|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הרבה מהירידה במשקלי עבודה היא פסיכולוגית מה שדחף את המשקלים קודם זה לא נוזלים ולא שומן ,זה שריר ,אז למה להוריד משקלים בחיטוב ? אני מסכים שבחיטוב רציני של תחרות לעבוד בRM נמוך זה לא בריא ויכול להוביל לפציעה ,אבל שם מדובר במקרים קיצוניים שכוללים ייבוש של הגוף בחיטוב שאתה עושה (דילול פחיממות קל יחסית) אני מאמין שאתה עדיין יכול לעבוד חזק ,וזה אפילו מומלץ ,עבודה במשקלים כבדים בRM בינוני /נמוך בזמן חיטוב תורמת לשמירה על מסה.
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אנלא מבין את כל אלה שאומרים שהם עולים כל שבוע\שבועיים במשקלים. פשוט לא הגיוני. גם אם מעלים רק ב2.5 קילו, תחשבו בסופו של דבר אתם תעשו 500 קילו כל תרגיל? חוץ מזה שעלייה בכח לאו דווקא מסמל עלייה במאסת שריר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לא בכל תרגיל עולים ככה
לפחות אני תמיד עולה בכתפיים ומצליח מאימון לאימון לעומת זאת בידיים לא בגב גם לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תרגלים כגון סקוואט ,דד ליפט , חתירות למיניהן , ולחיצות כתפיים וחזה ,הם בהחלט תרגלים שאפשר להיתחזק בהם באופן עיקבי.
![]() |
![]() |
#25 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל כמו שארבל אמר אל תכניס את התרגילים הגדולים בכפיפה אחת עם עבודה קלה יותר.בתרגילים הכבדים התחזקות אצל מתאמנים חדשים, למשל, הוא דבר שבשגרה. בחודשיים הראשונים השאיפה היא להתחזק כמעט מאימון לאימון בתוכנית פשוטה ביותר. ככל שהמתאמן צובר ניסיון ההתחזקות מוגבלת, ומאימון לאימון בהתחלה ההתחזקות מתקדמת משבוע לשבוע ואיתה התוכנית הופכת למורכבת יותר. ברמות הגבהות ההתחזקות מתקדמת מתקופה לתקופה (בלוקים) והותכנית אימון חייבת לעבור שינויים בהתאם. אם אתה תקוע שנה שלמה על אותו משקל או שאתה מתאמן עילית או (ומה שסביר הרבה יותר) שהתזונה/אימונים שלך במצב גרוע.
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בעיקרון בהתחלה עולים במשקלים בתדירות מאוד גבוהה, לאחר מכן זה מתמתן, יש גרף מסויים לעניין הזה, אבל זה פונקציה של תזונה כמובן. חוץ מזה שיש טיפים לאנשים שתקועים הרבה על זמן אותו משקל. חשוב לזכור שהמשקלים הם לא המטרה! אני בכל מקרה עושה לי רישומים של משקלים, נראה לי שחוץ מלקנות ספות כושר, פלטות ומוטות לבית אולי אני אקנה לי איזה פקידה שתעשה לי רישומים... |
|
![]() |
![]() |