|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() נראה באמת מעולה! החזה לא בפיגור אחרי החיטוב יראה הרבה יותר גדול. אני לא מזלזל או משהו פשוט קצת קשה להאמין שדפקתה 240 קילו סקוואט אם אתה יכול תעלה סירטון בהזדמנות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח דיסקרטי ביותר.. אסור לגלות !
בכל מקרה, אם זה בעניין אני לא יודע מתי התחרות אז לא מעניין אותי.. אבל אם זה בעניין של להראות טוב לקיץ אני חושב שתקח את המאסה קצת יותר רחוק ותתחיל את החיטוב באפריל... אני לא מאמין גם שתצטרך חיטוב של 3 חודשים... אם תעשה את החיטוב נכון וכמו שצריך עם אמצעים טובים תוך חודשיים תראה מעולה ויהיה כבר יוני. בדיוק התחלת הקיץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ניראה מעולה!
אתה רואה? אמרתי לך שאם תיקח הפסקה מלפרסם תמונות זה יהיה יותר מרשים. ולגבי העניין של החיטוב, אתה לא על אחוז שומן גבוהה ביכלל. אז אין סיבה שזה יקח לך 3 חודשים + אם אתה רק עושה את זה בשביל האסטטיות לקיץ, אני בדעה של דנוס שתתחיל רק באפריל. אבל בכל מיקרה בהצלחה בכל דרך שתיבחר, באמת שאתה ניראה מרשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() אני יענה זריז לכולם כי אני קצת עסוק אבל בכללי
אני יומר מחר אך אני עושה את האימון רגלים שלי. ובקשר ל240 קילו מבטיח בקרוב לעלות אני אשמח שתיראו שהיה לכולם לילה מקסים |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש קטלתי החמאתי מאד. תעשה טיפה אירובי ותאכל הרבה סיבים תזונתיים זה יעזור לך להיפטר טיפה מהנוזלים. כל הכבוד
![]() |
![]() |
#26 | |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ציטוט:
ישך עוד טיפים איך מגיעים לסקוואט כזה אחי?
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() פייי דני שינוי מטורף!!!! קבל ח"ח והמון בהצלחה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מעלה סרטון של סקוואט 240 שובר מקביל, אני רושם לך מעריץ1 בפורום ע1ף ט1פיק- כדי לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
כללי:: גיא ליאם הפנר
חדר כושר: GO ACTIVE
|
![]() יפה מאוד אחי נורא פרופציונאלי ...נראה מעולה ועל הגובה הזה 90 קילו 10 אחוז שומן...מצב מעולה ובהצלחה יש עתיד
אתה צריך להוריד לתחרות 6 אחוז שומן עם תהיה על 4-5 % תגיע יבש ובשייפ מעולה 3 חודשים יספק לך לחיטוב וסורי על החפירה נראה מעולה אחי בהצלחה מכל הלב |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() אחיי פיתחת גוף חייתי כל הכבוד - במיוחד על השיפור ברגליים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש את הידע שלי
הוא לא מקביל לרוב הידע של האנשים פה והדיעה שלי שונה משל מה שאומרים פה בהרבה נושאים לפי מה שכתוב פה ולפי התפריטים שאני ואנשים שמתמאמנים איתי מתבססים עליהם , אני לא מבין.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() האם זה נכון שרגליים שריריות מדי שאפילו נוגעות אחת בשנייה גורמות להמון גירויים בעור, וגם פוגעות בפריון בגלל שזה מחמם את הביצים למשל בהליכה? קראתי אזהרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() מטורףף !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם הסרטון של הסקוואט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() עזבו אותו מה זה משנה מה הסקוואט שלו
בשביל המטרות שלו הוא מתקדם וזהו בהצלחה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
the doctor came and said: i'm sorry, the resoults say, u have cancer the patient: what! but hadash said i'm a o k! wwpd?! (what whould patient do)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() מחכה2
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי מסה קטלניתת ביותר !!
ד''א באיזה תוספי מזון אתה משתמש ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חייב לעלות במסה בשלושה חודשים ! | rkiller51 | פיתוח גוף-כללי | 4 | 21-10-11 22:08 |
מתאמן 4 חודשים ולא עולה במסה | saeedga | תזונה ותוספים | 17 | 19-07-11 16:21 |
סרט חדש שלי מגיל 15 שהתחלתי עד תמונות של היום חייב ליראות | Yehuda-Benaim | פיתוח גוף תחרותי | 26 | 28-10-08 14:46 |
תמונות חדשות - 7 חודשים אימון | sneori2 | גלריות הגולשים | 15 | 02-07-07 04:18 |
תמונות חדשות מיתאמן 4 חודשים .....!!!! | xxx2 | גלריות הגולשים | 25 | 06-05-07 00:06 |