|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע
![]() רוב החבר'ה כאן צודקים התכנית שלך לא כל כך תורמת לך והיא סתם מרובת תרגילים... הייתי מציע לך ללכת על fbw- ולשלב את התרגילים הבסיסים (לחיצת חזה, מתח, סקוואט, לחיצת כתפיים, דדליפט אפשרי,בנט אובר אפשרי) אתה יכול גם לשלב יידים או לעבוד בשיטה שdatto הציע לך ss.. התכנית שלך לא באמת עוזרת לך בכך שהיא עובדת על כל חלק בפרטנות... עדיף לך לעבוד יותר באינטנסיביות ולתת את כל הכוח בתרגיל אחד מאשר לפצל את הכוח לשלושה תרגילים וסתם להרים ברזל בלי משקל... בכל מקרה אם אתה אוכל נכון וישן נכון (6-7 שעות זה סבבה) אין שום סיבה שלא תעלה במשקלים, משמע אתה טועה והרוב צודקים, למרות זאת, זה לא אומר שיצאת טמבל במשך חצי שנה, זה אומר שהתאמנת כמו כל מתחיל שלא יודע כל כך איך לגדול אבל יצרת לעצמך בסיס להתחיל עם תכנית יותר טובה, קשה ומתאגרת.. אם אתה עדיין עקשן, אז כדי לעלות במשקלים ב-ab שאתה עושה אתה יכול פשוט לעשות ריסט - להוריד את כל המשקלים ולהתחיל ממשקלים נמוכים אבל חבל כי בטח כבר הבנת שזה לא יעזור.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חד וחלק בלי זיוני שכל. מציע לך ss במשך 3 חודשים ואז לעבור ל abc.
וחוץ מזה אם לא תשקיע בתזונה ושינה כמו שצריך אתה תתפתח מצוין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אנשים אוהבים לסבך דברים
אתה לא עולה במשקלים = אתה לא מתאושש מספיק מאימון לאימון = לא אוכל/ישן מספיק או שהגוף שלך פשוט לא בנוי לעמוד בעומס שאתה עושה גם אם אתה אוכל וישן עד גבול יכולתך פתרון = תאכל תישן יותר או תוריד נפח/תדירות *אתה כנראה צריך לעשות את שניהם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה לעבוד ab ? בבקשה
אבל לא תוכנית כמו שלך חביבי . תכניס בנץ' ,בנט אובר , מתח , סקאווט, פרס, גם מקבילים יכול לעזור לך , יד קדמית תתחיל עם מוט בעמידה , יד אחורית לחיצה צרפתית ... אתה מבין אתה צריך את תרגילי הבסיס בשביל להתקדם ולראות תוצאות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי בקיצור, תודה רבה לכולם, כרגע אני פשוט אנסה לישון יותר ואולי לאכול קצת יותר(למרות שאני דיי בטוח שזה לא לאכול אבל אני אבדוק) בינתיים אני לא חושב שזאת התוכנית כי לפני הצבא התאמנתי גם ab והתפתחתי דיי יפה, ברוב הדברים ובעיקר בבנץ' הייתי מעלה משקל כל אימון או 2, אבל באמת נראה לי שהנפח של התוכנית שלי קצת גבוהה מידי אז אני חושב שאני אוריד תרגיל אחד מכל השרירים הקטנים כמו ידיים וחזה ובשרירים הגדולים שזה רגליים וגב אני אשאיר 3 תרגילים וכמובן כמו שאמרתי אנסה לישון יותר ואם זה לא יפעל אני אנסה אעבור לss למרות שזה לא יהיה קל כי אין לי מישהוא צמוד שיגיד לי אם אני עושה טוב אז אני מכין אותכם כבר מעכשיו שיכול להיות שיעלו לפה הרבה סירטונים
![]() עוד פעם תודה רבה רבה רבה לכולם, תאמינו לי בגלל אנשים סבלניים כמוכם(כמו רובכם לפחות) הפורום הזה באמת על רמה. נ.ב. לכל אלה שחושבים שאני סתם עקשן טמבל אני לא כועס או משהוא אבל אתם צריכים להבין שבסופו של דבר אני לא מכיר אותכם.... יכול להיות שאתם וואלה סתם איזה חברה כמונים שהתחילו להתאמן לפי כמה חודשים אבל כל כך בטוחים שמה שהם עושים זה נכון שאתם אומרים לי שמה שאני עושה זה לא נכון כי זה נוגד את מה שאתם עושים ויכול להיות שאתם באמת צודקים ובגלל זה אני תמיד מחכה שאנשים קצת יותר ותיקים פה בפורום יחוו את דעתם או שלפחות כמה אנשים יגידו מה שהם חושבים ומיזה אני כבר יכול להסיק מסקנות, אז אתם לא צריכים להיות כל כך חסרי סבלנות... :/ ותודה גם לכם נערך לאחרונה על ידי tomer90, 19-09-10 בשעה 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מתאמן שרק התחיל להתאמן ולקח את הדברים ברצינות יראו עליו שהוא התחיל, מה קורה לאחר זמן מסוים שהוא מתאמן אותו דבר? - נתקע. ולכן הוא צריך לדעת מה עליו לעשות כדי להשתפר ולגדול, הכוונה בלאכול הרבה היא לעבור את מס' הקלוריות שאתה שורף ביממה במנוחה, השתדל לא לאכול יותר מדי זבל כי אתה יותר תשמין והמסה תיהיה יותר מלוכלכת, (אני לא אומר שאסור לאכול ג'אנק, רק במידה) בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וגם לגבי זה שהתפתחתי בגלל שהייתי מתחיל אני יודע אבל הקטע הוא שזה היה רק 4 חודשים בערך ואז התגייסתי ככה שאני עדיין נחשב מתחיל אז אני לא חושב שאני כבר אמור להיתקע ובטח שלא במשקלים הדיי עלובים שאני בהם כרגע(15 יד קידמית, 50 בנץ' וכו') אבל בסדר, אני אנסה מה שאמרתי ואדכן אותכם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עיסוקים
חדר כושר: חדר אוכל
|
![]() חרא תוכנית...תתרכז בתרגילים הבסיסיים כמו בנצ' פרס סקוואט לחיצת כתפיים במוט לחיצה צרפתית מתח וכו...עם כל הקקי הזה של המכשירים לא תעלה משקל לא בגוף ולא במכונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מעלה תמונות די חדש פה. | LoveToBe | גלריות הגולשים | 25 | 19-01-09 00:30 |
איך אני מעלה תמונות לפה? | יהורם | פיתוח גוף-כללי | 3 | 25-03-08 20:43 |
איך אני מעלה פב מוזיקה שלי?? | פאוור | פיתוח גוף-כללי | 7 | 02-03-08 18:57 |