|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אלי יקירי, באמת כל הכבוד, ללא שמץ ציניות. לשני כמעט שני עשורים גם אני הייתי דובון לא קטן, והיום ברוך השם... אבל (תמיד יש אבל בחיים) - ראבק, מדובר בפורום פיתוח גוף/ לפטינג וציריך לשים לב איזה תמונות מעלים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ילד. תמשיך להתאמן חזק ולאכול נכון, ואני בטוח שבהמשך תעלה תמונות שיפילו את כולנו מהרגליים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי עדיין מה הבעיה בתמונות :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() עזוב אחי זה אתר של ליצנים הם לא שמים לב למה שהם אומרים זה כבר הרגל, המצב שלך בסדר גמור תמשיך לחטב עד שתגיע למטרה שלך בלי התייחסות למה שאנשים אומרים, אחרי שתסיים תעבור למסה ותתחיל לגדול, תהנה משני העולמות ותמיד טוב לנסות דברים חדשים.בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה כל האנשים האלו שמעלים לפה תמונות מצטער אבל זאת בדיחה מה אפשר להגיב על תמונות כאלו
ברצינות תעשו תמונת התחלה ועוד חצי שנה עוד תמונה ואז נדבר בלי לפגוע אני ניראה פי אלף יותר טוב ועדיין אין מצב שאני מעלה תמונה עכשיו יש לי תמונה כשהתחלתי (לפני שלושה חודשים ) ויש תמונה מעכשיו יש שינוי גדול אבל ברצינות זה פורום בודי לא פרום תראו אני מתאמן לעלו תמונות יפות נגיב נפרגן מכל הלב מקווה שהבנתם אותי נכון בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בלי לפגוע זה לא משנה אייך התחלת בין התמונות שלך לבודי בילדר וכדומה אין קשר תבין
תפוצץ אימונים אוכל חצי שנה תבנה מסת שריר גם עם לא תיהיה 8 אחוז שומן אני אישית יפרגן מכל הלב גבר תבין לי אישית אין בעיה עם אף אחד פשוט אני לא חושב שיש עניין להעלות תמונות לאחר מספר שבועות בודדים תן תמונה אחרי 4-6 חודשים יהיה שינויי יפה ובולט לעיין תאמין לי שבמקום שניי עמודים של סתם דיבורים אתה תיראה רק פירגונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ועם כבר אתה רוצה גוף יפה תתחיל לבנות מסה
אני שוקל כמוך ומאט נמוך ממך ופייר הצפי שלי הוא לכיוון ה80-78 על מתחת ל10 אחוז שומן אז באמת שאני לא מבין מה אתה עושה בחיטוב כשאין לך מספיק מסה זאת רק דעתי האישית תעשה מה שאתה רוצה ומה שטוב לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() זה 6 חודשים.. מה הבעיה?
אני בחיטוב כי אני לא רוצה להיות גוש שומן ושררירים, עדיף לי שהגוף יהיה יפה אחרי 8-9 שנים שהייתי שמן ולא הייתי יוצא עם חברים לים בלגל זה אני לא ציפיתי כאן לתגובות של ואויי לך תתמודד במר ישראל.. בסה"כ אני בחור שמתאמן לא שואף להיות באדי בילדר ורואה תוצאות יפות על הגוף כי אני מתאמן ואוכל כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() כל הכבוד שים זין על כולם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לך בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() תמשיך בחיטוב
|
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אוטו ציון- חלקי חילוף למכוניות
חדר כושר: go active יהוד
|
![]() תרביץ עוד חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שבועות בחיטוב | oRis | גלריות הגולשים | 58 | 11-05-10 16:20 |
תמונות שלי 5 שבועות בחיטוב | idoshaq | גלריות הגולשים | 18 | 11-06-09 00:42 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
אני כחמישה שבועות בחיטוב... תמונות של אז והיום... | namo | גלריות הגולשים | 4 | 24-04-08 10:19 |
3 שבועות בחיטוב כרגע | Furious1988 | גלריות הגולשים | 26 | 03-03-08 21:17 |