ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-06-07, 21:05   #41
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אמרתי שהוא מוקשת למעלה כשמסתכלים למעלה , ומן הסתם זה מה שאתה צריך בחלק הראשוני של התרגיל.
אבל אתה צריך שעמוה"ש יהיה במנח טבעי, וזה אומר לורדוזה באיזור הגב התחתון, קיפוזה באיזור הגב העליון, ואממ מצב טבעי של הצוואר, ואת זה מקבלים כשאתה מסתכל ישר, לא למעלה.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 21:14   #42
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

סבבה אז להסתכל ישר

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 21:52   #43
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
אני מסכים בקשר להכל חוץ מלהסתכל למעלה שזה ממש לא הכרחי וגם לא צריך לעשות שראג למעלה.
איגור, איך אתה משחק עם האחיזה? אני עושה pronated כמה שאני יכול, ואז מחליף למשולבת.
(לא משתמש ברצועות). שמעתי מכמה אנשים שאחיזה משולבת יוצרת מעין פיתול על הגוף בגלל חוסר סימטריה. לי אישית גם קשה יותר להצמיד את המוט לגוף באחיזה משולבת. באיזה טווחי חזרות אתה עובד בדדליפט?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
לצערי פרצו את האתר הזה ומחקו את כל ההסברים, התמונות והסרטונים. אבל! מזל ששמרתי חלק מהקישורים בנעוץ "תוכניות אימונים". למרות שרק הסרטונים עובדים, זה מספיק לדעתי.

http://www.atraf-f.net/or/showthread...074#post271074

(הודעה ראשונה באותו עמוד)...

מה שמוזר זה שהקישורים לסרטונים הם אותם קישורים כמו באתר המקורי, רק שפה הם עובדים ובאתר המקורי הם לא עובדים.

מוזר מאוד, למה לפרוץ ולהרוס אתר על אימונים? זו בטח קונספירציה משותפת של ג'ו ויידר ומנהלי הולמס פלייס.
The impure ones must be punished for this blasphemy.

עריכה: עידן, אני לא תופס אותך במייל. תכתוב לי מתי אתה בא, אני אקפוץ ואחזיר את הספר.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 21:54   #44
sandrik
חבר פעיל

הסמל האישי שלsandrik

כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape

ציטוט:
פורסם במקור על ידי guyzys
לפי הפורום כאן המשקלים מנותקים מהמציאות.

הכי הרבה שראיתי היה אולי 60-80 קילו חופשי בסקוואט במכון שלי. הרוב עושים 30.
הייייייייי אני עושה 30 :):):):) D:

sandrik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 21:57   #45
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
איגור, איך אתה משחק עם האחיזה? אני עושה pronated כמה שאני יכול, ואז מחליף למשולבת.
(לא משתמש ברצועות). שמעתי מכמה אנשים שאחיזה משולבת יוצרת מעין פיתול על הגוף בגלל חוסר סימטריה. לי אישית גם קשה יותר להצמיד את המוט לגוף באחיזה משולבת. באיזה טווחי חזרות אתה עובד בדדליפט?

מוזר מאוד, למה לפרוץ ולהרוס אתר על אימונים? זו בטח קונספירציה משותפת של ג'ו ויידר ומנהלי הולמס פלייס.
The impure ones must be punished for this blasphemy.
ה-Hook grip הוא חברי הטוב, לקח לי קצת זמן להתרגל אבל זה + מגנזיום = שליטה.
אני כבר מזמן לא עשיתי דדליפט, אני עושה את הגירסאות המהירות (Snatch Pulls ו-Clean Pulls)... בדרך כלל אני לא עובר את ה-3 חזרות בסט.
igorek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 21:59   #46
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

תגיד איגור, בהוק-גריפ, האם באמת יעיל לשים את האצבעות על הבוהן? למה לי זה אישית ממש כואב, לא מבין איך הספורטאים האלה עושים את זה...
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 05-06-07, 22:01   #47
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
תגיד איגור, בהוק-גריפ, האם באמת יעיל לשים את האצבעות על הבוהן? למה לי זה אישית ממש כואב, לא מבין איך הספורטאים האלה עושים את זה...
אחרי שמתרגלים לזה זה אחד הנוחים...
תעשה את החימום לדליפט עם הוק-גריפ וגם כמה מהסטים של העבודה ואם תרגיש לא נוח אז תחליף לאחיזה הרגילה שלך עד שתתרגל.
ישן 05-06-07, 22:03   #48
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אני עושה אחיזה רגילה.. יעני הבוהן מכסה את האצבעות ולא להפך. אני לא מבין למה זה טוב... נראה לי זה בכוונה כדי להקשות עליי! גם לעשות קלין נראה לי ממש מסוכן באופן הזה.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 05-06-07, 22:05   #49
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
אני עושה אחיזה רגילה.. יעני הבוהן מכסה את האצבעות ולא להפך. אני לא מבין למה זה טוב... נראה לי זה בכוונה כדי להקשות עליי! גם לעשות קלין נראה לי ממש מסוכן באופן הזה.
אחיזת הוק מגדילה את החיכוך בין האצבעות למוט, אי אפשר לעשות OL בלי זה.
ישן 05-06-07, 22:06   #50
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
ה-Hook grip הוא חברי הטוב, לקח לי קצת זמן להתרגל אבל זה + מגנזיום = שליטה.
אני כבר מזמן לא עשיתי דדליפט, אני עושה את הגירסאות המהירות (Snatch Pulls ו-Clean Pulls)... בדרך כלל אני לא עובר את ה-3 חזרות בסט.
אוקיי, כמה שאלות:
1. גם כשהיית עושה דדליפט היית עושה hook grip?
2. במה מתבטאת ההסתגלות לאחיזה? כאבים בבהונות?
3. מגנזיום - אתה מתכוון לגיר הרגיל, או שיש כמה סוגי גיר?
4. הבנתי ממה שחיפשתי עכשיו ששתי התנועות האלה הן בעצם דדליפט + שראג מתפרץ, וההבדל הוא ברוחב האחיזה. למה החלטת לעבור לתרגילים האלה? זה קשה יותר בלי רצועות, לא?
5. שכחתי

עריכה: אני רואה שבולט כבר שאל על ה-hook grip.לא אמרת לי מה דעתך על אחיזה משולבת.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:10   #51
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
אוקיי, כמה שאלות:
1. גם כשהיית עושה דדליפט היית עושה hook grip?
2. במה מתבטאת ההסתגלות לאחיזה? כאבים בבהונות?
3. מגנזיום - אתה מתכוון לגיר הרגיל, או שיש כמה סוגי גיר?
4. הבנתי ממה שחיפשתי עכשיו ששתי התנועות האלה הן בעצם דדליפט + שראג מתפרץ, וההבדל הוא ברוחב האחיזה. למה החלטת לעבור לתרגילים האלה? זה קשה יותר בלי רצועות, לא?
5. שכחתי
1. עשיתי פעם אחרונה דדליפט לפני איזה 3 חודשים וזה היה עם אחיזה משולבת.
2. כן.
3. יש כזה מיוחד למשקולות.
4. זה לא בדיוק דדליפט עם שראג, התנועה היא די שונה ויש כיפול כפול של הברכיים במהלך התנועה והזווית של הגב טיפה שונה. אני בזמן האחרון מתעניין בהרמות אולימפיות אז זה יותר יעיל בשבילי כרגע.
ישן 05-06-07, 22:13   #52
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

פאוור קלין זה דדליפט עד הברכיים, אח"כ שראג מתפרץ ואז להתכופף קצת ולשים את המוט על הכתפיים, לא?
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 05-06-07, 22:14   #53
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
1. עשיתי פעם אחרונה דדליפט לפני איזה 3 חודשים וזה היה עם אחיזה משולבת.
2. כן.
3. יש כזה מיוחד למשקולות.
4. זה לא בדיוק דדליפט עם שראג, התנועה היא די שונה ויש כיפול כפול של הברכיים במהלך התנועה והזווית של הגב טיפה שונה. אני בזמן האחרון מתעניין בהרמות אולימפיות אז זה יותר יעיל בשבילי כרגע.
יש איזה סכנה לנזק מצטבר לבהונות באחיזה כזו, או שלא אמורה להיות עם זה בעיה?
נזכרתי במס' 5: כשהיית עושה משולבת בדדליפט, היית מחליף ידיים (כלומר מי pronated ומי supinated)? אני מחליף בין הסטים, נראה לי ריפטואו אמר להחליף בין כל חזרה.
היית ממליץ לי להשתמש ב-hook grip בשביל דדליפט?
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:15   #54
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פאוור קלין זה דדליפט עד הברכיים, אח"כ שראג מתפרץ ואז להתכופף קצת ולשים את המוט על הכתפיים, לא?
הבנתי שההתפרצות היא מהרגליים במעין קפיצה, השראג רק מסיים את התנועה של ההתפרצות. איגור תקן אותי אם אני טועה.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:17   #55
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
אחיזת הוק מגדילה את החיכוך בין האצבעות למוט, אי אפשר לעשות OL בלי זה.
אני לא יודע למה, אבל אני זוכר שראיתי בסרטונים של Ironmind לפני שמחקו אותם מיוטיוב, :glare: חלק מהאימונים שהיו שם; דד ליפט עם אחיזת סנאצ', היי-פול וכאלה, בקיצור כל תנועות העזר, כולם נעשו עם רצועות (למשל סטפן בוטב, זה שנמצא בתמונת אווטר שלי עבד ככה).

ציטוט:
עריכה: עידן, אני לא תופס אותך במייל. תכתוב לי מתי אתה בא, אני אקפוץ ואחזיר את הספר.
שלחתי לך כבר מס' מיילים ולא ענית לי, שלחתי לך גם את המס' פלאפון שלי, אז מסתבר שלא קיבלת אותם בכלל. מייל דפוק, אני אנסה לשלוח לך ממייל אחר.

בכל אופן, אני מגיע מחר בערך ב-16:00 אם אתה מתכוון להגיע. אם לא אני יכול לקפוץ אליך למעונות אחרי האימון, רק שאני לא זוכר איך להגיע לשם, זה כמו מבוכים ודרקונים שם.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:21   #56
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
אני לא יודע למה, אבל אני זוכר שראיתי בסרטונים של Ironmind לפני שמחקו אותם מיוטיוב, :glare: חלק מהאימונים שהיו שם; דד ליפט עם אחיזת סנאצ', היי-פול וכאלה, בקיצור כל תנועות העזר, כולם נעשו עם רצועות (למשל סטפן בוטב, זה שנמצא בתמונת אווטר שלי עבד ככה).

שלחתי לך כבר מס' מיילים ולא ענית לי, שלחתי לך גם את המס' פלאפון שלי, אז מסתבר שלא קיבלת אותם בכלל. מייל דפוק, אני אנסה לשלוח לך ממייל אחר.

בכל אופן, אני מגיע מחר בערך ב-16:00 אם אתה מתכוון להגיע. אם לא אני יכול לקפוץ אליך למעונות אחרי האימון, רק שאני לא זוכר איך להגיע לשם, זה כמו מבוכים ודרקונים שם.
ההרצאה שלי נגמרת ב- 16:20. אתה עוד תהיה ב-16:30 ככה?
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:22   #57
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
ההרצאה שלי נגמרת ב- 16:20. אתה עוד תהיה ב-16:30 ככה?
כן, אני בטח אסיים את האימון בערך ברבע לחמש.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:24   #58
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
יש איזה סכנה לנזק מצטבר לבהונות באחיזה כזו, או שלא אמורה להיות עם זה בעיה?
נזכרתי במס' 5: כשהיית עושה משולבת בדדליפט, היית מחליף ידיים (כלומר מי pronated ומי supinated)? אני מחליף בין הסטים, נראה לי ריפטואו אמר להחליף בין כל חזרה.
היית ממליץ לי להשתמש ב-hook grip בשביל דדליפט?
Brad Gilligham עושה דדליפט עם 800+ פאונד עם הוק אז אני לא חושב שצריכה להיות לנו בעיה.
5. כן.
תנסה... למה לא

ציטוט:
הבנתי שההתפרצות היא מהרגליים במעין קפיצה, השראג רק מסיים את התנועה של ההתפרצות. איגור תקן אותי אם אני טועה.
צודק
ישן 05-06-07, 22:25   #59
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
כן, אני בטח אסיים את האימון בערך ברבע לחמש.
כמו שאיזה דפ"ר בגדוד שלי היה אומר: "סבבה אגוזים". דרך אגב, יש מחר "צהרי יום ד' ירוק" וימכרו אוכל אורגני בזול, אם זה מעניין אותך.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:26   #60
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
בתנועות העזר הם בדר"כ משתמשים ברצועות כדי שאחיזה לא תהווה בעיה בעת ביצוע של התרגילים המלאים אבל מאחר שאנחנו לא בדיוק OL's ברמה עולמית ואנחנו לא משתמשים בתנועות עזר להרמות אולימפיות לא הייתי ממליץ להזניח את האחיזה.
תגובה