ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   הדרך הנכונה לעלות משקלים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=9608)

Deja Vu 08-05-07 13:56

הדרך הנכונה לעלות משקלים?

מה הדרך היעילה ביותר לעלות משקלים ובכוח כל כמה זמן אני אמור להוסיף? אם אני כל שבוע בתוכנית איבי ארבע פעמים בשבוע יוסיף 1.25 לכל צד במוט זה טוב?ובמשקולות יש קפיצות של 2.5 כל יד אז לעלות משקל פעם בשבועיים?ועוד שאלה בנוגע לקראטין לשלב אותו רק שאני נתקע במשקלים או כבר מעכשיו?

Bullet 08-05-07 13:59

זה לא כזה משנה. בתרגילי מוט אולימפי אני תמיד מוסיף 5 כל צד, ופשוט מקטין חזרות ואז מעלה אותם עם ההתחזקות.

stimpy0 08-05-07 15:17

אין נוסחה קבוע אם אתה יכול להוסיף משקל אז תוסיף בסוך בכל מקרה מתחילים להיתקע במשקלים

Deja Vu 08-05-07 15:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stimpy0
אין נוסחה קבוע אם אתה יכול להוסיף משקל אז תוסיף בסוך בכל מקרה מתחילים להיתקע במשקלים

אני אחרי חיטוב ובנוסף לראשונה מתחיל לצרוך קראטין ככה שאני לא רואה סיבה שאני לא יעלה קצת כל שבוע במשקלים בחודש חודשיים הקרובים

StaSus 08-05-07 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אני אחרי חיטוב ובנוסף לראשונה מתחיל לצרוך קראטין ככה שאני לא רואה סיבה שאני לא יעלה קצת כל שבוע במשקלים בחודש חודשיים הקרובים

דווקא אני ירדתי 3 קילו והתחזקתי.. 555 טפו טפו טפו..

יiסי 08-05-07 16:00

DejaVu זה פשוט לפי ההרגשה.. שכבר קל.. אין דומז לא משפיע לא נהיה אדום לא מתפוצצים הורידים אז מעלים עוד משקל :) -<(ככה אני עושה לפחות)

Deja Vu 08-05-07 16:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus

סבבה אבל אחרי חיטוב ארוך תיורד קצת במשקלים ויש לגוף נטייה לעלות ולהתחזק מהר ישר אחרי שאתה חוזר לאכול טוב ומספק לגוף תאנרגיה הדרושה ככה לפחות הבנתי

Amit 08-05-07 16:12

ציטוט:

גם אני:ph34r:

Deja Vu 08-05-07 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
גם אני:ph34r:

אבל אך זה הגיוני בעצם הרי בחיטוב אתה במאזן קלורי שלילי ובמצב קאטבולי זה אפשרי לעלות בכוח במצב קאטבולי?

יiסי 08-05-07 16:17

ציטוט:

אבל אך זה הגיוני בעצם הרי בחיטוב אתה במאזן קלורי שלילי ובמצב קאטבולי זה אפשרי לעלות בכוח במצב קאטבולי?

גם אני שאלתי פה ולא קיבלתי תשובה
לפי דעתי - כן!

Amit 08-05-07 16:23

ציטוט:

לא כל עלייה בכוח מחייבת עלייה בשריר יכול להיות שפשוט למדת לגייס יותר יחידות מוטוריות

arbel2 08-05-07 16:38

אני מאמין שהשאיפה היא באמת להיתחזק מאימון לאימון
כלומר או יותר משקל כל אימון או יותר חזרות עם משקל נתון
כמובן שאי אפשר להיתחזק כל הזמן ,אחרת היו מגיעים למצב של לחיצות חזה של 400 קילו ל8 חזרות
אבל בעזרת רוטציה של תרגילים ,וטכניקות כגון Rest Pause ,אפשר להיתחזק באופן עיקבי מאוד.

StaSus 08-05-07 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
כלומר או יותר משקל כל אימון או יותר חזרות עם משקל נתון
כמובן שאי אפשר להיתחזק כל הזמן ,אחרת היו מגיעים למצב של לחיצות חזה של 400 קילו ל8 חזרות
אבל בעזרת רוטציה של תרגילים ,וטכניקות כגון Rest Pause ,אפשר להיתחזק באופן עיקבי מאוד.

אתה דובר גם עברית? אם כן תסביר לי ..

Deja Vu 08-05-07 16:43

ציטוט:

כלומר או יותר משקל כל אימון או יות חזרות עם משקל נתון
כמובן שהיא אפשר להיתחזק כל הזמן ,אחרת היו מגיעים למצב של לחיצות חזה של 400 קילו ל8 חזרות

השאלה היא אם זה ראלי להוסיף כל שבוע[כל שני אימונים]עוד 2.5 קילו זאת אומרת 1.25 כל צד בלחיצת חזה לדוגמא ולא לייתקע במשך חודשיים במידה ואני אחרי חיטוב שירדתי קצת במשקלים ובמידה שאני מתחיל קראטין לראשונה והוא ישפיע אליי זה אפשרי?

arbel2 08-05-07 16:44

ציטוט:

אתה דובר גם עברית? אם כן תסביר לי ..

חח הסר דאגה מליבך ,אני אסביר הכל בהרחבה במאמר שאני עובד עליו עכשיו ,וצפוי לסיים אותו עד שבוע הבא בעזרת השם אם הלו"ז יאפשר שלי

אני אסביר שם לעומק את תוכנית האימונים שלי ,שלדעתי הצנועה היא אחת התוכניות הכי יעילות בשטח (כבוד לאריק ברוזר מפתח השיטה)

arbel2 08-05-07 16:45

ציטוט:

השאלה היא אם זה ראלי להוסיף כל שבוע[כל שני אימונים]עוד 2.5 קילו זאת אומרת 1.25 כל צד בלחיצת חזה לדוגמא ולא לייתקע במשך חודשיים במידה ואני אחרי חיטוב שירדתי קצת במשקלים ובמידה שאני מתחיל קראטין לראשונה והוא ישפיע אליי זה אפשרי?

אני לא מאמין ב"להחלש" בחיטובים העדינים יחסית שעושים רוב חברי הפורום , רובם לא מגיעים למצב של נפילת אנרגיה משמעותית , בחיטוב האחרון שעשיתי ,שהיה יחסית עדין ,היתחזקתי ברוב התרגלים.

Bullet 08-05-07 16:47

ציטוט:

אני לא מאמין ב"להחלש" בחיטובים העדינים יחסית שעושים רוב חברי הפורום , רובם לא מגיעים למצב של נפילת אנרגיה משמעותית , בחיטוב האחרון שעשיתי ,שהיה יחסית עדין ,היתחזקתי ברוב התרגלים.

מחזק!!
צריך להיות בגרעון קלורי של 2895845 קלוריות ליום, ולהפציץ בתרגילים על RM נמוך!!!1!1!אחדאחדאחד

StaSus 08-05-07 16:49

ציטוט:

חח הסר דאגה מליבך ,אני אסביר הכל בהרחבה במאמר שאני עובד עליו עכשיו ,וצפוי לסיים אותו עד שבוע הבא בעזרת השם אם הלו"ז יאפשר שלי

אני אסביר שם לעומק את תוכנית האימונים שלי ,שלדעתי הצנועה היא אחת התוכניות הכי יעילות בשטח (כבוד לאריק ברוזר מפתח השיטה)

חח סבבה אני מחכה בקוצר רוח!

יiסי 08-05-07 16:49

ציטוט:

צודק.. בחייאת חברה אני מכיר בן אדם שהיה שמן דוב לקח על עצמו להתאמן רץ כול יום בערך 10 11 קילומטר ואכל ביום (כן כן ביום שלם) רק ארוחת צהריים וגם היא קלה ולא רצינית (2 פרוסות לחם עם גבינה ועגבניות משהו כזה) בלי ידע בלי כלום רץ והרים משקולות ועכשיו יש לו גוף חטוב ושרירי אבל אני מאמין שלא כ"כ בריא.. (יש לו גנטיקה מעולה שהשאירה אותו בחיים :P)

Deja Vu 08-05-07 16:54

ציטוט:

אז מה אתה אומר לי בעצם שאני הוזה? ירדתי עשר קילו במשקל, ובמשקלי עבודה קצת לא באופן משמעותי האמת שעכשיו חזרתי למסה ראיתי שבקושי ירדתי והסיבה שהתאמנתי אם משקלים נמוכים יותר זה חוסר האנרגיה באותם רגעים כי בקוש אכלתי פחמימות אבל ברגע שחזרתי לאכול כבר כמאט כיסיתי את כל הירידה אני מאמין שתוך זמן קצר אני עוקף תמשקלים של לפני החיטוב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ