|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה היחידה בללחוץ במשקולות זה שאהיה לך מאוד קשה להמשיך לעלות משקלים אחרי השלב ההתחלתי של ההסתגלות.
אתה תצטרך לעשות קפיצות של 5 ק"ג בתרגיל שהמשקלים בוא נמוכים (יחסית לבנץ עם מוט) מלכתחילה. בעיות הכתפיים שלך הם כנראה נובעות מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע לעשות בנץ, לפי הנתונים שלך אין לך מבנה גנטי כדי לעשות מה שבא לך בלי שזה יפגע ברקמות חיבור תנסה ללחוץ כמה שבועות כמו בסרטון למעלה, זה צריך לסדר את הבעיה ובמידה ואתה עושה לחיצות מאחורי הראש ו/או פלייס, תפסיק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכוונה ללחיצות מאחורי הראש?
(פלייס אני כבר לא עושה בגלל אותה הסיבה שהפסקתי לעשות את הבאנץ' פרס עם המוט - כאב בכתפיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אני עושה את הלחיצה הזאת. מה הסיבה שבגללה צריך להפסיק? הרי אני לא מרגיש כאב רע בזמן שאני עושה את התרגיל הזה, אלא להפך - אני מרגיש שהוא עובד לי ממש טוב על הכתפיים.
נערך לאחרונה על ידי IdaNP, 17-05-10 בשעה 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() זה שם את הכתפיים במנח לא טבעי תחת לחץ, לא מומלץ.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
החלפת התרגילים פוואר-קלין ומילטרי פרס בתרגיל אחד (פוואר-קלין+פוש פרס) | Sagi_M | אימונים | 5 | 10-02-10 09:13 |
סכנות בהקשתת הגב בבנץ'? | Coleman | אימונים | 8 | 28-03-09 18:36 |
גדנע צלילה-שייטת | jonathan | פיתוח גוף-כללי | 0 | 01-08-08 18:38 |
השכמות בבנץ' פרס | Eli | אימונים | 17 | 04-03-07 21:45 |