|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() מה אתה אומר. כל משמבין טיפה בפיתוח גוף,יגיד לך ש 120 זה לא הרבה ועוד בישביל שנה. הגעתי למשקל הזה תוך חודשיים. אבל כמו שהוא אמר,המשקלים לא מעניינים אותו.
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 24-07-11 בשעה 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
ואתה רוצה כמה אנשים? אושר,רן,. מספיק או להביא עוד? אל תיהיה ילד,אתה יודע בדיוק מה מסתתר מתחת לשכיבת השומן הזאת. זה כמו להגיד לפוואר ליפטר שהוא סתם שמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל רן מתאמן המון זמן ולפני שהוא התאמן תוכניות כוח הוא התאמן פיצולים גם.. אני מדבר על בנאדם שרק התעסק כל האימונים שלו בתוכניות כוח... ובנוגע ל % שומן לא חכמה לדעתי להיות ענק וטנק עם 20-25% שומן כל החכמה זה להש אר על % שומן סביר ולהראות מאסיבי כל אחד יראה מפלצת על % שומן גבוה השאלה מה נשאר אחרי שמעיפים את כל השומן והנוזלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא קורא טוב מה שאני אומר... אני אומר שלא חכמה להיות טנק עם % שומן ממש גבוה מעל 20 למשל.. זה כבר נראה יותר שמן משרירי אלה עם יש לך ממש הרבה מאסת שריר אז רואים עדיין שאתה מאסיבי ומה הקשר להשאר על % שומן עם קוביות אני למשל בכל תקופת האימונים שלי לא דפקתי שינויים מהירים אבל תמיד עליתי לאט וכל הזמן נשארתי % שומן נמוך וכן אני מסכים איתך שעם הייתי אוכל פי 10 יותר ועולה בחודש 7קילו הייתי יותר גדול אבל השאלה יותר גדול במה בשומן? לא כולם מחפשים את זה.... בכל מקרה אנשים עם משקלי עבודה כאלה אחרי חיטוב יראו טוב בכל מקרה אבל בסך הכל אמרתי שלא חכמה להיות טנק עם % שומן גבוה השאלה מה נשאר אחרי שמעיפים את כל השומן והנוזלים.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() איגור ב3 חודשים לא מגיעים ל4 פלטות מ0
ואם הוא היה עושה תוכנית כוח מן הסתם הוא היה חזק יותר ו180 סקואט ל8 זה 205 לסינגל בערך |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
נפיחון
|
![]() ברור שאתה תגדל גם בשריר אתה הרי לא יושב בבית ומגרבץ שוב אני אגיד. תוכל יותר=תרים יותר=מאסת שריר גדולה יותר תיהיה שמן אבל חיטובון קטן יסדר את זה. ואתה צודק,אחרי חיטוב רואים את הגודל האמיתי. יאללה עזוב ויכוח באמת מיותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אתם שוב פעם נכנסים לוויכוח האין סופי הזה של bb מול pl
צריך להבין שזה ענפים שונים ולכל אחד יש תפלוסים והמינוסים שלו. אני אוהב bb, חי bb ולא יכול בלי bb, בגלל זה אני עובד כמו bb ולא אכפת לי כמה משקל יש על מוט וכמה פלטות, מה שמעניין זה גוף. משקלי עבודה זה אינדיקציה בשבילי ואמצעי, לא המטרה. מקווה שבזה נסגור יפה את הויכוח, רציתי פה תגובות על הגוף, לא על הסקוואט והבנצ'ים שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תמיר אתה יודע שאתה עצום, תתחרה כבר!
איגור אתה ממש ממש ממש לא חושב וסתם מחפש לצאת על בילדרים. קודם כל הוא אמר חזה עליון 120 לשישיה. איזה מתאמן כוח יש כאן שעושה את זה? מדובר על שישיה וחזה ע-ל-י-ו-ן. אף אחד מאיתנו בכלל לא עובד בתרגיל הזה. 180 סקוואט לשמיניה אולי חוץ מאיש הלילה אף אחד לא עושה כאן. (בהנחה וזה מלא וזה משהו אחר) על מה לעזאזל אתה מדבר מי מגיע תוך 3 חודשים ל180 באיזה סרט אתה חי, ק1בה התקדם מאוד יפה וזה לקח לו איזה שנה אם לא יותר, ובטח שלא לשמיניה. וכמו שהוא אמר משקלי עבודה זה לא מעניין בכלל במיוחד שהוא לא עובד באותה עצימות ולא מנסה שלשות / סינגלים. הבחור בילדר והפרמטרים לקביעת תוצאות של תוכנית זה הגוף שלו ולא המשקלים על המוט. בנימה אחרת כל הכבוד תמיר.
![]() |
#32 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 24-07-11 בשעה 16:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רציתי מאוד לעלות בתחרות הקרובה של ארגון נאק אבל אני מתגייס לפני, לא יהיה זמן. אתם עוד תראו אותי על הבמה מתישהו, הבטחה שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() עיגור סתום את הפה פידרס.
![]() |
#35 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אני מסקביטטט בלאטטטטטטטטטטטטט!!
![]() |
#37 |
נפיחון
|
![]() סוכה לך תתאמן בפוטבול שיאיר לא ידרוס אותך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() יאיר מפחד ממני פעם אחרונה דרכתי לו עם הפקקים על הכף רגל בכה כל האימון מסכן.
![]() |
#39 |
נפיחון
|
![]() זה בגלל שהוא בחיטוב. קלוריות גבר,אין מספיק קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() יאמר לזכותו חיטוב חיטוב הוא יום שישי הסקביט 210 קילו התותח.
מספיק להרוס לתמיר את השרשור סוכה יאבטפויובלאט.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |