|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() גם אני לא אכלתי, שמרתי על הקוביות, והגעתי למשקלים שהם 90% מאנשים שעשו את ה-gomed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל מה זה gomed? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() חשבתי שזה Galon Of Milk Every Day.
סיימתי SS מזמן ואין סרטונים. המשקלים שלי בסיום SS היו: סקוואט 110, דדליפט 132.5, בנץ' 80 ופרס 57.5. אני לא חי בסרט שאלו משקלים גבוהים או מרשימים, אבל אם משקלים כמו סקוואט 120, דדליפט 145, בנץ' 87.5 ופרס 62.5 אלו כבר משקלים שמשקפים סיום SS (למעט פריקים שמגיעים לסקוואט 180 ב-SS), אז אני 10% מתחתם, כפי שציינתי ובלי לאכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Ss אתה מסיים שאתה נתקע, לא שאתה מגיע לx משקל על המוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חחח אנשים שוכחים כמה הטכניקה היא מרכיב חשוב בכל הדברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() סאבזיר1, טכניקה חשובה עד שלב מסויים, מתאמן מתחיל שנותן pr ל5 חזרות ל150 דדליפט ולא יאכל יהיה עם דומס ויילך לו כל השבוע אימונים...
בקשר לתכנית אימונים, אין יתרון להחלפה של תכנית כל שבוע, והאמת אין כ"כ הרבה תרגילים אפקטיביים בחדר כושר גם בשביל להחליף תכנית כל שבוע שלא יעבדו עליך על תרגילים עם גומיות וכדורים כחולים ד"א מאמן ממוצע בחדר כושר שנה אחרי שהוא סיים את הקורס שלו לא יודע יותר מדי מהחיים שלו, רובם לא יודעים לעשות סקוואט, דדליפט ובכלל לא שמעו על תרגילים כמו דדליפט רומני, GHR, גוד מורנינג, OHP, פאוורקלין או עוד 1000000 תרגילים אפקטיביים יותר מהסדנאות בטן שמעבירים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 13-01-11 בשעה 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מדריך במכון שלי אומר לי כל פעם בדדליפט "תתחיל את הסטאפ כמו תחתית של סקוואט" (תחת נמוך) בשביל לעבוד עם הרגליים ולא עם הגב וככה לא יהיו לך בעיות גב, לאן התדרדרנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אנשים ממהרים לסיים ss וזה עצוב.
אני הייתי שמח להשאר ב-ss עוד חודשיים (אם היה אפשר) ss זו התקופה הכי יפה של האימונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אמרתי: "משקפים" סיום ss. לא אמרתי שכשמגיעים אליהם עוברים תכנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() היא גורמת לך להיות חזק מאוד בזמן קצר מאוד
די בטוח שתהיה חזק יותר מכל מי שעושה פיצולים במכון שלך שעובד 4 שנים אחרי חצי שנה שעשית אותה רק החברי'ה הרציניים שיודעים לפצל לפי הרמה שלהם יהיו מעליך, ולא יהיו הרבה כאלה אם מעניין אותך ריבועים בבטן ולא לעבור 11 אחוז שומן- לא התכנית בשבילך כנראה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 13-01-11 בשעה 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש שם כמה כאלה. זו לא עוד תוכנית hst ושטויות אחרות שאין בהן מדד טוב להתקדמות (להסתכל במראה זה לא מדד להתקדמות) בתוכניות האלה אתה מתקדם לינארית ואתה יודע שאתה מתקדם כי המשקל על המוט עולה (ועוד משקל על המוט = עוד מסת שריר מן הסתם) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
במראה אני לא טורח להסתכל...אולי עוד חודשיים שלושה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() חבל,
התוכנית שלך גרועה. אתה לא באמת מתקדם משבוע לשבוע, הלחיצה של הרגליים במכונה זה גרוע, אתה לא עושה סקוואט ודדליפט. Ss זה התוכנית שתביא אותך לתוצאות הכי טובות (לתקופה מסויימת) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ולפי מה אתה קובע שהתכנית שלי לא טובה? עכשיו חזרתי מאימון והעלתי את המשל במוט חופשי ל20 קילו כל צד...אני לא בא להתלהב פה אבל לפני חודש אחרי סט של 10 קילו הייתי מת כבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() נו?
יכול להיות שאתה יכול בכלל לעשות עכשיו 100 קילו סקוואט, אז מה? אתה פשוט צריך לדעת לעבוד נכון, לעשות סקוואט טוב זה לא דבר קל לכל אחד, ורוב המדריכים בארץ לא יודעים מה זה סקוואט מלא בכלל. דדליפט זו משיכה מהריצפה (Deadlift בגוגל) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי מאמן אישי | motisrael | אימונים | 7 | 08-08-08 18:26 |
מאמן אישי. | dera | אימונים | 11 | 19-07-08 16:45 |
[בקשה] חוות דעת לגבי תוכנית אימונים. | FireFox | אימונים | 7 | 03-11-07 14:25 |
מאמן אישי | GEVER | פיתוח גוף-כללי | 3 | 17-09-07 20:36 |