|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מפיק כמות מזערית,בכל מקרה הכוונה שלי הייתה שלא לבסס את התזונה עליהם,כמו שהרבה אנשים עושים.
בעיקר במאסה,התיאור של הבועט אותו החוצה היה בקטע ציורי..כפרה! ומזה 1.5 קלוריות?ממה? איפה? כמה? אין לך שמץ הא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
וכן , אין לי שמץ בתזונה אחי.... לילה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לו מושג על מה הוא מדבר,זה למה הוא כתב רשמי ואתה כותב פה בפורמים,כי אתה "מבין" קיצר,קראת איזה 3 וחצי כתבות בחיים שלך,לא נראה לי שזה מקנה לך לגיטימציה לשלול עובדות,(ראה תגובה למעלה"מזה החרא הזה") חבל שאתה מסיט את הנושאים פה לשטויות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה חושב שהכתבים בYNET לא כותבים שטויות,אז הכל ברור איתך...תמשיך ל"העשיר" את ה"ידע" שלך משם קח ציטוט של לייל מקדונלד, שמבין טיפה יותר טוב מהחברים שלך בYNET בתזונה: While there is still some debate in the area, researchers have assigned a caloric value to fiber of 1.5-2 cal/gram (depending on the specific type). Admittedly this is an average and will depend on the specifics of the diet and the type of fiber but, simply, the idea that fiber provides no calories to the body is not true. While the caloric value of fiber is still lower than starchy carbohydrates (4 cal/g), it is not zero. נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 14-05-11 בשעה 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הציטוט שלך מתחיל ב"While there is still some debate in the area"וממשיך ב"While the caloric value of fiber is still lower than starchy carbohydrates (4 cal/g), [b]it is not zero" אני מניח שהאנגלית שלך משתווה למנטליות שלך ברמתה,אז אני יתרגם לך: יש עדיין מחלוקת בעניין,בכל מקרה,לפחמימות שמקורם לא בסיבים יש ערך קלורי גבוה יותר, לענינינו,עדיף לא לבסס סביבם תפריט בתקופת מאסה! ו-ילד,אתה לא יכול ללמד אותי,אבל שתסיים את תקופת היניקה אתה מוזמן לנסות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתהפשוט חמור שלא יאומן...רשום שמחקרים מצאו שהערך הקלורי של הסיבים נמוך מפחמימה רגילה אך עדין הוא לא 0...ושהוא עומד על 1.5-2 קלוריות לגרם
ואני די בטוח שאני יכול לגדל אותך ,אעלק ילד... אני יפסיק להתווכח, כי אנשים כמוך יש להם בעיה להודות שטעו,אפילו אם זה ברור וחייבים איכשהו לנסות לצאת צודקים...הצגתי לך דברים נכונים, אתה רוצה להמשיך להאמין בסיפורי סבתא של ynet בכיף ולקלל באינטרנט מאחורי מסך זה רחוק מלהיות "מגניב",אז אני לא יחזיר לך,החמור שהשתמשתי זה מילת חיבור הכרחית במקרה שלך נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 15-05-11 בשעה 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() על פי מחקרים חדשים, חלב הוא משקה הספורט החדש. צריכת חלב לאחר אימון כוח, מעלה את מסת השריר ומפחיתה את מסת השומן. הרכב החלבונים האיכותיים של החלב תורם לבניית השרירים. מי הגבינה נספגים בגוף במהירות ולכן הם מצוינים לאחר האימון. הקזאין מתעכל לאט יותר, כך שהוא מספק חלבונים לזמן ממושך. בחלב יש יחס מושלם של חלבון לפחמימות, החיוני לשיקום מאגרי הגליקוגן בשריר לאחר האימון.במחקרים נמצא כי חלב יעיל יותר ממים או ממשקה ספורט להשבת הנוזלים לגוף במהלך מספר שעות לאחר האימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אוי לא מה שאני רושם זה חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך עולים במשקלי עבודה? | NeDeX | אימונים | 3 | 17-07-09 09:03 |
כל כמה זמן אתם עולים במשקלי עבודה? | SiNa | אימונים | 14 | 15-05-09 16:52 |
סקר : כל כמה זמן אתם עולים במשקלים? | lil Weed Man | אימונים | 24 | 16-10-08 18:00 |
איך עולים נקי? | sneori2 | אימונים | 21 | 30-09-07 15:01 |
יש ביניכם צמחוניים? | Antonator1 | תזונה ותוספים | 4 | 09-05-07 22:18 |