|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() קטלר! פשוט גועל נפש...פשוט סלע ענקי לא מלוטש! איזה מותן, פשוט מגעיל לדעתי!!!
פיל הגיע מוכן ומשופר! איזה תענוג!!!!!!!! קאי איזה שידרוג לגב! בשבילי תמיד קאי מר אולימפיה! ואני אלך על ההימור שלי כמו כל שנה: היט' או גרין, נקודה!!!
![]() |
#23 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() יכולים לקרות ניסים וכשלונות נחרצים בכמה שעות האלה עד הגמר.. הפייבוריט שלי זה קאי
![]() |
#24 |
מנהל ראשי
|
![]() אם הייתי רואה את הוידאו הייתה מבין על מה אני מדבר מה גם שראו שזה בין פיל לג'אי בהשוואות כל השאר מתחרים על המקום ה3 ומעלה ויותר מזה אני יגיד לך קאי צריך להגיד תודה אם הוא ייכנס לטופ 4 הוא פשוט לא הגיע יבש וגם הקריינים אמרו את זה ועוד פעם מה יהיה בערב הכל פתוח
מר ישראל הצעיר 2010 מר ישראל עד 65 ק''ג 2011 מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2 ![]() נערך לאחרונה על ידי אמרון, 17-09-11 בשעה 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ג'אי לא לוקח השנה...הוא איבד את זה....
פיל [ואני לןא מאמין שאני אומר את זה] נראה כמו פייבוריט השנה וקאי כנראה יתן לו בראש בתחרות עצמה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() פיל חייב לנצח!
קאי שני , קאטלר צריך לקבל שלישי אבל זה לא יקרה , וולף רביעי , דקסטר\ויקטור חמישי\שישי.
![]() |
#27 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר ישראל החטוב 2007.2008 מר ישראל עד 75 ק"ג 2009 ומר ישראל עד 82 ק"ג 2011 ואלוף האלופים 2011!
עוסק ב:: מוכר בחנות ותוספי תזונה
חדר כושר: ספורט פורלייף
|
![]() פיל או קאי..
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() קאי לא עד כדי כך נוזלי ,ישראל כרגיל אתה מדבר בהגזמות
וראיתי את הוידאו, זה זמין ביו טיוב ,לא דיברתי עד שראיתי את הוידאו הוא אומנם לא יבש כמו פ'יל אבל בגלל שזה אירוע של יומיים לך תדע מה יהיה. כרגע פיל ראשון קאי שני וג'יי רביעי בכלל אחרי מרטינז, אבל זה אם הניקוד יהיה אובייקטיבי
![]() |
#29 |
|
![]() לג'יי הייתה השנה תסמונת קאי גרין, זה לא חוכמה להראות פסיכי בתמונות בחדר כושר ,החוכמה זה להביא את זה לבמה, לא תמיד זה מסתדר לספורטאים.
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
ג'יי פשוט לא נראה טוב
![]() |
![]() |
#32 |
מנהל ראשי
|
![]() אם זה אני מסכים בהחלט אבל אל תשכח שהוא האלוף אז אין מה לעשות זה תמיד ישחק לטובתו
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שזה קרב צמוד מאוד, מצד אחד יש את פיל שהוא בין האסטטים בפיתוח גוף ועוד ברמה כזאת שכבר הגוף מתחיל קצת להתעוות כמו כרס gh או עוד כמה דברים.. אבל מצד שני יש את קאטלר שרואים בבירור שהוא יותר רחב, שזה משחק מאוד לטובתו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
סמל מין
|
![]() דקסטר איכזב בענק, מרטינז ווולף שיחקו אותה.. צריכים לקחת 4-5 בעיניי
ג'אי לא נראה טוב , פיל נראה מעולה אבל חסר רוחב יחסי , קאי מפלצת - הכפיל את הגב שלו. יש תמונות של 202?
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() עם כל הכבוד לעמית שהוא מתחרה באולימפיה ואני מחזיק ממנו שפיץ
קצת התאכזבתי מהשייפ שהוא הביא. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חדש- תמונות בפעם הראשונה כאן. | lg2112 | גלריות הגולשים | 23 | 23-07-08 20:02 |
חדש בפורום, מעלה תמונות בפעם הראשונה... | ofirass | גלריות הגולשים | 14 | 28-08-07 22:02 |
השבועות הראשונים של החיטוב - זמן מקולל. קורה לכם? | Antonator1 | פיתוח גוף-כללי | 30 | 27-05-07 08:59 |
החודשים הראשונים של האימון | eumail20000 | אימונים | 33 | 10-05-07 18:05 |
אחים שלי הנה תמונות של בפעם הראשונה אחרי 8 חודש ששלחתי! | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 21 | 13-09-06 19:01 |