|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() השרירים עושים גם אשלייה שאתה נמוך לא?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה אנשים... מה לא מבינים? אם בן אדם מתאמן בגילאיי נוער שהגוף עדיין מתפתח וגודל, עם משקלים מאוד גבוהים הם יכולים לעצור את הגדילה שלו! כנ"ל גם לשחקני כדור סל. כל סוג ספורט בונה אחרת את הגוף במיוחד אם מתחילים מגיל צעיר. ובולט לאבא שלי יש חבר שהבן שלו היה אלוף ישראל בהרמת משקולות (לא תואר כזה משמעותי) והוא אומר שמרגע שהוא התחיל הוא חש שהוא נהיה נמוך יותר וכך גם אמא שלו.
ice13 מזומורפים לא יכולים להיות גבוהים? כדי שתקרא שוב את ההגדרה של המושג הזה ותבין שזה קשור למבנה הגוף ולא בהחרח לגובה. shikoLM אני רואה שכולכם קראתם אותו מאמר... צריך לקרוא קצט יותר.
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דוגמאות כמו "לאבא שלי יש חבר שהבן שלו..." לא רלוונטיות. אה ואני גבהתי 3 ס"מ מאז שהתחלתי להתאמן.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק,אני יסביר את זה בצורה הכי פשוט לא בטוח שהיא מדוייקת. בגיל צעיר העצמות גדלות,העצמות גדלות מהקצוות שלהם,יש מה שנקרא growth plate, פלטות הגדילה נמצאות בקצוות של העצמות הארוכות ובסוף הגדילה הם נסגרות(אם תרצו אני יביא תמונות),עכשיו אלו שאומרים שהרמת משקלים כבדים פוגעת בגדילה,טוענים שזה מזרז את הסגירה של הפלטות ובכך מאט/עוצר/גורע מהגדילה. זה ההסבר פחות או יותר..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה כבר נהיה מגוחך...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבאתי פשוט דוגמא ממה שאני מכיר וזה לא חייב להיות נכון לכולם. אם גדלת ב- 3 ס"מ זה אותו דבר אפשר להגיד שזה טבעי ללא קשר לאימונים.
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני אומר שאני מביא דוגמא שאימונים לא מנעו גדילה. אתה הבאת דוגמא שהם כן מונעים. אז מה יצא לנו? צריך להביא הוכחות יותר טובות מאשר דוגמאות לא?
![]() |
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כן דוגמה "הוא חש שהוא נמוך יותר"
חש זה יפה מאוד, תראה לי מדידות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח זה התחיל מזה שזה עוצר ת'גביהה עכשיו גם אומרים שזה מנמיך אותך עוד יותר?!!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לאן נגיע תגידו לי!??!? איזה אנשים יא רבאקק
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הנה בנאדם שמתאמן מגיל 8 ועכשיו הוא בגיל 17 בגובה של 190 בערך:
http://www.youtube.com/watch?v=APkV3JGclBc http://www.youtube.com/watch?v=GDvqpbEI5HQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב,קראתי מאמר שאומר שאימונים טובים למתבגרים שעוד גובהים אבל אם צריכת הקלוריות לא מספיקה או שהעצימות גבוהה מדי,כל הקלוריות כעדיפות ראשונה של הגוף הולכות לבניית השריר ולאחר מכן לעצם (הגביהה\עיבוי עצמות)מה שאומר שאם לא צרכת מספיק קלוריות כל הקלוריות ילכו לבניית השריר והעצם לא תקבל כלום וכך לא גובהים,נשמע דפוק אבל איפשהו הגיוני
:s?הגיוני?
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() רק אני קלטתי שבסירטון השני יש פנטגרם ? :p
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הומייייייי אתה קורע אותי כל פעם מחדש............הפעם עם התמונה!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
פשוט הפכתי את הצבעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |