|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ינסה את הבנץ באחיזה צמודה, אולתי אני יעשה גם מכונה וגם בנץ באחיזה צמודה לטרייספס. את הבטן הוספתי לאימון A כיוון שהוא קצר יחסית לאימון B. ובקשר לגב, התכוונתי לבנט אובר רו ?
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ינסה את הבנץ באחיזה צמודה, אולתי אני יעשה גם מכונה וגם בנץ באחיזה צמודה לטרייספס. את הבטן הוספתי לאימון A כיוון שהוא קצר יחסית לאימון B. ובקשר לגב, התכוונתי לבנט אובר רו ?
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נערך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח בקשר לרגליים? באמת צריך את כל התרגילים האלה ? לא עדיף לעשות הרבה סקוואט ולג פרס ודד ליפט ולסיים עניין ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב לאורי.
אם אתה עושה לג פרס, סווקאט, דד ליפט - אז אין לך ממש צורך בתרגילים האחרים, תעשה יותר סטים לאלו, אלו התרגילים העיקריים שמגדילים את הרגליים. רק אם אתה רוצה לתת עוד קצת לקוואדס אז תעשה גם פשיטת ברכיים, אבל אין צורך.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בנוסף לסקוואטים ולדדליפטים אפשר לבודד ל איזה 2 סטים את הארבע ראשי בפשיטה אם אתה מרגיש צורך מיוחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, חזרתי עכשיו מהאימון
היה כיף לא נורמלי.. פעם ראשונה שאני עושה לחיצת חזה עם מוט בשיפועים שונים, בכלל הכול היה כיף גם עזרו לי והיו סבבה איתי המדריכים והאנשים אני שונא לחיצות צרפתיות עם משקולות הגעתי למסקנה, אז אני עושה עם מכונה אולי אני יעלה לינק שתבינו בידיוק על מה אני מדבר הכתפיים נרצחות בלחיצת חזה בשיפוע חיובי, לכן היה לי מאוד קשה כפי שחשבתי לעשות לחיצת כתפיים אבל בגלל שזה היה רק שלושה סטים במשקל נמוך ( 14 קילו כל יד) אז הסתדרתי. בכל אופן היה מצוין, התוכנית עבדה מעולה, אפשר היה להוסיף אולי איזה עוד 2 סטים לחזה, את הטרייספס קטלתי עם 6 סטים במקום 4. השינויים שאני יוסיף לעצמי עוד 2 סטים לחזה, אולי מכונה, אולי פלייס נראה כבר לטרייספס, להחליף את הלחיצה האנטישמית במכונה, ולעשות 6 סטים לכתפיים, אני מחפש עוד תרגיל קטן שיעבוד בווריאציה שונה מהלחיצת כתפיים וזהו. אין על מכון.. הרבה יותר כיף מלעבוד בבית ולקמבן ספות . אין מה להשוות כל כך כיף
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמח שנהנת, תעדכן אותנו במידה ותעשה שינויים בתוכנית.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה אומר על השינויים ? דרך אגב, זה לא יאומן מה ההבדל במשקלים בין מוט לדאמבלים עם דאמבלים אני עושה בקושי 40 קילו RM8 ועם מוט הצלחתי 50 קילו RM6 !
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אפשרי, כל תרגילי החתירה למניהם, שיהיה לך גיוון בתנועה, מתח ווינץ' זה כמעט אותה תנועה.
אם אתה מפחד על הגב מבנט אובר רו אני ממליץ בחום על התרגיל הזה: http://exrx.net/WeightExercises/Back...rLyingRow.html http://exrx.net/WeightExercises/Back...BLyingRow.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לכם יש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|