|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעת למצב שאתה חושב על חיטוב ?
תקרא מאמרים באתר, דחוף לך למטבח תתחיל לאכול הרבה,הרבה,הרבה,ועוד יותר הרבה. כנירא שהבטן יוצאת לך מתזונה לקויה,ואימונים לא נכונים. בשביל 5 חודשים זה ממש קצת.
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן נכון ..... שאלתי כמה פעמים את המדריך לגבי כמה תרגילים שחשבתי שאני לא עושה נכון והוא אמר לי שאני עושה נכון..... אז מה תאה אומר? רק כל היום לטחון? (אוכל לא משמין)??? ומזאת אומרת שהבטן שלך יוצאת מתזונה לקויה??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה חייב לאכול אחי.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה קלוריות בערך ליום אחי? היום אכלתי כ 2700 , כמה בערך צריך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני היתאמנתי שנה ו9 חודשים לחינם בגלל המאמן שהיה לי פעם,הוא לא ידע כלום! לצערנו כמעט כול המדריכים בישראל בקושי יודעים משהו בכלל. לכן אני מציע לך ליקורא מאמרים אבל דחוף!! בתור התחלה קרא את המאמר הזה,לעליה במסה כך תוכל ליגדול כמו שצריך. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 אוכל תמיד יכול להשמין,וגם לא. תלוי באיזה תקופה אתה נימצא,כרגע אתה צריך מסה אין עליך מסה. תקרא מאמרים ותנסה להכין לך תפריט שיהיה בו לפחות 6 ארוחות. אתה כרגע שוקל 52 קילו,לפי המשקל שלך אתה צריך ליצורך לפחות 94 גרם חלבון ביום,1.8 גרם חלבון לכול קילו בגוף. כמו כן אתה צריך ליצרוך פחממות,קלוריות,חלבונים,שומנים וכו'. קרא מאמרים הם יענו לך על התשובות שלך.
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע כבר מה לעשות לאכול מלא יענו לדחוף ???? עריכה: ערכתי בטעות רמשתי 100 קלוריות , התכוונתי לחלבונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חלש
תעלה איזה 20 קג רק יעשה לך טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך להכין לך תפריט שיהיה בו לפחות 6 ארוחות שונות. זאת אומרת שביום אתה תוכל 6 ארוחות,ובסה"כ בכול היום יהיה לך 100 גרם חלבון הבנת ? כמו כן אתה צריך גם פחממות,שומנים,וכו' בהצלחה.
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() יש בסיס. אתה אולי שחיף, אבל לדעתי זה עדיף ממישהו בעל נטייה להשמנה. תפציץ.
בהצלחה.
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הטסטסטרון שלו עדיין נמוך יהיה לך הרבה יותר קשה מאשר רוב החברה פה לפתח מאסת שריר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אל תבלבלו ת'מח לדעתי הוא כבר מספיק מפותח..שימו לב לשערות בבית שחי..
אחי,ל5 חודשים ע-ל ה-פ-נ-י-ם אם אין לך בעיה רצינית ומשמעותית בתפריט או באימונים..לא יודע מה להגיד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר מתחיל
|
![]() יופי עוד משהוא בגיל שלי ,תחלס ל 5 חודשיים זה לא משהוא אני חושב שבאמת יש לך בעיה בתזונה ובאימונים .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורק שתדעו שבניתי תפריט כנסו ותגיבו! http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=19985 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אחי יש לך שאלות טיפה מפגרות
איך חיטוב איך ??!? יש לך יד היקף 20 משהו כזה אין לך שריר שם בכלל גם כתפים ... תאכל כלללל הזמן בבוקר תאכל נגיד 2 פרוסות עם גבינה בבצפר תאכל מה שיש חח בצהרים ארוחה ענקית תדפוק לפני אימון פרי אחרי תאכל חלבון ב5-6 ככה תאכל עוד לחם עם ריבה נגיד ב8 תאכל 2 ביצים עם גבינה ולפני שינה תאכל קורנפלקס (עדיף ברנפלקס) עם שיבולת שועל, ואחרי יוגורט ככה תעלה במשקל ובמסת שריר לא כדי להעלב אותך.. זה בשבילך ומזתאמרת שאתה משקיע? תעלה משקלים אני בטוח שאתה על משקלים קלים... זה לא רק אם עושים נכון או לא, תלוי בתרגילים, במספר סטים לכל שריר, וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לך למטבח דחווווווווווופפפפפפפפפףףףףףףףףףףףףףףף
![]()
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חבר... רואים שיש משהו לא טוב או באימונים או בתזונה שלך. אני מתאמן כמעט כמוך, משהו כמו 5 וחצי חודשים-חצי שנה, וצברתי הרבה יותר מאסה.
![]() |
#39 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אחי נראה שיש לך גנטיקה טובה, צריך לעלות במאסה , תאכל 5 6 7 8 9 מנות לפחות תתאמן כמו בודיבילדיר אמיתי , הרבה פאסטה ,תפוח אדמה , אורז, ירקות, פירות, חזה עוף , ביצים, קח את ה "serious mass" של אופתימום ותתחיל לגדול , יאללה לך למטבח , בהצלחה אחי.
![]() |
#40 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תאכל תתאמן תישן
לפחות אתה חטוב זה משו |
![]() |
![]() |