|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אס אס........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כבר אמרתי לך עם אתה רוצה כוח ואמרת שכבר סיימת את הss תעשה 5x5 של ביל סטאר יש פה מאמר בפורטל
אבל בכל מקרה מה משקלי העבודה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A גב חתירה בטי בר 8-6x4 חתירה על ספסל (מסור) 8-6x4 משיכת פולי עליון לחזה 3x6 + דרופ סט חתירה בפולי תחתון (עם משולש) 3x6 + דרופ סט רגליים סקווט 8-6-6-4 לאנג'ים 8-8-6-6 פשיטת ברכיים במכונה 3x6-8 דרופ סט כפיפת ברכיים במכונה 3x6-8 דרופ סט יד אחורית לחיצה צרפתית 8-6x4 לחיצת חזה באחיזה צרה 8-6x3 פשיטת מרפק עם פולי עליון 8-6x3 b חזה לחיצת חזה 8-6-6-6 שיפוע שלילי 6-8x3 שיפוע חיובי 6-8x3 לחיצה בשכיבה ישרה עם משקולות יד 3x6-8 ודרופ סט יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט w רוחב כתפיים 6-8x4 כפיפת מרפקים בקבל קרוס 3x8 דרופ כתפיים לחיצת כתפיים בסמית משין 8-6x4 הרחקת כתף בפולי תחתון 3x6-8 לחיצה במכונה 3x6-8 דרופ שפר לי את ה ab הזו כפרה עלייך בוא נסגור תפינה הזו יש לי היום אימון
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() שכחת גם לעשות לחיצת חזה בשיפוע 39 מעלות ובשיפוע 166.6 כדי לכסות את כל הזויות האפשריות ולתקוף את השריר מכל הכיוונים.
כל תרגיל שני דרופ סט.. אתה יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין "תכנית כח" ל"תכנית למאסה"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() A
גב חתירה במוט 8-6x3 מסור דאמבלים 8-6x3 מתח עם משקל 3x6 משקולת מאחורי הראש בשכיבה 3x6 רגליים סקווט 3x8 דדליפט 2x6-8 כפיפת ברכיים במכונה 3x6-8 יד אחורית הורדת כבל בעמידה 8-6x3 דיפס 8-6x3 לחיצת חזה באחיזה צרה 3x6-8 b חזה לחיצת חזה במוט 3x5-6 לחיצה בשכיבה ישרה עם דאמבלים 2x8-10 לחיצה בדאמבלים שיפוע חיובי 3x8-10 באמבלים בשכיבה ישרה סגירת ידיים 3x10 יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי רוחב כתפיים 3x6 כפיפת מרפקים משקולת 3x8 כתפיים לחיצת כתפיים בעמידה 3x5-6 הרחקת ידיים לצדדים דאמבלים 3x6-8 הרמת משקולת לפנים 3x5 כתף אחורית 2x6 שיפרתי את האייביי הזו תן תיקונים אם צריך תודה רבה.. אני לא רוצה תכנית כוח רדו מזה רק אם אפשר חוות דעת על האיבי הזו וזהו תודה רבה וכמה פעמים בשבוע 3 או 4
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() חרא תכנית
יותר מדי נפח אתה גם מאוד אופטימי עם ה300000000 תרגילים לכתפיים אחרי 99999999 תרגילים לחזה אתה לא יודע להרכיב תכנית ובגלל זה אתה פוסל רעיונות ותכניות שהביאו לך מקודם |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם בא לך לעזור ולשנות אז בכיף אם לא א תגיד זין תכנית כי זה קל מאוד 12 סטים לשריר גדול זה בסדר מבחינתי
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שבאדום מיותר, מה שבירוק זאת התוכנית החדשה שלך לפחות סט אחד של חימום לתרגילים המורכבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב אני אראה כבר מה אני יעשה תודה רבה כל אחד אומר משהו שונה וכבר אתה לא יודע מה לעשות..
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכן, כמו שהמליצו לך תרגילים מורכבים, סקוואט דדליפט בנץ ופרס. גב רגלים חזה 2 תרגילים. יד קדמית אחורית וכתפים תרגיל אחד. מכאן תבנה תכנית ab שנראת לך הגיונית תעלה ואז נתקן. (כל עוד אתה לא עושה ss) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז אם זו התכנית
a בנט אובר 3x8 מתח 3xmax סקוואט עמוק 4x8 דדליפט 2x5 מקבילים - 3x8 b בנץ 4x8 לחיצת חזה שפוע חיובי משקולות 4x8 כפיפות בעמידה עם מוט קצר 3x8 לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה 4x8 אני רוצה להוסיף עוד תרגילי עזר גם בטן זו תכנית של 3 פעמים בשבוע או 4? אני אוהב תכנית חלוקה כי התכנית הזו פועלת עליי הכי טוב בגלל זה זה מעצבן אותי תכנית כח עם תרגילים מורכבים בלבד..
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע זאת התוכנית שלי כרגע... ואני מתקדם בה יפה מאוד ורק עכשיו התחלתי מסה
a חזה בנץ' 3x6 דחיקה בשיפוע חיובי עם משקולות או מוט תשלב כל הזמן 2x8 קרוס 2x10 יד אחורית 3x8פשיטת מרפקים עם מוט על ספה/או לחיצה צרפתית כתפיים מילטרי פרס 3x6 ידיים לצדיים 2x8 או תרגיל אחר שתבחר b סקוואט3x6 פשיטת ברכיים 2x10 כפיפות רגליים 2x10 דדליפט1x8 גב בנט אובר 3x6 מתח אם אתה יכול עם משקל עלייך אז מצויין 2x8 פולי צר לפנים 2x10 יד קדמתי 3x 8 איזה שהו תרגיל שאתה רוצה תגוון ברגליים אתה יכול לעשות לג פרס מקום אם אתה לא עושה סקוואט בטן אני עושה בבאימון aX10 3 סטים כפיפות עם משקולת כמובן שתעבוד בעצימות הכי גבוה שאתה יכול במיוחד בתרגילים המורכבים כמו דדליפט בנט אובר סקוואט ומילטרי פרס וכמובן חשוב שתעשה חימום הדרגתי לפני התרגילים המורכבים נערך לאחרונה על ידי Dim_A, 07-09-10 בשעה 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על התכנית שלו? גם קקה?
![]()
![]() |
#34 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() שיבשו לי את הדעה כבר עם ss..
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() שיבשו לי תחיים
נו אתה מדריך כושר תן דעה..
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() קפטן שלד
עשיתי ss וכן הגעתי למשקלים מעקמיי מוט ואני יודע ששלוש סטים של סקוואט ודדליפט לוקחים הרבה זמן במיוחד שאתה מקבל סחרחורת מהמשקל.. פשוט אני חושש שתכנית כוח תתקע אותי במקום ועכשיו אחריי שעניתי לך אתה תענה לי התכנית הזו בסדר? a בנט אובר 3x8 מתח 3xmax סקוואט עמוק 4x8 דדליפט 2x5 מקבילים - 3x8 b בנץ 4x8 לחיצת חזה שפוע חיובי משקולות 4x8 כפיפות בעמידה עם מוט קצר 3x8 לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה 4x8 אם לא תקן אותה ואני יילך על זה כבר כי השתגעתי ואם אפשר תרגילי עזר לידיים במיוחד קדמית כנראה שאני חוזר לתכנית כוח
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|בקשר לתוכנית fbw חדשה! | Giorgi | אימונים | 8 | 11-04-10 09:16 |
זקוק לתוכנית אימונים חדשה. | DanielML | אימונים | 1 | 22-03-09 12:54 |
חוות דעת לתוכנית חדשה? | Itay | אימונים | 11 | 03-11-08 13:42 |
מתלבט בקשר למעבר לתוכנית חדשה | vava_g | אימונים | 10 | 13-07-08 03:09 |
זקוק לתוכנית חדשה- מסה | Setix | אימונים | 6 | 01-02-08 12:32 |