![]() |
הדרך הנכונה לעלות משקלים?
מה הדרך היעילה ביותר לעלות משקלים ובכוח כל כמה זמן אני אמור להוסיף? אם אני כל שבוע בתוכנית איבי ארבע פעמים בשבוע יוסיף 1.25 לכל צד במוט זה טוב?ובמשקולות יש קפיצות של 2.5 כל יד אז לעלות משקל פעם בשבועיים?ועוד שאלה בנוגע לקראטין לשלב אותו רק שאני נתקע במשקלים או כבר מעכשיו?
|
זה לא כזה משנה. בתרגילי מוט אולימפי אני תמיד מוסיף 5 כל צד, ופשוט מקטין חזרות ואז מעלה אותם עם ההתחזקות.
|
אין נוסחה קבוע אם אתה יכול להוסיף משקל אז תוסיף בסוך בכל מקרה מתחילים להיתקע במשקלים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דווקא אני ירדתי 3 קילו והתחזקתי.. 555 טפו טפו טפו.. |
DejaVu זה פשוט לפי ההרגשה.. שכבר קל.. אין דומז לא משפיע לא נהיה אדום לא מתפוצצים הורידים אז מעלים עוד משקל :) -<(ככה אני עושה לפחות)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי דעתי - כן! |
ציטוט:
|
אני מאמין שהשאיפה היא באמת להיתחזק מאימון לאימון
כלומר או יותר משקל כל אימון או יותר חזרות עם משקל נתון כמובן שאי אפשר להיתחזק כל הזמן ,אחרת היו מגיעים למצב של לחיצות חזה של 400 קילו ל8 חזרות אבל בעזרת רוטציה של תרגילים ,וטכניקות כגון Rest Pause ,אפשר להיתחזק באופן עיקבי מאוד. |
ציטוט:
אתה דובר גם עברית? אם כן תסביר לי .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אסביר שם לעומק את תוכנית האימונים שלי ,שלדעתי הצנועה היא אחת התוכניות הכי יעילות בשטח (כבוד לאריק ברוזר מפתח השיטה) |
ציטוט:
אני לא מאמין ב"להחלש" בחיטובים העדינים יחסית שעושים רוב חברי הפורום , רובם לא מגיעים למצב של נפילת אנרגיה משמעותית , בחיטוב האחרון שעשיתי ,שהיה יחסית עדין ,היתחזקתי ברוב התרגלים. |
ציטוט:
צריך להיות בגרעון קלורי של 2895845 קלוריות ליום, ולהפציץ בתרגילים על RM נמוך!!!1!1!אחדאחדאחד |
ציטוט:
חח סבבה אני מחכה בקוצר רוח! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ