|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני, הסקוואטים של קולמן לא מלאים, הם במקרה הטוב parallel, וגם על זה אני לא בטוח. קולמן כשהוא רצה ידע איך להתאמן, ובניגוד ללאטחים אחרים בענף (ע"ע פילללללל, קאיייייי, בראנץ'''''') הוא גם חזק בלי קשר. ודניאל, אל תתלה על כן חומרים ולא חומרים. קח שני אנשים שרוצים להגדיל תרגליים, אחד יעשה סקוואט מלא, השני לא. את ההבדלים אתה תראה בקלות. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 10-11-10 בשעה 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אד קורני נראה ששובר מקביל בחלק מהחזרות הקלות, במשקל האמיתי הוא מגיע למצב מקביל שזה סבבה לבילדר, ארנולד לא קרוב למקביל, הוא עומד ממש צר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, אבל מוזר לי שאנשים כמו ארנולד קולמן פיל קאי ג'אי ובראנץ' שהם הטופ של הטופ ויש להם 100000 מאמנים והמון המון נסיון וידע עובדים בצורה כזאת, ואתם אומרים שזה לא נכון.. ברור לי שסקוואט מלא לצורך העניין יותר טוב מכל בחינה מרבעי סקוואט , אבל תענו לי על השאלה- למה בעצם הם עובדים ככה?
וכנראה שיש סיבה כי בנינו אתם לא אלה שמגלים להם את אמריקה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואי אין לי כוח להסביר....כבר כתבתי את הסיבות פה פעם..
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מכיר מישהו שיכול לגדול רק מכפיפות מרפקים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ועכשיו אפשר תתשובה של יאיר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה משפיע על סקווט מלא?
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() כי הם כנראה לא ידעו מה זה סקוואט מלא אמיתי
הנה טום פלטז הבילדר עם הרגליים הכי גדולות בהסטוריה והרגליים: |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() סינטול לא קשור פה בגרוש
ומה אתה בא לומר כאן? בחייך תראה את הרגליים של בראנץ'! אה ובוא תסביר לי למה הוא עושה 23 חזרות עם זה לא עוזר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() כי הוא מזריק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ידעתי שתאמר את זה סבזירו ! צפוי!
זה לא קשור לא לסקואט מלא ולא לחומרים תקלטו! יש מבנה גוף לכל אדם זה מה שנקרא פיזיק.. כמו שלפנקהאוזר יש תאומים ענקיים וביספס של נמלה ואצל רוני זה הפוך לצורך העניין ושניהם מזריקים אה אבל שחכתי רוני עובד 7\7\7 בכפיפת מרפקים אז ישלו ביספ יותר גדול והוא מזריק יותר טסט בגלל זה הוא יותר גדול נו באמת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() אתה שוב לא מבין תתשובה שלי.
בגלל שבראנץ' וורן ההומו מזריק הוא יכול לעשות קרקס כזה של 300 חזרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() בטח
תעשה לו בדיקת דם, המיקרוסקופ יתפוצץ מרוב שהחומרים ישתוללו עליו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני אסביר את התשובה של יאיר - הם מעדיפים לעבוד חצאים על יותר משקל כי זה מה שנותן להם יותר גירוי = יותר גדילה. אם אני זוכר נכון ובקצרה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אורן אראל - בבקשה רק תגובות מקצועיות ורלוונטיות! | chivas90210 | פיתוח גוף תחרותי | 82 | 30-05-07 15:36 |