|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה רק בנץ' ובנץ בשיפוע את כל השאר תוריד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() Schutzstaffel
תריץ בגוגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין =/
עליתי עם הגיינר 3 קילו (72-75) בשבועיים וחצי בדקתי היקף יד נשאר אותו דבר=/ כלכך מבואס כרגע ואני עובד חזק מאוד באימונים ממש אין לי חשק להמשיך להיות על מאזן קלורי יומי של 3000+ כי אני עולה בשומן רק זה מוזר בא לי למות אני תשוש מהאימונים אופפפפפ בא לי לרצוח משיהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1
אימון מתקדם AB פה מהאתר למה הוא כזה ארוך ?? 8 סטים שריר קטן ??סתם תוכנית שמצאתי מרוב ייאוש |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() עם כבר אתה הולך על פיצולים לך על AB
תקרא את המאמר הבא: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 למרות שבSS תתקדם יותר בחירה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כן קראתי את המאמר הזה
עזוב אני כבר ממש מבואס לאדעה אני אנוח שבוע ואז ננסה את התוכנית ab ההיא מאזן קלורי 3000+ לא עזר לי חוץ מעלייה בשומן בזבוז זמן ומאמץ רב מוזר שאצלי כל השטויות האלה של חוסר התקדמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() בגלל שאתה לא מתאמן כבד..
תעשה ss ותראה ש3000 קלוריות זה לא מספיק חח בכל מקרה אני עדין בדעה שאתה צריך ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ידידי הטרול צודק במקרה זה, אחי לך על ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי שהבעיהשאין לי סקוואט חופשי אין לי פתרון לזה ולא רואה טעם בסווקאט מאשין ב ss
איך אנשים עושים ab מהחלל אוכלים פרוסה עם שוקולד אחרי אימון וגודלים ואני כמו מניאק תקוע לאדעה מה לעשות[חוץ מ ss אין כלום זה או או זה לפרוש? לא הגיוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא ss אז תעשה תוכנית פיצולים אבל תשלב את התרגילים הבסיסיים - דדליפט בנץ פרס , פרס בנט אובר ואת כל שאר התרגילים תעשה רק מסביב . תביא את עצמך לקצה כל אימון ואל תתייאש . בקשר לסקוואט - עדיף בסמית משין מאשר כלום. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אין מי שיבנה לי תוכנית נכון לעכשיו
ואני בכלל לא סומך על המאמנים שמה ראיתי איזה תוכניות מודפסות שמה בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() אל תעשה ss
תלך על תוכנית פיצולים רגיל ab או fbw שרוב מה שמרכיב את האאימון שלך הם באמת תרגילים מורכבים בנץ,דדליפט,פרס בעמידה,בנט אוור/מסור וסקוואט עדיף במשאין מאשר כלום... שרק התרגילים האלה ירכיבו תאימון פעם בשבוע יספיק לך יד קדמית ויד אחורית+3000 קלוריות+שינה מספקת ואתה תראה תוצאות. רק תמשיך להשקיע ולעלות במשקלים!
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() תעבור מכון ותפסיק לבכות.
אלה 2 רעיונות נהדרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כוח להתווכח
לפי מה שראיתי על הגוף שלי 3000+ קלוריות לא עוזר נייטרלי הגוף שלי לא משמין ועולה לאט אין לי שיטה לעלות מהר אני מרים משקלים כבדים ביחס למשקל שלי לא עוזר המשקל ולא כלום כנראה אני אעשה הפסקה שום פתרון לא עזר לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הבנתי כלום.
מומלת לעשות יותר סטים ופחות משקל או ההיפך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לא רוצה לאכול אתה רוצה להשאר על נטרלי אז בשביל מה פתחת אשכול בכלל? בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אהלן, שאלה בקשר לתפריט שלי במאסה | berkovic | תזונה ותוספים | 13 | 17-09-08 22:50 |
שמעו לא נעים לבקש | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 21 | 02-09-08 00:39 |
אהלן חברה צריך חוות דעת בבקשה אני עולה במאסה | shayetet13 | גלריות הגולשים | 11 | 29-03-08 11:09 |
אהלן חברים האם תוכלו לעזור לי בבניית תפריט עלייה במאסה? | Woofy | תזונה ותוספים | 3 | 02-08-07 12:17 |