|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() לא הראת לי עצוב5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() אתה נראה כמו חרא מה אתה מתלהב ?
![]() |
#23 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() מה כולם קופצים?
אדיר איפה הסרטונים שך של הסקוואט שאתה בכלל מסתלבט עליו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() אדיר, הנה מתכון בשבילך עבור יד 50:
קח את האצבע דחוף אותה לתחת תוציא ותריח בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח ומה עוזר סקוואט 170 עם הוא לא גודל מספיק מזה? סבבה עם הספורט שלו זה הרמת משקולות והוא שואף למספר גבוה יותר של פלטות[ואני מכבד מאוד את זה] אז למה לפרסם תמונות של הגוף מה זה משנה בכלל? ונגיד ולאדיר אין סקואט 170 אבל הוא נראה יותר טוב מכם [והו כן] אז מה הרווחתם פה?גם על זה תענה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמה אנשים בגובה שלי אתה מכיר שיותר גדולים ממני בגיל שלי? ולא אל תביא לי ילדים במשקל 60 קילו וגובה מטר 55 שיש להם יד 45 אחיייייייייייייייייייי. ואדיר נראה לידי כמו צימוק אני מוכן לשים כסף על זה. הוא 10 קילו מתחתיי ועל אחוז שומן יותר גבוה (ממה שרואים בחתימה). חאלס למצוץ לילדים בגובה מטר 70 מאחורי מסך. ועוד לא דיברנו על איש הלילה ואושר ועוד הרבה אנשים כאן שיותר גדולים ממני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח אני לא מדבר בכלל על החייזר דיברתי רק על אדיר הליצן שהבטיח סרטונים עם משקלי מעקמי מוט חחחחחחחחחח ואף אחד לא ראה כלום עדיין. נראה יותר טוב? מה ההגדרה של נראה יותר טוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() פ*ק מחודד יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() ניראה טוב חחחחח
זה מה שבנות צריכות להגיד לכם, לא ילדים בישראלב1די |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא בתחרות איתך אתה פשוט לא נראה אחד שממש מתאמן אל תעלב ואני ד"א לא מעלה תמונות כדיי להתנשא על אנשים שטובים ונראים טוב ממני שבמקרה שלך זה הרוב המוחלט של הפורום לא הייתי מנסה להשפיל אותך אבל ההרמת אף שלך הצחיקה אותי ההפך אולי גם הייתי מפרגן (לא שיש ממש על מה) אתה נראה מתאמן מתחיל בחודשים הראשונים שלו אתה וכל חבריך הליצנים שאני בטוח שמאחורי מסך לא שווים הרבה ובאים לחדר כושר על כדיי להעלות את הבטחון העצמי הפגוע שלהם כי סיפרו להם שזה מה שישנה אותם אבל אפס נשאר אפס אתה וכל אוכלי האוראו ושותי החלב למיניהם צאו קצת בחוץ יש חיים שם לא הכל סובב בכמה הסקוואט שלי מרשים, בהצלחה. ודניאל תודה על העזרה אל תנסה אני לא רב איתם פשוט מעיר אותם על הסרט שהם אוכלים על החיים שלהם.
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() חחח יא פלוץ
עשית מעצמך יותר מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אתה 93 קילו כמו שאני שוקל 120 קילו. הייתי נותן לך על הגובה הזה בלחץ 75.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
לעומת זאת על משקלי עבודה אי אפשר להתווכח, והחייזר יותר חזק מכל מי שקפץ פה, והוא גם מוכיח את זה עם סרטונים. בניגוד לשאר הליצנים פה שמדברים באוויר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() שמעו זה מצחיק שאתם חושבים שאני לא באמת שוקל 93 (ואני כבר יותר) בגלל שאני לא עושה פ1ז*נג מספיק טוב אבל סבבה.
אתם מוזמנים לראות סירטונים שלי בצ'אנל של דדליפט ופרס, שמה רואים גודל כללי יותר טוב. ועוד פעם, לא אמרתי שאני גדול. באתי להראות שמי שיודע להתאמן לא יעלה סתם שומן בתוכניות כוח אלא יגדל יפה מאוד, ושאין בעיה להיות חזק (טוב אני לא חזק, אבל גם לא חלש) על אחוז שומן נמוך. דרך אגב איפה הדוגמאות שלי? כועס1 נערך לאחרונה על ידי ח1צן, 05-11-10 בשעה 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, נראה טוב זה לצורך העניין מי יותר גדול\רחב\עבה\ר1לה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() זה תמונות לפני או אחרי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() חחחחחחח אדיר יש לך דיבור של בתול ואתה כנראה גם מתאמן כדי לא להיות בתול, אבל כנראה שזה עדיין לא מצליח.
איפה הסרטונים עם המשקלים מעקמי המוט שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() יש פה כמה אנשים עצובים.....
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |