|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר מתחיל
|
![]() והנה הספה שקניתי:
![]() הרבה יותר טוב ממולטי-טריינר, כן? יש מאמר שמסביר איזה תרגילים ניתן לבצע עליה? ומה מחזק התרגיל שבו שוכבים על הגב ומרימים את המשקולת למעלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ספת לייצנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה יודע זה קצת טיפשי לבקש חוות דעת אחרי שכבר קנית משהו
לפחות יש לך מוט לבנץ ודדליפט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, ימים ידברו אחי הגדול..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דמבלים זה משקולות יד. אין מדריך באתר,אבל אם תבקש יפה נירשום לך פה. שמע... אם אין לך מקום לכלוב,וכבר קנית מראש אז למה כל ההתייעצות הזו?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() Deadlift, התייעצתי, ועזרתם, ביטלתי את המולטי-טריינר וקניתי ספת משקולות ומוט.
וזה כלוב טוב? כל היתרון בו הוא שהוא מחזיק את המוט? אז מה ההבדל בינו לבין ספה, שנדמה שמאפשרת אף יותר תרגילים? ואין לי מוט אולימפי, אבל הבנתי שמוט רגיל הוא בעייתי אך ורק אם מגיע למשקלים גבוהים מאוד, ועוד חזון למועד. זכרו שאין לי כוונה להתנפח מאוד. אני מחפש פרופורציות. אה, והיכן אני יכול לרכוש את הספר שהמלצתם עליו? בסטימצקי? או ששוב פעם אני ליצן? ![]() ומה זה מוט W? תודה רבה על העזרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
תסתכל על התכנית starting strength אתה לא צריך שם שום דבר חוץ ממוט כלוב וספה (רק ספה שטוחה, בלי שום דבר) וזאת אחת התכניות הכי טובות למתחילים. "משקל גבוה" זה סובייקטיבי, לא לוקח כל כך הרבה זמן להגיע ל150 ק"ג דדליפט למתאמן מתחיל שעושה הכל כמו שצריך, ומשם זה כבר בעייתי עם מוטות לא אולימפיים, בסוף אתה תקנה מוט אולימפי עם תמשיך להתאמן כמו שצריך, למה לא לעשות את זה ישר? כבר אמרתי לך שציוד אולימפי משיגים מספקי חדר כושר (גוגל) או יד שנייה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה מוט w? אנלא דיברתי על מוט w. אבל זה מוט שהוא כזה בזיגזג. בכל מיקרה אתה יכול לעשות אותם תרגילים כמו מוט w,עם מוט אולימפי. והספר שהמצלנו עליו? Ss? אתה יכול לחפש הורדות שלו באינטרנט,יש בשפע.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה לכולם.
אז אני מבין שהיתרון בכלוב הוא יותר בטיחותי, בעוד שאני יכול לבצע את אותם התרגילים עם מוט. כמה עולה בבקשה מוט אולימפי חדש? ומישהו מכם מוכר משומש? בכמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() Godam מוכר,דבר איתו.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() חדש זה בסביבות 450 שקל, אם אתה קונה מספיק משקל (100 קילו?) של פלטות אז המוט חינם,
כל קילו של פלטה אולימפית זה 11 שקל אם אני לא טועה 100 קילו = 1100 שקל זה גרושים יחסית לטווח זמן שהם יחזיקו לך
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בחנות זה 14 פר קילו ולגבי המוט כלום לא מקבלים חינם ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() איזה חנות? מי קונה ציוד אולימפי מחנויות
זה ישר מהספקים, על כל כמות משקל מסויימת מקבלים מוט אולימפי חינם אצל הרבה ספקים
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אה ואיך אתה מגיע לספק ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() כותב בגוגל ציוד חדר כושר
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר מתחיל
|
![]() אגב, הצלחות למוט רגיל מתאימים גם למוט אולימפי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
|
![]() ציטוט:
לא, צלחות אולימפיות ציטוט:
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מולטי טריינר | DanD | אימונים | 4 | 17-02-10 22:16 |
כבל של מולטי טריינר | matanp1 | אימונים | 1 | 26-06-09 13:32 |
סרטון פולי עליון משקל מקסימלי במולטי טריינר | gallevi123 | גלריות הגולשים | 11 | 10-07-08 20:08 |
מולטי טריינר | knafod | פיתוח גוף-כללי | 4 | 05-06-08 21:19 |
מולטי טריינר | trx--->sus | אימונים | 13 | 13-02-08 17:01 |