ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-05-07, 17:09   #21
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
אז מה אתה אומר לי בעצם שאני הוזה? ירדתי עשר קילו במשקל, ובמשקלי עבודה קצת לא באופן משמעותי האמת שעכשיו חזרתי למסה ראיתי שבקושי ירדתי והסיבה שהתאמנתי אם משקלים נמוכים יותר זה חוסר האנרגיה באותם רגעים כי בקוש אכלתי פחמימות אבל ברגע שחזרתי לאכול כבר כמאט כיסיתי את כל הירידה אני מאמין שתוך זמן קצר אני עוקף תמשקלים של לפני החיטוב

הרבה מהירידה במשקלי עבודה היא פסיכולוגית
מה שדחף את המשקלים קודם זה לא נוזלים ולא שומן ,זה שריר ,אז למה להוריד משקלים בחיטוב ?
אני מסכים שבחיטוב רציני של תחרות לעבוד בRM נמוך זה לא בריא ויכול להוביל לפציעה ,אבל שם מדובר במקרים קיצוניים שכוללים ייבוש של הגוף
בחיטוב שאתה עושה (דילול פחיממות קל יחסית) אני מאמין שאתה עדיין יכול לעבוד חזק ,וזה אפילו מומלץ ,עבודה במשקלים כבדים בRM בינוני /נמוך בזמן חיטוב תורמת לשמירה על מסה.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 17:16   #22
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

אנלא מבין את כל אלה שאומרים שהם עולים כל שבוע\שבועיים במשקלים. פשוט לא הגיוני. גם אם מעלים רק ב2.5 קילו, תחשבו בסופו של דבר אתם תעשו 500 קילו כל תרגיל? חוץ מזה שעלייה בכח לאו דווקא מסמל עלייה במאסת שריר..
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 17:25   #23
eyalamzleg
חבר פעיל

לא בכל תרגיל עולים ככה
לפחות אני תמיד עולה בכתפיים ומצליח מאימון לאימון לעומת זאת בידיים לא בגב גם לא
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 17:26   #24
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אנלא מבין את כל אלה שאומרים שהם עולים כל שבוע\שבועיים במשקלים. פשוט לא הגיוני. גם אם מעלים רק ב2.5 קילו, תחשבו בסופו של דבר אתם תעשו 500 קילו כל תרגיל? חוץ מזה שעלייה בכח לאו דווקא מסמל עלייה במאסת שריר..
יש הבדלים בין תרגיל לתרגיל
תרגלים כגון סקוואט ,דד ליפט , חתירות למיניהן , ולחיצות כתפיים וחזה ,הם בהחלט תרגלים שאפשר להיתחזק בהם באופן עיקבי.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 17:32   #25
Kachok

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
תרגלים כגון סקוואט ,דד ליפט , חתירות למיניהן , ולחיצות כתפיים וחזה ,הם בהחלט תרגלים שאפשר להיתחזק בהם באופן עיקבי.
זהו,שבתרגילים מורכבים יש יותר פוטנציאל להתחזק לאורך הזמן מאשר בתרגילים מבודדים,לא כך?

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 17:33   #26
toxicity

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
מתישהו בתרגילים האלה, גם בהם אתה תעצר, אתה לא תמשיך במשך שנה שלמה למשל, בוא נעשה חישוב זריז, 52 שבועות X שתיים וחצי קילו כל שבוע = 130. מאוד מאוד מאוד מאוד (עוד פעם מאוד) לא סביר אם בכלל שמישו יעלה 130 קילו בסקוואט או דדליפט בשנה.
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 17:46   #27
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
מתישהו בתרגילים האלה, גם בהם אתה תעצר, אתה לא תמשיך במשך שנה שלמה למשל, בוא נעשה חישוב זריז, 52 שבועות X שתיים וחצי קילו כל שבוע = 130. מאוד מאוד מאוד מאוד (עוד פעם מאוד) לא סביר אם בכלל שמישו יעלה 130 קילו בסקוואט או דדליפט בשנה.
יש לך הבנה שגויה של כל העניין.
קודם כל כמו שארבל אמר אל תכניס את התרגילים הגדולים בכפיפה אחת עם עבודה קלה יותר.בתרגילים הכבדים התחזקות אצל מתאמנים חדשים, למשל, הוא דבר שבשגרה. בחודשיים הראשונים השאיפה היא להתחזק כמעט מאימון לאימון בתוכנית פשוטה ביותר.
ככל שהמתאמן צובר ניסיון ההתחזקות מוגבלת, ומאימון לאימון בהתחלה ההתחזקות מתקדמת משבוע לשבוע ואיתה התוכנית הופכת למורכבת יותר.
ברמות הגבהות ההתחזקות מתקדמת מתקופה לתקופה (בלוקים) והותכנית אימון חייבת לעבור שינויים בהתאם.

אם אתה תקוע שנה שלמה על אותו משקל או שאתה מתאמן עילית או (ומה שסביר הרבה יותר) שהתזונה/אימונים שלך במצב גרוע.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-05-07, 19:24   #28
AAA
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
אם אתה תקוע שנה שלמה על אותו משקל או שאתה מתאמן עילית או (ומה שסביר הרבה יותר) שהתזונה/אימונים שלך במצב גרוע.
או שהוא מתאמן עלית!!! רק טוחן שוקולדים...

בעיקרון בהתחלה עולים במשקלים בתדירות מאוד גבוהה, לאחר מכן זה מתמתן, יש גרף מסויים לעניין הזה, אבל זה פונקציה של תזונה כמובן. חוץ מזה שיש טיפים לאנשים שתקועים הרבה על זמן אותו משקל. חשוב לזכור שהמשקלים הם לא המטרה! אני בכל מקרה עושה לי רישומים של משקלים, נראה לי שחוץ מלקנות ספות כושר, פלטות ומוטות לבית אולי אני אקנה לי איזה פקידה שתעשה לי רישומים...
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה