כמה זמן אתה כבר לא מאמן רגליים ? ציטוט:
לפי דעתי לך על הניתוח תתגבר על החיתוך , הכל בראש שלך.
![]() |
![]() |
#46 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() פי אחי איך אני מתבאס בשבילך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אחי רק בגלל תמונות שלך הקוביות שלך זה עושה לי חשק לתאמן ושהיה לי גם חחח
החלמה מהירה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() טוב אבל זה לא פייר , אתה לא מאמן אותם כבר הרבה זמן... זה כמו שאני אתחרה עם מישהו עכשיו ביד קדמית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() פששששש אחי סוס !!
67 קילו זה יפה !! עם תוצאות כאלה ... לא יודע איך אתם עושים את זה !!! אני גם רוצה ... עוד מעט אני יעלה תמונות חדשות ...אני רוצה לראות עם יש הבדל ... ( העליתי 3 קילו מאז הפעם האחרונה )
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תכין מברשת של וורידים ותזכור לשפר גם את הרגליים. בהצלחה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה בסוף אני ויתרתי על הניתוח,הרבה אנשים אמרו לי שזה לא שווה את הסיכון,יותר מכך אם הכאבים לא גדולים עד כדי כך.
המליצו לי מאוד על אורטופד-כירופרקט אחד בת"א שהוריד לגמרי למישהו כאבים כשהיו לו 3 פריצות דיסק בין חוליות,ואצלי זה רק אחד. אני מקווה מאוד שזה יעזור לי. אבל מלבד זה כל אורטופד ואורטופד שדיברתי אמר לי בחריפות לא לעשות תרגילי משקולות שהעמסה אנכית,שממה שידוע לי זה לחיצות כתפיים ואף תרגילים כמו חתירה ,סקוואטים ,אולי בזמנים שאני מעביר דאמבלים לספסל וכו'. |
![]() |
![]() |