|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() אלברט הוא מסביר שהוא דחף את המילה הזו בטעות
השינוי שלך זה שינוי של אלופים כי לפני השינוי הפיזי צרךי להיות שינוי נפשי ושינוי בדרכי חשיבה ובאורך חיים וזה הרבה יותר חזק מלשנות את הגוף, כשאתה משנה את זה אתה משנה גם את הגוף על הדרך. כל הכבדו איח |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הבן אדם סהכ עלה 10 קילו
הוא לא טיפס על האוורסט בוא תגזים עוד קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() אתה בן אדם דוחה מגעיל חסר ערך ולא ראוי ביכלל להקרא בן אדם.
לפני שאתה חושב להפיל מישהו למטה או להשתחצן קצת ביגלל שאתה עושה יותר סקוואט או רגיל לאכול כמו חזיר תקח בחשבון שיש יותר גדולים ממך שלא רואים אותך ממטר ואני מבטיח לך שאם מישהו היה פותח עליך את הפה אתה היית מוריד את הראש למטה ומותח את הצוואר להכנה. ועכשיו אם נדבר על מה שאמרת ונתייחס לזה, אז יש לי חברים שבמשך שנתיים עשו הכל כדי לעלות יותר מ 5 קילו. גיינר וארוחות עד שהם הקיאו והצליחו לעלות 2 קילו עד עכשיו. אז אולי אני לא מבין אותם כי אני יכול לעלות 10 קילו גם בלי להרגיש ביכלל וגם להוריד עד גבול מסוים, אבל כל אחד ויתרון והחיסרון שלו. האנשים פה מדהימים אותי מחדש. המזל היחיד פה שיש כמה אנשים שכשהם עונים משהו הם עונים אותו מכל הלב גם כשהם מאחורי המחשב והם כמוך יכולים פשוט לפתוח את הפה בלי שידעו מי הם. טפי |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שינוי | BlueNinja | גלריות הגולשים | 6 | 22-10-12 00:06 |
שינוי (14.4) | Isreal3252 | גלריות הגולשים | 5 | 17-09-12 16:19 |
יד.. שינוי. | davidzar | גלריות הגולשים | 13 | 15-04-09 20:16 |
שינוי מ-ד-ה-י-ם, שינוי אמיתי של בן 15 - עלייה של 70 פאונד בשנה | BodyKilo | פיתוח גוף-כללי | 27 | 13-09-08 15:53 |
שינוי מיקום? | goldBEN | פיתוח גוף-כללי | 3 | 02-09-07 21:14 |