|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#501 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | ||
משתמש רגיל
|
![]() אני לא חושב שיש מישהו טבעי בארץ שקרוב לזה כרגע, דאוס עשה סקוואט מאוד חזק כשהוא התאמן.
שי הררי לא טבעי אבל עשה סקוואט של 400 קילו עם רצועות ברכיים בלבד לפני שנה. זו דוגמה למישהו לא טבעי שעובד כבד ומלא. כיום לא ממש אכפת לו הוא יותר בקטע של פיתוח גוף כי משעמם לו כבר פאוורליפטינג וזה גורם לו להפצע יותר מדי. ציטוט:
ציטוט:
וממשיך...
![]() |
![]() |
#503 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני לא יודע לגבי הסקוואטר הכי חזק בארץ, אני מסכים שהסקוואט מרשים מאוד, אבל יש הרבה אנשים שלא שומעים עליהם חזקים מאוד, אצלי במכון יש מישהו ששוקל בערך 90 קילו ולוחץ 170 קילו raw לחזרה לא ענק, לא חזיר ולא מתחרה, אבל עובד מאוד יפה בלי חגורה ובלי כלום ואיכשהו המשקל עולה לו למרות שהוא לא ענק, אני אומר את זה כמקור ראשון כי אני עושה לו ספוטינג כשהוא לוחץ יותר מ3 פלטות כשאני במשמרת
בכלל יש אולי 4-5 אנשים ששוקלים 90 ומטה שלוחצים 3 פלטות ויותר, ואלה משקלים יפים, למרות שאלה אנשים שלא התחרו בחיים שלהם ולא מתכוננים לתחרויות(כנ"ל לגבי דדליפט וסקבט) יש אצלנו חדר כושר קטן בעיר ששמעתי על קיומו אולי לפני חודש, ומתעסקים בו בהנפות אולימפיות, אני בטוח שכל החברי'ה הרציניים יותר והחזקים שם, עכשיו אם אני גר בעיר ולא שמעתי עליהם אני בטוח שרוב האוכלוסיה מחוץ לעיר גם לא שמעה עליהם... זה לא אומר שאין שם מישהו שיכול לעשות HB עם 220 קילו או למשוך רבע טון בדדליפט, זה אומר שהתחום הזה לא מפותח בארץ בעליל overpower מתעסק בהנפות וכו', אין אצלו סקבטרים חזקים?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 15-04-11 בשעה 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Banned
|
![]() שלד אתה היחיד פה שרשם אובייקטיבית.
אין לך מה להתעצבן ממה שאני רושם לשימי, זה לא קשור אליך. אם אתם הולכים לפי החוקים של אם מישהו לא שבר שיא חצי שנה השיא שלו יוצא מתוקף או מה שזה לא יהיה אז סבבה. אני מפרגן לכל אחד שמגיע לו, גם לאופק. אבל ששימי רשם שדאוס עושה חצאים הוא פשוט מזיין בשכל ורשמתי לו את זה כי אני אומר תאמת בפנים, אין שום קשר לדאוס אני לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותי. זה סתם מעצבן כי אני יודע תסיבה שאתם רושמים שהוא עושה חצאים וגם אתם יודעים וזה סתם מסריח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Guest
|
![]() חייזר, אתה פשוט לא יודע איך ניראה סקוואט מלא.
|
![]() |
![]() |
#506 |
Banned
|
![]() אני אהיה פוליטקלי קורט ואגיד שמהזוית שדאוס צילם אי אפשר לראות אם זה מלא או לא, וזה לבד מוציא אותו מהאפשרות להשוות לאיש הקקה כי איש הקקה צילם ממקום שאתה יכול להגיד מלא או לא, וזה מספיק.
אתה צריך להראות ששברת, לא להראות שלא היה גבוה. השלד לא באמת אמר לך מה שהוא רצה להגיד כי הוא גם לא רוצה להכנס לויכוח הזה שוב, הוא גם יודע שהסקבט ההוא לא מלא אבל.. אז תסתפק במה שאמרתי. בתכלס אני חושב שלוליק הוא הכי חזק בארץ ובהפרש גבוהה, והוא גם ייתן 300+ raw בלי יותר מדי בעיה, אני מדבר על מה שאנחנו רואים פה ומה שאנחנו יודעים, לא מה שאנחנו לא יודעים... כנ"ל בלחיצות - לוליק לחץ סביב ה500 פאונד או יותר בקלי קלות, למרות שהיה עם ציוד, עדיין... לגבי משקולנים אל תחפש אצלם רבע טון סקבט, יש הרבה משקולנים שמביאים סקבטים מטורפים אבל אותם מעניין יותר הנפות ודחיקות, וגם הסקבט שלהם הייבאר אז זה גם קצת לרעתם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
![]() בסרטון שהוא צילם מזווית טובה (באותה תקופה) אפשר לראות בבירור שזה לא מלא, אז כנראה גם השאר
בסקוואט 190 בהדר יוסף אותה זווית, ומעניין ששם אין ספק שזה מלא. |
![]() |
![]() |
#508 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Banned
|
![]() אם זה איכשהו נראה לך יותר עמוק מזה
אז אתה פשוט טיפש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() או שאתה פשוט עיוור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Guest
|
![]() בואנה, חייזר, אתה ממש מפגר.
אתה אשכרה לא יודע איך ניראה סקוואט מלא, אז אל תזיין בשכל. |
![]() |
![]() |
#513 |
Banned
|
![]() אתה מוזמן לעצור את שניהם בנקודה הכי נמוכה ולהשוות
אפילו תצלם את זה ותעלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Banned
|
![]() אגב, ה245 יותר עמוקה מכולן ככה שה232 ל2 לא מעניין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
חבר פעיל
|
![]() הימני דאוס ניראה גבולי השמאלי שובר בהחלט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Banned
|
![]() חחח עונש אתה פשוט עלוב ששמת סירטון אחר ולא את זה שאני שמתי.
קיצר יום טוב לכם ומציצות נעימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Guest
|
![]() אתה מקרה אבוד.
|
![]() |
![]() |
#520 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש אצלנו 2 בוגרים טבעיים שעשו 220 ו230 לסינגל בשיא (אבל קח בחשבון שזה היי באר atg) לאנטולי מושיק שהתחרה היום ולקח מקום שלישי בהנפה אגב (מישהו ראה? או שאתה מחכים לסופר?) יש 200 קילו קלין אז אני משער שיש לו לפחות 240 סקוואט, יש בחור בשם פבל עם 195 קלין דחיקה אני מניח שהסקוואט דומה (שתיהם שוקלים בסביבות ה-85 אגב). אני מניח שיש עוד משקולנים בארץ עם סקוואטים מרשימים, רק שוב זאת לא המטרה העיקרית של משקולן וגם הסקוואט שונה אז זה בעייתי להשוות. תמיד יש גם מפלצות שלא שומעים עליהם ולא מפרסמים סרטונים... בכל אופן 237 לשלישייה זה מטורף בכל קנה מידה במיוחד כשאתה טבעי ויש לך עוד לתת. זה לוג שאני עומד לעקוב אחריו בזמן הקרוב... בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שייק חלבון באמצע הלילה? | kiler | תזונה ותוספים | 27 | 17-07-08 20:16 |
בן 17 מב"ש מת הלילה באשקלון | Kachok | פיתוח גוף-כללי | 58 | 06-05-07 17:24 |
לא ישנתי כל הלילה... | sojgoon | פיתוח גוף-כללי | 18 | 13-04-07 19:42 |
מכות הלילה ב-נ.ב.א | gog | פיתוח גוף-כללי | 72 | 19-12-06 02:28 |