ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-04-07, 03:13   #21
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
מה קורה אחרי 7 בערב ממממ בוא נחשוב רגע .

לאדם ששוקל 100 ק"ג על גובה של 1.75 ועבר את גיל ה-30 וחילוף החומרים שלו זה כבר לא מה שהיה פעם בטח לא כמו של בני הנוער כאן .

וכל מה שאני מעוניין כעת זה חיטוב ושריפת שומן אז כן פחמימות בין אם הם מורכבות או ריקות לא מתאימים כל כך לירידה במשקל . לא אמרתי לא לאכול כלל פחמימות רק לא בערב זה הכל .

מה כל רעש ?
וגם אני שמעתי את ההרצאה של גיא שלמון שכבר ידעתי עוד בעבר ,
על החלון האפשרות לאחר אימון שילוב של חלבון עם פחמימות ....
אני רוצה לרדת ולשרוף ולנסות למזער את ירידת השריר ולהגדיל את שריפת השומן .

מה כל כך מסובך פה ?
אפשר יהיה לחלק את הפחמימות במשך היום ומולץ לצרוך אותם כמה שיותר אחרי האימון
וכן גם אפשר לאכול פחמימות בשעה 10 בערב
השעה לא משנה,העיקר הסה"כ היומי של קלוריות פחמימות שומנים וחלבונים.
אגב אתה אוכל לפי תפריט?

maradona מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 14:20   #22
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
מה קורה אחרי 7 בערב ממממ בוא נחשוב רגע .

לאדם ששוקל 100 ק"ג על גובה של 1.75 ועבר את גיל ה-30 וחילוף החומרים שלו זה כבר לא מה שהיה פעם בטח לא כמו של בני הנוער כאן .

וכל מה שאני מעוניין כעת זה חיטוב ושריפת שומן אז כן פחמימות בין אם הם מורכבות או ריקות לא מתאימים כל כך לירידה במשקל . לא אמרתי לא לאכול כלל פחמימות רק לא בערב זה הכל .

בהנחה שחילוף החומרים מאט ככל שהגיל עולה, משמע שדרישת האנרגיה של הגוף פוחתת (מאזן תחזוקה נמוך יותר), המסקנה צריכה להגיע בצריכה קלורית נמוכה יותר ולא בהתנזרות מפחמימות אחרי שעה מסויימת.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 14:26   #23
ahtung
חבר פעיל

הסמל האישי שלahtung

יואב אתה פשוט ענק וואללה עברת דרך ארוכה בתחום,אני זוכר שרשמת שאתה רוצה לעשות חיטוב ?
אשמח לראות תמונות עדכניות יותר שלך.
גיל 30 זה לא עד כדי כך מבוגר ,אפילו הכל משתבח לדעתי בתקופה הזו בתחום הזה,עם רצון טוב הכל ילך.
בהצלחה בהמשך
ישן 08-04-07, 16:02   #24
Elevation

ברירת מחדל טוב...

טל, אח'שלו, אתה תותח על, אבל טעות בידך.

אני כן מסכים שצריך לרכז את הפחמימות בבוקר.

אבל אני עוד יותר חושב שבימים של אימון, אתה צריך לעטוף את עצמך בפחמימות מסביב לאימון.

ה"אחרי 7 בערב" מדבר על צריכה אקססיבית... נכון, אתה לא צריך את כל הפחמימות האלו, נכון, למה אנרגיה?

אבל בחיטוב אתה קודם כל רוצה למנוע קטבוליזם (אחרת למה להתחטב?), אחרי זה לרדת באחוזי שומן, אחרי זה להימנע מפציעות, ורק בסוף אולי אולי קצת אנאבוליזם (שאחרי וותק כמו שלך, אני בספק אם יקרה בחיטוב.

לפחמימות יש מפתח ותפקיד חשוב מאוד במניעת קטבוליזם, מה גם שאני אצא מכלל הנחה שאתה מתאמן בערב, אז בכלל....

הייתי צורך בשייק שאחרי 40 גרם פחמימות (במשקל שלך) בארוחה שאחריה עוד 24, ובארוחה לפני השינה, עוד 8 + - (פרוסת לחם קל וקוטג' - אתה מקבל קזאין עם פירוק איטי בטירוף לפני הלילה, וקצת פחמימות מהקוטג' עצמו, נניח עם כמה אומגות)...

עכשיו ברור לי שאתה מבין בתזונה בטירוף, אולי יותר ממני (סביר להניח לפני הוותק), אבל באמת שאין לי כח לשים רפרנטים למה זה מיתוס....

כמו שמישהו אחר, הגירעון הקלורי הוא זה שיקבע ירידה.... אם זה בשומן או שריר - זה מה שבו הפחמימות מנסות לעזור...

אז נכון, אתה לא צריך הרבה פחמימות בלילה, אבל אתה צריך אותם לאפקט אנטי קטבולי, לשיקום מהאימון (אל תשכח שאתה עושה אירובי ובטח טווח חזרות נמוך באימון - כדי שהגוף לא יחשוב שהשריר הוא מה שמיותר.... אתה לא רוצה לרדת לזמן פציעות, נכון?) וכ'ו....

אני מאמין גדול בלפוצץ בפחמימות בבוקר.... אבל אין זמן שהן לא נחוצות, מאידך גיסא.

גבריאל.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 20:00   #25
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

אני עובד לפי התפריט שהניגרי בנה לי במיוחד , לפעמים לצערי אני חורג . עיניין של משמעת עצמית .
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 21:57   #26
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

הציטוט "לא לאכול פחמימות אחרי השעה 19:00" לא מדוייק בכלל!
הכוונה הייתה:
1-אם מרכזים את הפחמימות בחצי יום הראשון שהאדם פחות או יותר פעיל ועובד אז סביר להניח שיהיה להן שימוש ע"י הגוף והסיכוי שנשמין מהם יהיה נמוך.
2- ידוע שחילוך החומרים מאט ומכין את הגוף לקראת הערב והשינה.
3-על פחמימה בשייק אחרי האימון לא כדאי לוותר אלה להפחית בהדרגה.
4-אכילת פחמימות לפני האימון תגרום למלאי גדול של גליקוגן בשריר מה שיפחית את כמות השומן שתשרף באימון ובכלל באירובי( הגוף יעדיף להשתמש בפחמימות ופחות בשומן).
5-אכילת פחמימות לפני האימון תעלה את רמת הורמון האינסולין ותוריד את רמת הורמון הטסטוסטרון מה שיפחית שוב את כמות השומן שיישרף באימון.
6-פחמימות גורמות לצבירת נוזלים- כל גרם של פחמימה נאגר בשריר עם 2.7 גרם מים.

יואב אני חושב שיש לך בעית משמעת(כמו שציינת) וב-4 חודשים שאתה בחיטוב עם התפריט של חברי הטוב הניגרי היית צריך לרדת 15-20 ק"ג לפחות!!!
אני מבין שקשה לך אבל אם באמת היית רוצה זה אפשרי בהחלט!!!
לא מסקרן אותך לראות את הגוף נקי משומן וכל שריר בולט בצורתו היפה???
אני מניח שזה יקרה בסוף אך בזמן ארוך יותר.
אני בטוח שאם תעשה את החיטוב כמו שצריך הניגרי יהיה גאה בך מאוד! כי הוא אוהב אותך!
אנחנו מבינים שיש לך משפחה אבל זה תירוץ עלוב! אל תשתמש בו יותר! מי שרוצה להשיג משהו משיג אותו בכל הכוח!
לסיכום:
תמונות מאסה יפות אבל רוצים לראות חיטוב!!!
בהצלחה חבר.
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-04-07, 14:05   #27
Elevation

ברירת מחדל תרשה לי לחלוק עלייך קלות.

מסכים עם כל מה שאמרת...

אבל אל תשכח שבימים של אירובי ואנאירובי, האנאירובי קודם לאירובי.

באנאירובי האנרגיה נובעת מפחמימות (כמובן שאין שום זמן שאנרגיה היא רק משומן או פחמימות, אבל כל מה שהוא מעבר לשריפת במנוחה הוא מפחמימות, שכן אנאירובי כשמו כן הוא, אנאירובי, אין שריפת שומן בלי חמצן), ככה שאם יש לך אנאירובי של לפחות ארבעים דקות (לפחות) אתה שרפת בזמן הזה.... שלוש מאות (בהנחה שאתה הארד קור כמו יואב) קלוריות נוספות מפחמימות, שזה שבעים וחמש גרם + - (הכול הערכות גסות בטירוף), ואתה ניגש לאירובי כבר עם מאגרים מרוקנים... ככה שדווקא פחמימות לפני אימון, במיוחד בחיטוב, הן נחוצות, כדי למנוע קטבוליזם.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-04-07, 21:32   #28
האדמור

הסמל האישי שלהאדמור

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
מסכים עם כל מה שאמרת...

אבל אל תשכח שבימים של אירובי ואנאירובי, האנאירובי קודם לאירובי.

באנאירובי האנרגיה נובעת מפחמימות (כמובן שאין שום זמן שאנרגיה היא רק משומן או פחמימות, אבל כל מה שהוא מעבר לשריפת במנוחה הוא מפחמימות, שכן אנאירובי כשמו כן הוא, אנאירובי, אין שריפת שומן בלי חמצן), ככה שאם יש לך אנאירובי של לפחות ארבעים דקות (לפחות) אתה שרפת בזמן הזה.... שלוש מאות (בהנחה שאתה הארד קור כמו יואב) קלוריות נוספות מפחמימות, שזה שבעים וחמש גרם + - (הכול הערכות גסות בטירוף), ואתה ניגש לאירובי כבר עם מאגרים מרוקנים... ככה שדווקא פחמימות לפני אימון, במיוחד בחיטוב, הן נחוצות, כדי למנוע קטבוליזם.
אתה צודק אבל ברמות של חיטוב מתקדם לא אוכלים פחמימות אחרי הבוקר!!!
ישן 10-04-07, 22:25   #29
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור
אם מרכזים את הפחמימות בחצי יום הראשון שהאדם פחות או יותר פעיל ועובד אז סביר להניח שיהיה להן שימוש ע"י הגוף והסיכוי שנשמין מהם יהיה נמוך.
הפחממות לא הופכות לשומן בקנה מידה משמעותי. תאמין לי שאם הייתה לך יכולת קסומה (או ע"י התערבות כימית) למנוע הפיכה של פחממות לשומן, לא היית מאבד יותר שומן בדיאטה.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-04-07, 22:53   #30
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור
הציטוט "לא לאכול פחמימות אחרי השעה 19:00" לא מדוייק בכלל!
הכוונה הייתה:
1-אם מרכזים את הפחמימות בחצי יום הראשון שהאדם פחות או יותר פעיל ועובד אז סביר להניח שיהיה להן שימוש ע"י הגוף והסיכוי שנשמין מהם יהיה נמוך.
2- ידוע שחילוך החומרים מאט ומכין את הגוף לקראת הערב והשינה.
3-על פחמימה בשייק אחרי האימון לא כדאי לוותר אלה להפחית בהדרגה.
4-אכילת פחמימות לפני האימון תגרום למלאי גדול של גליקוגן בשריר מה שיפחית את כמות השומן שתשרף באימון ובכלל באירובי( הגוף יעדיף להשתמש בפחמימות ופחות בשומן).
5-אכילת פחמימות לפני האימון תעלה את רמת הורמון האינסולין ותוריד את רמת הורמון הטסטוסטרון מה שיפחית שוב את כמות השומן שיישרף באימון.
6-פחמימות גורמות לצבירת נוזלים- כל גרם של פחמימה נאגר בשריר עם 2.7 גרם מים.

יואב אני חושב שיש לך בעית משמעת(כמו שציינת) וב-4 חודשים שאתה בחיטוב עם התפריט של חברי הטוב הניגרי היית צריך לרדת 15-20 ק"ג לפחות!!!
אני מבין שקשה לך אבל אם באמת היית רוצה זה אפשרי בהחלט!!!
לא מסקרן אותך לראות את הגוף נקי משומן וכל שריר בולט בצורתו היפה???
אני מניח שזה יקרה בסוף אך בזמן ארוך יותר.
אני בטוח שאם תעשה את החיטוב כמו שצריך הניגרי יהיה גאה בך מאוד! כי הוא אוהב אותך!
אנחנו מבינים שיש לך משפחה אבל זה תירוץ עלוב! אל תשתמש בו יותר! מי שרוצה להשיג משהו משיג אותו בכל הכוח!
לסיכום:
תמונות מאסה יפות אבל רוצים לראות חיטוב!!!
בהצלחה חבר.
לקחתי לתשומת ליבי , צודק אין תירוצים שום תירוץ לא מתקבל . ב"ה בתחרות בקיץ אני יפתיע את כל החברים בקהל שיגיעו לראות (אני לא הולך להתחרות ) רק לבוא לראות .
הייתי מאחל לך בהצלחה , אבל הצלחה זה רק לאלו שלא מוכנים או שסומכים על המזל , וזה בהחלט לא אתה .
ישן 10-04-07, 22:55   #31
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
טל, אח'שלו, אתה תותח על, אבל טעות בידך.

אני כן מסכים שצריך לרכז את הפחמימות בבוקר.

אבל אני עוד יותר חושב שבימים של אימון, אתה צריך לעטוף את עצמך בפחמימות מסביב לאימון.

ה"אחרי 7 בערב" מדבר על צריכה אקססיבית... נכון, אתה לא צריך את כל הפחמימות האלו, נכון, למה אנרגיה?

אבל בחיטוב אתה קודם כל רוצה למנוע קטבוליזם (אחרת למה להתחטב?), אחרי זה לרדת באחוזי שומן, אחרי זה להימנע מפציעות, ורק בסוף אולי אולי קצת אנאבוליזם (שאחרי וותק כמו שלך, אני בספק אם יקרה בחיטוב.

לפחמימות יש מפתח ותפקיד חשוב מאוד במניעת קטבוליזם, מה גם שאני אצא מכלל הנחה שאתה מתאמן בערב, אז בכלל....

הייתי צורך בשייק שאחרי 40 גרם פחמימות (במשקל שלך) בארוחה שאחריה עוד 24, ובארוחה לפני השינה, עוד 8 + - (פרוסת לחם קל וקוטג' - אתה מקבל קזאין עם פירוק איטי בטירוף לפני הלילה, וקצת פחמימות מהקוטג' עצמו, נניח עם כמה אומגות)...

עכשיו ברור לי שאתה מבין בתזונה בטירוף, אולי יותר ממני (סביר להניח לפני הוותק), אבל באמת שאין לי כח לשים רפרנטים למה זה מיתוס....

כמו שמישהו אחר, הגירעון הקלורי הוא זה שיקבע ירידה.... אם זה בשומן או שריר - זה מה שבו הפחמימות מנסות לעזור...

אז נכון, אתה לא צריך הרבה פחמימות בלילה, אבל אתה צריך אותם לאפקט אנטי קטבולי, לשיקום מהאימון (אל תשכח שאתה עושה אירובי ובטח טווח חזרות נמוך באימון - כדי שהגוף לא יחשוב שהשריר הוא מה שמיותר.... אתה לא רוצה לרדת לזמן פציעות, נכון?) וכ'ו....

אני מאמין גדול בלפוצץ בפחמימות בבוקר.... אבל אין זמן שהן לא נחוצות, מאידך גיסא.

גבריאל.
אני גם מאמין גדול בלהפציץ פחמימות על הבוקר רק שלצערי בבוקר אין לי זמן לנשום , נדיר שאני אוכל בבוקר , ותוספי מזון מזמן הפסקתי לקחת . אני מתחיל לאכול בשעה 10 כאשר אני ער כל יום מי6 .
ישן 10-04-07, 23:45   #32
האדמור

הסמל האישי שלהאדמור

ציטוט:
לקחתי לתשומת ליבי , צודק אין תירוצים שום תירוץ לא מתקבל . ב"ה בתחרות בקיץ אני יפתיע את כל החברים בקהל שיגיעו לראות (אני לא הולך להתחרות ) רק לבוא לראות .
הייתי מאחל לך בהצלחה , אבל הצלחה זה רק לאלו שלא מוכנים או שסומכים על המזל , וזה בהחלט לא אתה .
יופי! אני שמח שלקחת לתשומת ליבך, מצפים לראותך בקיץ בתחרות.
צודק בהחלט! אני לא סומך על המזל כי אני לא מאמין בו, אני אגיע מוכן ככל שניתן! וניתן!
ישן 11-04-07, 01:18   #33
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אינסולין לא מתחרה עם טסטוסטרון איזה שטויות...................................

נ.ב אינסולין יותר אנאבולי.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה