|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() חחח איזה ילדה באה אליי אומרת לי שיש לי שרירים ענקיים אז איזה שחיף בא אליי עושה לי זה לא שרירים אמיתיים זה שרירי דמה :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עצוב שזה המצב. אנשים לא מסוגלים לקבל את זה שבזמן שהם מגרבצים מול הטלוויזיה, אנשים אחרים עושים משהו עם הגוף שלהם. גדול = סטרואידים או גנטיקה, כנראה שניהם. לא יתקבל על הדעת שבן אדם נאבק מול המתכת שבוע אחרי שבוע ובגלל זה הוא גדול וחזק. טוב, כנראה עדיף לקחת את זה בהומור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אבל זה טוב שיש שחיפים =)
![]() |
#25 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו... זה עוד כלום. היה יום ספורט ועשיתי הכי הרבה שכיבות שמיכה בכתה (67) ועשיתי גם 18 מתח כשבד"כ אני לא עובר את ה10, וישר האשימו אותי בחומרים :cry_1:
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תזכרו את זה, אם כולם היו כמונו , לא היינו כל כך מיוחדים
![]()
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מסטול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אה מכירים את אלה , שמפוחדים ומנסים להוכיח את עצמם?
פעם ניסיתם להביא להם איזה מבט עצבני ישר לתוך העיניים? בם אשכרה מאבדים ששיווי משקל :\ (גם אני הייתי כזה כשהתחלתי )
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
כעכרון מטח כשה לי לעבור את ה 20 לא יודע למה...
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט אימצתי לעצמי גישה לחיים שעשתה אותי פשוט אדם שמח והיא לשים זין, פשוט כמשמעו.
אני מתרכז בעצמי, לא במה שאחרים חושבים עליי ואת האמת אם למישהו יש בעיה עם איך שאני נראה ובמה שאני עוסק יכול למצוץ לי כי זה מעניין לי את הזין מה שאחרים חושבים. תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם נקלעים לשיחת חירטוטים עם מישהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
just fuck off... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שתבין יש אנשים שממש צוחקים עליי עושים לי לך לך להתנפח או שהם חיים בסרט שיש לי ביצים קטנות ואני הולך לקבל הרעלת חלבונים בכלל יש איזה אחת מפגרת כל פעם שהיא רואה אותי היא צועקת כמה אסטרואידים אתה אוכל ביום:S אבל בסה"כ זה מצחיק הם צוחקים עליי ואני צוחק עליהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח מזכיר לי את הדיון על המוזרים למיניהן בחדר כושר...
לנו במכון יש איזה אחת שמנה גמדה שמסתובבת ומנסה לעשות כל מיני תרגילים על כל מיני מכשירים. היא פשוט עוברת מכשיר מכשיר ומנסה לעשות בו משהו... אם כבר מישהו פ הזכיר סבתות, יש איזה סבתא אחת שבכל מכשיר עושה בסביבות ה100 חזרות...פעם היא תפסה את הפולי,שאלתי כמה יש לה עוד והיא אמרה רק סט אחד...פ'סדר אני מחכה...היא עושה 10 חזרות...15...20...אחרי 5 דקות היא סוף סוף הלכה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
"כמה שיותר אתה דוחק ( לחיצת חזה ) ומרים(יד קדמית) ככה הזין שלך יותר קטן וזה בשביל לפצות על כך" ...אני לא יודע מה הם חושבים אבל לפי כל ההערכות שלי חייב להיות ממש ענקי. ולהם כנראה זה לוקח את כל הקולריות בגלל זה הם כאלה שחיפים.
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מעצבן שאנשים באים נותנים לך מחמאות איזה גוף אחי או איזה חמור ..
ואז תמיד יש תאנשים ששומעים ומקנאים אז הם זורקים אה, סתם מנופח .. כאילו מה אני אוויר סאמאק X: |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיייייייייייים!!! חחחחח כמה שחיפוניסטים יכולים להיות מפגרים! זה פשוט לא יאמן אבל אני דווקא לוקח את זה כמחמאה שאומרים לי "מה אתה על סטרואידים?" וכאלה... רק מה..שלא יגידו להורים שלי משו בסגנון הם עוד יחשבו באמת.. ורק זה מה שחסר לי! חחח
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() תמיד חש את השחיף שמתחיל לחשב לך מתי הוא יגיע לגוף כמו שלך וכ"ו
1 עושה לי כמה זמן מתאמן ? אני עושה שנתיים אים מנוחות בן כמה אני:16 אז הוא עושה לי : אני מתאמן חצי שנה,עוד שנה וחצי אני יעבור אותך :):):):) אבל תחלאס הדבר אחי מצחיק זה : ניכנסתי פעם לעיריה היו לי סידורים שמה,אישה 1 עושה לי אתה עושה ספורט ? אני אומר לה : כן איזה ספורט שואלת האישה אני:חדר כושר (עים היתי אומר בודיבילדינג היא לא היתה מבינה אותי) פתאום היא שואלת : כמה אתה מרים ??? אני אומר לה באיזה תרגיל ? אישה : לא בכללי כמה את מרים ? כמאט איתעצבנתי אליה ![]() |
![]() |
![]() |