ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   יש לו שריטה עמוקה (https://israelbody.com/showthread.php?t=68921)

incognito 04-12-10 09:29

יש לו שריטה עמוקה

אבל הוא בכל זאת קורע מצחוק

http://www.youtube.com/watch?v=_AZYr...ure=grec_index

Antonator1 04-12-10 09:37

דווקא מגניב, נראה הרבה יותר נגיש ובעל אופי מגושי שעמום כמו קאטלר... מזכיר טיפה את זבולון מושיאשווילי בפנים אגב.

dani2 04-12-10 11:08

חחח הוא צב נינג'ה

Yoshi-Moto 04-12-10 11:35

בונא שמראים אותו מתאגרף עם הגב אלינו, זה כ"כ מבליט לו את הגב משהו מפחיד.

ולא חושב שזאת שריטה חח דווקא כיף לראות שיש להם ראש מעבר לbb

hypertrophy 04-12-10 12:19

:):):):) זה ישן אבל אחד הקורעים בפעם הראשונה

daniel maron 04-12-10 13:20

חחח חולה נפש
איזה בן אדם גדול

Cuba 04-12-10 14:27

חחחחח דפוק בראש

incognito 05-12-10 01:34

יש לו שריטה אבל שריטה זה לא בהכרח דבר רע

Scylla 05-12-10 02:35

אי אפשר להצליח ברמות האלה בלי שום סוג של שריטה...

Synex 10-12-10 14:46

כשהוא מתאגרף הוא דומה לצב נינג'ה חחחחחחחחח

digidigi 10-12-10 21:40

תכלסס עכשייו מתאגרף מקצועי בא ורב איתו .. מי אתם חושבים שינצח ? (אם אתם אומרים שהמתאגרף המקצועייי זה אומר שכל המסה הזאת, ואין לו כוח .)ועכשיו אתם בטח תתחילו לצחוק תגידו זה קשור לטכניקה וזה וזה , אבל בנאדם כזה שנותן אגרוף עם גודל מסה כזה ובטח גם כוח יכול להפיל בנאדם אני חושב על המכה הראשונה.. קיצר אני מת לתשובה מכם

ח1צן 10-12-10 23:24

הנה תשובה-המתאגרף יאכל אותו בלי מלח.

hypertrophy 10-12-10 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי digidigi (הודעה 1047209)
תכלסס עכשייו מתאגרף מקצועי בא ורב איתו .. מי אתם חושבים שינצח ? (אם אתם אומרים שהמתאגרף המקצועייי זה אומר שכל המסה הזאת, ואין לו כוח .)ועכשיו אתם בטח תתחילו לצחוק תגידו זה קשור לטכניקה וזה וזה , אבל בנאדם כזה שנותן אגרוף עם גודל מסה כזה ובטח גם כוח יכול להפיל בנאדם אני חושב על המכה הראשונה.. קיצר אני מת לתשובה מכם

זאת אחת ההודעות הכי אדיוטיות שראיתי פה.....אפילו להסביר מה אדיוטי בה זה מפגר

digidigi 11-12-10 02:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1047254)
זאת אחת ההודעות הכי אדיוטיות שראיתי פה.....אפילו להסביר מה אדיוטי בה זה מפגר

אז אתה יכול להיות האידיוט פה כי אין לך תשובה כמו שצריך ..
אני הסברתי ואני יודע שאתה אומר בגלל הטכניקה אבל מה שאני מנסה להסביר כבר רשמתי בהודעה עצמה אז תקרא אותה שוב.. מזה משנה אם הבנאדם יודע לתת אגרוף נכון? קצת למידת טכניקה של הבאדיבילדר הוא לא מתאמץ ומפיל אותו

nadavr1234 11-12-10 04:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי digidigi (הודעה 1047272)
אני הסברתי ואני יודע שאתה אומר בגלל הטכניקה אבל מה שאני מנסה להסביר כבר רשמתי בהודעה עצמה אז תקרא אותה שוב.. מזה משנה אם הבנאדם יודע לתת אגרוף נכון? קצת למידת טכניקה של הבאדיבילדר הוא לא מתאמץ ומפיל אותו

אם כבר אז לא בודיבילדר למה אין להם כח בגרוש.. תביא איזה pl או סטרונגמן כמו מריוס(שאין לי מושג איך הולך לו בקריירה החדשה) שילמדו קצת אגרוף ויעשו קצת קארדיו ומישהו בקטגוריית משקל שלהם ויש להם סיכויי לנצח.

hypertrophy 11-12-10 05:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי digidigi (הודעה 1047272)

אווווווחחחחח סתום כבר!
אתה כל כך אדיוט שזה מביך! והדבר המעצבן הוא שאתה בטוח שאתה צודק בהכל....אתה יותר מידי מביך בשטויות שאתה מדבר ותלמד כבר לנסח הודעה כמו שצריך כי אי אפשר להבין כלום ממה שאתה מנסה לומר

Antonator1 11-12-10 12:02

מאריוש פודזיאנובסקי עבר לmma ודי נכשל שם בינתיים - והוא עוד ספורטאי בענף פונקציונאלי שגם מצריך קרדיו וטכניקה מסוימת. בוב סאפ הובס קשות ע"י מירקו קרו קופ (וע"י כל לוחם נורמלי אחר שהוא נלחם נגדו) שהיה באותה תקופה קל ממנו ב50 קילו. אני בעצמי התקשיתי נגד יריבים זריזים, טכניים ומנוסים ממני שקלים ממני ב-20 קילו לפחות כשהתחלתי להתעסק באיגרוף תאילנדי. יש באיגרוף דברים שקשה לקלוט רק מהסתכלות. ללימוד טכניקה של אגרוף או בעיטה יכול לקחת שבוע - אבל טקטית לדעת להשתמש בזה ולהביא את זה לרמה של רפלקס זה משהו שלוקח שנים בהרבה מקרים.

digidigi 11-12-10 13:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1047303)
מאריוש פודזיאנובסקי עבר לmma ודי נכשל שם בינתיים - והוא עוד ספורטאי בענף פונקציונאלי שגם מצריך קרדיו וטכניקה מסוימת. בוב סאפ הובס קשות ע"י מירקו קרו קופ (וע"י כל לוחם נורמלי אחר שהוא נלחם נגדו) שהיה באותה תקופה קל ממנו ב50 קילו. אני בעצמי התקשיתי נגד יריבים זריזים, טכניים ומנוסים ממני שקלים ממני ב-20 קילו לפחות כשהתחלתי להתעסק באיגרוף תאילנדי. יש באיגרוף דברים שקשה לקלוט רק מהסתכלות. ללימוד טכניקה של אגרוף או בעיטה יכול לקחת שבוע - אבל טקטית לדעת להשתמש בזה ולהביא את זה לרמה של רפלקס זה משהו שלוקח שנים בהרבה מקרים.

תודה רבה על התשובה

Antonator1 11-12-10 14:04

משקל קובע באמנויות לחימה כשלמשל מתחרה במשקל 100 קילו נלחם נגד מישהו במשקל 60 קילו, אבל מעל 80-85 קילו זה כבר לא כל כך קובע, במיוחד ברמות החובבניות.

BodyKilo 11-12-10 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1 (הודעה 1047320)
משקל קובע באמנויות לחימה כשלמשל מתחרה במשקל 100 קילו נלחם נגד מישהו במשקל 60 קילו, אבל מעל 80-85 קילו זה כבר לא כל כך קובע, במיוחד ברמות החובבניות.

ברמות המקצועניות בטח שזה קובע, גם אם תקח אחד ששוקל 95-100 קילו ואחד ששוקל 115-120 קילו, אתה יודע איזה יתרון זה? הוא שם עלייך את הגוף בside control אתה לא מסוגל לזוז. (קח למשל את הקרב שהיה לרנדי קוטור וברוק לסנר, קוטור בכלל אבל בכלל לא קטן, למרות שהוא הוריד משקל לקרב מול ברוק לסנר במטרה להיות מהיר וטכני יותר, ותראה איזה הבדלים היו ברגע ששניהם נכנסו לגראפלינג)

משקל כן עושה הבדל, אבל ברור שזה לא מה שיכריע את הקרב. (אני לא מדבר על הפרש של 30-40 קילו ששם הקרב כבר מוכרע, אלא גם 10-15 קילו זה יתרון, אבל בוודאי שלא מכריע את הקרב)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ