|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Unfortunately, all available bandwidth is currently reserved for our premium customers. Therefore, free downloads will be unavailable for the next 3 hours. אתה יכול להעלות לאתר אחר? תודה (reps) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() דקה. הנה אחי: http://www.yousendit.com/transfer.ph...196C933A8489DC תהנה :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי שערכת, תודה אחי. אתה קורא את סקיפ לה קור מהמסך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא ממליץ בכלל על הספר הזה ד"א. ספר די גרוע בלי סימוכין בלי כלום. הסימוכין היחיד שהוא מסתמך עליו זה הוא עצמו, "אני אישית אוכל 400 גרם חלבון במשך עשור ואין לי בעיות בכליות עד כה, ולכן תמשיכו לאכול הרבה חלבון!" - נו באמת. הוא מחלק את הקלוריות שלו ל55-30-15 כ55 זה החלבון!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו קורא על כל התוספים [וואלה יש מלא דברים שלא ידעתי], יש שם ממש הסברים טובים וגם הרבה הרבה הסתמכויות על מקורות שונים שנראים מהימנים. מה שכן זה כתוב טיפה בשפה גבוהה אז למי שאנגלית זה לא הצד החזק שלו יכולה להיות בעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://membres.lycos.fr/robody3/Eboo...genic_Diet.pdf עןד משהו שיכול לעזור: Nutrition Almanac, 5th Edition If you eat it, you'll find information on it here. This 2001 fifth edition of the popular Nutrition Almanac includes updated nutritional composition of close to 1,000 foods, including 35 different cheeses, 25 legumes, 71 fruits... http://rapidshare.de/files/29910873/...on.Almanac.rar Knock yourself out :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() הנה עוד משהו שהיה לי על המחשב: Optimal Nutrition for Optimal Health
של Thomas Levy M.D http://www.megaupload.com/?d=G1U0Z37V שמתי לב שהספר של מקדונלד שהבאתי מקודם The Ketogenic Diet הוא מ-98, כנראה עדיף לקרוא את Ultimate Diet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
UD2.0 זה ספר בסגנון קצת שונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() מישהו שמע פעם על דיאטת חלבונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בולט אין לי שום דבר נגדיך , אלא לייל מקדונלד , אם כי נראה לי ששפטתי אותו לא נכון.
פשוט אנשים עם רקע של ספורט סיבולת שלא נראים מי יודע מה מעלים אצלי נורה אדומה. כאילו "אם הוא מבין גדול בתזונה היא היה כבר עושה משהו שהוא יראה לפחות כאחד עם קצת שריר" אבל שיהיה , עדיין יש אנשים עם "סמכות" גדולה ממנו לדעתי
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני הייתי נגד לייל המון זמן נכנסתי לפורום שלו קראתי יש כמה דברים מעניינים אם תאמת אבל הוא חולה נפש ויש המון דברים שאני לא מסכים איתו , וכמו שאהבתי שמשהו פה פעם אמר : "לייל מקדונלד הוא תזנואי פורומים" וזה נכון בתאחלס.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא לא מבין בסיבולת. הוא מבין בתזונה ואימונים חחח הוא שואל אנשים אחרים לגבי האימונים שלו. אני לא מבין למה אתם שופטים לפי המראה החיצוני. יש הרבה מאמני כדורגל מקצועיים עם כרס והשחקנים שלהם משחקים טוב יותר מהם. זה אומר שהם לא מבינים כלום?
![]() |
![]() |
#36 |
מנהל ראשי
|
![]() איפה יש תמונה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ניראה כמו שמעון בוסיקליה משוק הכרמל. מזה זה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()