|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() אז מה כן בריא? חוץ מעלי חסה אורגניים כמובן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה היא אם אתה צמחוני מתוך עיקרון או שאתה "יודע" שחלב ובשר פרה זה לא בריא,וזה למה אתה מוותר על זה? בכל אופן שאלת שאלה אז אני ינסה לעזור לך.. אם דגים זה רלוונטי לך אז דג צהריים ודג בערב. ביצים בבוקר במוצרי סויה יש המון חלבון,הבעיה עם חלבון הסויה שהוא שנוי במחלוקות,יש אנשים שמגיבים אליו יותר טוב ויש שפחות,אבל זה מה שיש ועם זה תנצח. תנסה להימנע מסיבים תזונתיים(אורז מלא וכיוצא בזה) בניגוד לאמונה הרווחת סיבים תזונתיים הם לא יותר בריאים,להיפך,הגוף לא מצליח לעכל אותם,והוא פשוט בועט אותם החוצה,הם נותנים תחושת שובע ולכן הם מומלצים בדיאטות של הדור הקודם והפחות חכם. לבסוף סנדביצ'ים במהלך היום זה אדיר, דחוף בין ארוחות סנדביצ'ים:חמאת בוטנים,אבוקדו וכו... -שומן הוא חשוב בטירוף.על אחת כמה וכמה שאתה צמחוני,צא מהסרט שהוא מזיק לך,אתה טוען שאנשים פה לא שומרים על ראש פתוח,תשאל את עצמך אם אתה לא חוטא באותו פשע! ובלסוף תוספי תזונה יעזרו לך(גם על בסיס סויה) אני צופה שהבעיה העיקרית שלך תיהיה במחסור בברזל(בגלל אי צריכת הבשר) אני ממליץ לך לצרוך הרבה ירקות ירוקים(תרד סטייל פופאי או ברוקלי) ולעשות בדיקות דם תכופות,זה נשמע לך טיפשי,אבל שהגוף מסתגל לתקופת אימונים אינטסיביות לצמחונים יש נטייה של כמעט 85%(אני מודה שהנפצתי את המספר אבל משהו כזה..) להיות אנמיים!יש מצב שתאלץ לקחת כדורי ברזל לסיכום,תבדוק כמה קלוריות הגוף שלך שורף ביום,ופשוט תכניס יותר,אתה תגדל בסוף! שיהיה בהצלחה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ",בניגוד לאמונה הרווחת סיבים תזונתיים הם לא יותר בריאים,להיפך,הגוף לא מצליח לעכל אותם,והוא פשוט בועט אותם החוצה,הם נותנים תחושת שובע ולכן הם מומלצים בדיאטות של הדור הקודם והפחות חכם."
מאיפה הבאת תחרא הזאת?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() סיבים תזונתיים הם רב סוכרים לא-עמילניים (מלבד הליגנין) שמקורם בצומח. הסיבים התזונתיים אינם מפורקים על ידי אנזימי העיכול של האדם, אך הם מתפרקים מעט במעי הגס על ידי חיידקי המעי הגס (מלבד הליגנין שאינו מפורק כלל והתאית שמפורקת במידה מזערית ביותר).
יש להם הרבה תכונות חיוביות.. אבל לדעתי במאסה עדיף להימנע מהם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש להם מספר אפקטים, כל אחד צריךלראות אם זה מתאים לו ואיך..בכל מקרה להימנע מסיבים לגמרי זה טעות...מומלץ לצרוך אותם בכמות סבירה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה כתבו לך פה אחרים אבל ראיתי שכתבו לך שחלב זה רע וכו'...
אז שתדע שזה סתם שטויות כי אני צורך חלב כבר 10 שנים ואני בריא כמו שור! ואני לא סתם צורך חלב אלא קרוב לליטר חלב ביום אז שלא יבלבלו את השכל כי אם חלב זה כזה גרוע - כמו שעושים מזה הייתי כבר צריך למות לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() דימון הגוף לא מפיק מהם אנרגיה כפרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מפיק כמות מזערית,בכל מקרה הכוונה שלי הייתה שלא לבסס את התזונה עליהם,כמו שהרבה אנשים עושים.
בעיקר במאסה,התיאור של הבועט אותו החוצה היה בקטע ציורי..כפרה! ומזה 1.5 קלוריות?ממה? איפה? כמה? אין לך שמץ הא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן , אין לי שמץ בתזונה אחי.... לילה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() סיבים תזונתיים הגוף מפיק מהם 2 קלוריות לכל גרם בערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לו מושג על מה הוא מדבר,זה למה הוא כתב רשמי ואתה כותב פה בפורמים,כי אתה "מבין" קיצר,קראת איזה 3 וחצי כתבות בחיים שלך,לא נראה לי שזה מקנה לך לגיטימציה לשלול עובדות,(ראה תגובה למעלה"מזה החרא הזה") חבל שאתה מסיט את הנושאים פה לשטויות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה חושב שהכתבים בYNET לא כותבים שטויות,אז הכל ברור איתך...תמשיך ל"העשיר" את ה"ידע" שלך משם קח ציטוט של לייל מקדונלד, שמבין טיפה יותר טוב מהחברים שלך בYNET בתזונה: While there is still some debate in the area, researchers have assigned a caloric value to fiber of 1.5-2 cal/gram (depending on the specific type). Admittedly this is an average and will depend on the specifics of the diet and the type of fiber but, simply, the idea that fiber provides no calories to the body is not true. While the caloric value of fiber is still lower than starchy carbohydrates (4 cal/g), it is not zero. נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 14-05-11 בשעה 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אוי לא מה שאני רושם זה חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הציטוט שלך מתחיל ב"While there is still some debate in the area"וממשיך ב"While the caloric value of fiber is still lower than starchy carbohydrates (4 cal/g), [b]it is not zero" אני מניח שהאנגלית שלך משתווה למנטליות שלך ברמתה,אז אני יתרגם לך: יש עדיין מחלוקת בעניין,בכל מקרה,לפחמימות שמקורם לא בסיבים יש ערך קלורי גבוה יותר, לענינינו,עדיף לא לבסס סביבם תפריט בתקופת מאסה! ו-ילד,אתה לא יכול ללמד אותי,אבל שתסיים את תקופת היניקה אתה מוזמן לנסות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אתהפשוט חמור שלא יאומן...רשום שמחקרים מצאו שהערך הקלורי של הסיבים נמוך מפחמימה רגילה אך עדין הוא לא 0...ושהוא עומד על 1.5-2 קלוריות לגרם
ואני די בטוח שאני יכול לגדל אותך ,אעלק ילד... אני יפסיק להתווכח, כי אנשים כמוך יש להם בעיה להודות שטעו,אפילו אם זה ברור וחייבים איכשהו לנסות לצאת צודקים...הצגתי לך דברים נכונים, אתה רוצה להמשיך להאמין בסיפורי סבתא של ynet בכיף ולקלל באינטרנט מאחורי מסך זה רחוק מלהיות "מגניב",אז אני לא יחזיר לך,החמור שהשתמשתי זה מילת חיבור הכרחית במקרה שלך נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 15-05-11 בשעה 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך עולים במשקלי עבודה? | NeDeX | אימונים | 3 | 17-07-09 09:03 |
כל כמה זמן אתם עולים במשקלי עבודה? | SiNa | אימונים | 14 | 15-05-09 16:52 |
סקר : כל כמה זמן אתם עולים במשקלים? | lil Weed Man | אימונים | 24 | 16-10-08 18:00 |
איך עולים נקי? | sneori2 | אימונים | 21 | 30-09-07 15:01 |
יש ביניכם צמחוניים? | Antonator1 | תזונה ותוספים | 4 | 09-05-07 22:18 |