|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא בהכרח המספרים. הכוונה פה שכל שנה תהיה מגמת ירידה בכמה שהשריר ייגדל (בצורה טבעית)
אתה לא מבין באמת שאי אפשר לגדול (בצורה טבעית) כל שנה אותו מס' של קילו שריר?! זה תמיד יהיה במגמת ירידה כי בהתחלה הגוף מגיע לפוטנציאל הגנטי שלו ומשם מאד מאד קשה להוסיף מאסת שריר. מאותה סיבה גם אתה ממתאמן מתחיל הופך להיות מתאמן מתקדם ואז מתאמן עלית' ברמת המתאמן המתחיל תוכל להוסיף לפחות 2.5 קילו על המוט כל אימון , לאחר מכן כבר לא! ואז צריך לעבור לתוכניות מתקדמות. תחשוב כמה זמן לוקח לך להגיע ל100 בנץ? וכמה יקח לך להגיע לנגיד 120-30 נגיד שנה של אימון נכון ואז כמה זמן ייקח לך להגיע ל140-160? עוד שנה? בחיים לא. או שכנראה אתה לא מתאמן מספיק כבד כדי להבין את הדברים האלו. אתה מתאמן סה"כ שנה אחת שתתאמן שלוש+ שנים תדבר איתי, ילד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר תלוי בגנטיקה ולאיזו רמה של שריר הגעת. אם אחרי שלוש שנים התאמנת כמו שצריך הגעת למשקלים שמאד קשה כבר להתקדם מהם, יהיה לך קשה מאד להוסיף יותר מ2-3 קילו שריר בשנה. אחרי 5-6 שנים של אימון כבר אין מצב שתוסיף יותר מקילו-שתיים גג אם אתה טבעי וניצלת ממש את כל הפוטנציאל הגנטי שלך. אין מה לעשות ככה הגוף שלנו בנוי, שוב תקח דוגמא שאדם(70 קילו) מוסיף בממוצע 3 קילו בשנה, אז טבעי הוא מגיע ב15 שנה ל115 קילו על אחוז שומן נמוך מאד, עכשיו תחשוב שכדי להיות מר אולימפיה לוקח לחבר'ה שם לפחות 20 שנה של אימון (הגיל הממוצע של המתחרים הוא 40, חוץ מכמה שהם נגיד 30-35) הם בערך 120-130 קילו על אחוז שומן נמוך מאד, והם מוזרקים מהתחת!! וכל שנה מגדילים את כמות החומרים שלהם כדי לגדול.
אז לפי הטענה שלך אחרי 20 שנות אימון אפשר להגיע לרמה של מר אולימפיה, נקי, בלי חומרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב שאתה יכול להגיע לגוף כמו שלו כי למרות שהוא טוען שהוא "טבעי" הוא לא , הוא משתמש בחומרים (שנויים במחלוקת כמו שורפי שומן אני לא אתפלא אם גם טסט או gh וכו') כדי להשאר בא.ש נמוך(ממש נמוך כמו שהוא) כל הזמן ועם אותה מאסת שריר דבר שלא כל כך אפשרי אצל מתאמן "רגיל" זאת העבודה שלו אז כמובן שהוא ייטען שאפשר להגיע לזה טבעי וייתן לאנשים את ה"תקווה" שאפשר להגיע לזה טבעי. אבל ראית פעם בדיקת דם שלו? הלכת איתו לרופא? לא... אז תפסיק להיות ילד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
MR.oLYmPuS נערך לאחרונה על ידי AchiliZ, 28-06-13 בשעה 13:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אני 178 ו80-82 קילו על א.ש די נמוך, לא מעניין אותי היפרטרופיה בכלל רק להיות חזק ולהצליח בספורט שאני עושה. אז כל הדברים האלו לא באים מקנא פשוט מהבנה של אנטומיה ופיזיולוגיית גוף האדם.
להלן תמונה להמחשה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחי הכול בסדר אנחנו מנהלים דיון ברמה טובה (סוף סוף יש כזה) לרגע לא חשבתי שאתה איזה faggot שמיתחבא מאחורי מקלדת
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Gin אתה מבין עניין .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אם אני אתחבר למציאות? אתה חי באיזה סרט, לך תכופף ותפשוט היד ממש מהר אולי זה ירגיע אותך.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שומן לעומת שריר | dor_dru | פיתוח גוף-כללי | 19 | 04-07-09 21:05 |
אם אני מעלה במאסת שריר נקייה גם האחוז שומן יורד במקביל? | amitbensh | תזונה ותוספים | 8 | 12-07-08 17:41 |
שריר או שומן? | amitsolomon | אימונים | 2 | 08-03-08 17:43 |
נפח של קילו שומן וקילו שריר | ThaiB0X | תזונה ותוספים | 17 | 23-02-08 13:08 |
שומן או שריר במדידה | dor_dru | אימונים | 7 | 06-11-07 16:50 |