|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Behemoth - At the Left Hand ov God |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Behemoth - At the Left Hand ov God |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() מה שעומרי אומר זה נכון..
רגליים גדולות מאוד אבל הפלג העליון לא משיג אותן תן דגש על כל הפלג העליון ותוריד עצימות מהתחתון
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב , רגליים מפלצתיות...גב יפה..
אתה עובד בתוכניות פאוורליפטינג נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לרוב עובד בטווח חזרות נמוך אבל אני לא בדיוק קורא לזה פאוורליפטינג, מה גם שהמשקלים שלי די חלשים (כרגע). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין איגור
אבל לדעתי שים דגש על הידיים שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() רגליים טובות, גנטית כנראה.
צריך דגש רציני על הידיים והחזה. אני חושב הפוך מעומרי: אל תפסיק לעולם לעבוד על רגליים, תמשיך להגדיל אותן! רגליים גדולות וחטובות זה דבר מדהים, גם אם הגוף העליון קצת יפגר, ובכל אופן אתה בטח תעלה טוב למעלה במאסה הבאה. בהחלט פוטנציאל לעתיד טוב, בהצלחה. אגב לא ממש הבנתי מה זה הפסקה של שבועיים בחיטוב, איפה שמעת שעושים דבר כזה?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כבר חודשיים בחיטוב אז אני עושה את ההפסקה כדי לשקם את חילוף החומרים ואת רמת ההורמונים בגוף, לא כי נשברתי או משהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() פאק מכנסיים עולים עלייך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
מושעה
|
![]() זה הבן אדם הראשון שאני רואה שיש לו רגליים כאלה והוא לא מתלונן על בעיות מכנסיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() איגור יא תותח!
אין הרבה מה להגיד, אתה יודע מה צריך לעשות!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שאתה ירושלמי ואתה איתי במכון?
בג'ירף? אתה מוכר לי...
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שפעם אתה ויעקב בדקתם של מי הרגל יותר גדולה . חח לקחת אותו בסיבוב.. אתה חייב לראות אותו היום.. המוט מתעקם לו כשהוא עושה סקוואט
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|