|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הושעה
|
![]() קוטור מבוגר מלסנר ב14 שנה, גם זה שיחק תפקיד. ובסופו של דבר לסנר בכלל הכניע אותו בכך שדי במקרה פגע בו עם האגרוף בחלק יחסית רגיש של הראש. יש גם את הקרב הראשון של קוטור, נגד טוני האלמה שעוד יותר גדול מלסנר - שרנדי ניצח באיזה 15 שניות. זה שקוטור בגילו מתחרה ברמה שהוא מתחרה בה זה כבר נס ספורטיבי...
#22 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברור, קוטור כבר מבוגר וכל הכבוד לו שהוא בכלל חשב להתחרות מול לסנר באותו קרב, שאפו.
וכן זכור לי אותו הקרב של קוטור והאלמה, ברור שאפשר להפיל אותם ולהפיל אותם חזק, אבל הכמה קילוגרמים הנוספים האלה גם משחקים תפקיד. אבל רציתי להראות לך את הקטע שברגע שהם ירדו לקרקע איזה הבדלים היו. ולא חסר קרבות אחרים שמוכיחים את זה, לא סתם עשו קטגוריות משקל כ"כ הדוקות, כמו light heavyweight ושאר הקטגוריות. |
![]() |
![]() |
#23 |
הושעה
|
![]() בעיקרן הויכוח בפוסט הזה היה האם משקל נטו יכול לנצח, והתשובה היא חד משמעית לא. אם תשים שק שרירים במשקל 120 קילו בלי טיפת טכניקה, בטחון וסיבולת בזירה עם לוחם מיומן במשקל 80 קילו - התוצאה די ברורה.
#24 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא היה הויכוח. (יכול להיות שאיבדנו אחד את השני)
הויכוח היה על שני לוחמים מיומנים, עם טכניקה, סיבולת ובטחון בזירה, ה10-15 קילו הנוספים שיש למתמודד השני משפיעים(לרוב זה לטובה, במידה והוא מנסה לקחת את הקרב לקרקע, אם הוא לא מספיק טכני בסטרייקינג יהיה לו יותר קשה מול מתמודד מיומן בסטרייקינג ששוקל פחות ממנו ולכן יותר מהיר, יש הרבה פקטורים לזה שום דבר הוא לא חד משמעי), אבל אנחנו מסכימים על דבר אחד - זה לא מכריע את הקרב, זה סה"כ יתרון. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה כסיל אתה מפגר אתה טיפש אתה אוויל משריש אתה חסר מעוף חסר מושג חסר מנת משכל בסיסית חדל אישים ואהבללללללללללללללללללללללל אתה לא חושב שמעורב איזהשהו אלמנט של כוח במכת אגרוף? אתה חושב שאגרוף זה פעולה של הכתף והמרפק בלבד? תנסה לתת אגרוף ללא תנועה באגן ותנסה עם, תראה את ההבדלים בעצמך. הרכב הגוף של בילדר ושל מתאגרף שונים לגמרי, ודווקא בגלל שהבילדר הרבה יותר גדול עם מאסה שרובה גם ככה לא מלווה בשיפור בכוח, הוא יאכל חרא. או במילים אחרות - בילדרים גדולים הרבה יותר ממה שהם חזקים. אצל מתאגרפים זה בדיוק הפוך. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
הושעה
|
![]() זה גם לא כזה קשור ישירות לכח, מהירות זה גורם מכריע, וזו בערך הנקודה הכי חלשה אצל בילדרים.
#27 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() and timing !
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנראה אז אתה הילד כאפות שגודל ולא מתחזק בגרוש ורואה 4 ריבועים במראה והיקף יד 40 וחושב הוא מר עולם שבעצם אני נותן לו סטירה ומסובב לו תפרצוף אז קיצר זדיין מאיפה שאני מגיב , איפה שאני פותח אשכול וכל הקשור בנושאים שקשורים אליי . לך תתאמן תזיין או משו אחר חוץ מלזיין לי תשכל ולכל שאר חברי הפורום . שמתי לב בגלל שאתה קורא קצת מאמרים אתה מרים ת'אף שלך יותר מדי חתיכת פלצן ואני בטוח שאתה בנאדם מכוער ברמות היתי מת שתעלה תמונה של הפרצוף המונגולי שלך , למה אני מריח מכוערים כמוך מקילומטרים(לפי ההתנהגות שלך הפלצנית במחשב) ..
מאסה מאסה : ) נערך לאחרונה על ידי digidigi, 12-12-10 בשעה 16:51. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() הנה אני רואה אתה אוהב לדבר
אז בוא נראה אותך מחר אני ב5 בקניון גבעתיים בקומה 1, תבוא תראה את הכיעור שלי ותשתדל לבוא עם שריון |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. אתה יודע שאני לא באמת יבוא עד אליך לגבעתיים בשביל לפגוש קופיף מהמחשב אז אתה אין לך בעיה להגיד את זה. 2. "תשתדל לבוא עם שיריון" - מזכיר לי את כיתה ו' .. מה אתה אומר אני יביא גם שכפץ למקרה שאולי תירה בי ? 3. אם באמת היית רוצה לראות אותי ולהראות שאתה "גבר " היית פועל יותר , והיית מנסה לבקש מספר,פייסבוק אימייל או משו אחר לתקשר איתו בצורה יותר קלה קיצר אתה חנון .. *אה ודרך אגב זה לא מעלה לך תכבוד שאתה רושם את זה , ושכביכול אתה חושב שיחזיקו ממך ,להיפך ! אתה רק יוצא יותר פלצן אז תחשוב להבא.. ![]()
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א. מספר טלפון בחיים נאי לא אפרסם פה וכל אחד אחר אז בשביל מה אתה מבקש ממני פה? למה שלא תתן לי את האימייל שלך ששם אני אמסור לך את המספר שלי ולא להרגיש גבר שאתה מבקש ממני פה לפני כולם ושאני לא מוסר כביכול ואז תגיד "יצאתי פחדן" ? ב. ואתה תשתין לי על הפנים ותלך? אתה יודע בכלל מי אני שאתה מדבר כאילו אני אחד מהפלצנים האלה שהתאמנת איתם ? אני בניגוד אליך לא מדבר סתם ,אם בכלל יהיה באמת מצב שניפגש.(עלק בלי אלימות מיותרת יא חנון) העצה שלי אליך פחות רעש יותר טוב. ד"א גמרתי איתך את השיחה ,תן לי את האימייל שלך פה.
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() למה?
אני פירסמתי מספיק פעמים את הטלפון שלי והכתובת שלי בפורום ![]() ננעל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |