|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא יודע אחי אז תישאר לבן או שתעשה שיזוף באמצעות השפרצה..
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
|
![]() בנאדם אתה צריך להבין שבכדי להשתזף אתה צריך לייצר מלנין...
מה צבע העיניים והשיער שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שיער - חום כהה מאוד-שחור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרגליים על הפנים והבטן-חזה כנ"ל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו חברים :
אני הולך שובע הבא כנראה להשתזף במיטת שיזוף ... 13 טיפולים כול טיפול 12 דק' והוא עולה 30 ש''ח כול טיפול.(זול ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן עורך טיפול? ובטיפול לא נשרפים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מיטת שיזוף זה ממש לא בריא ,
שלא נדבר על שיזוף בתחליב (שזה חומר שמורחים אותו לפני השינה ובבוקר למחרת אתה קם שזוף רצח... שזה עשה לי מלא פצעים על העור) נראהלי שלמיטת שיזוף יש אותו האפקט על העור והוא פשוט הורס אותו... אפילו החבר'ה להגנה מסרטן ממליצה על שיזוף בהתזה זה חד פעמי , זה משזף המון... וזה בריא לעור.. קצת יקר ומתאים רק לאירועים מסויימים ולא סתם בשביל להיות שזוף אבל זה בריא ושווה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() הקרם שיזוף זה דבר לא זול ממה שהבנתי, כמה זה יוצא דבר כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() לכמה זמן השיזוף של המיטת שיזוף מחזיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() שבוע הבא אני יתחיל בע''ה טיפולים במיטת שיזוף ואני יעדכן אותכם.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה לי מיטת שיזוף ..זה סוג קרינה שיותר גרועה מקרינה רגילה !..כך לפחות אני יודע
וזה גם הגיוני שבשיזוף רגיל לוקח לך המון זמן להשתזף עד שאתה תופס צבע ..אבל במיטת שיזוף תוך כמה זמן אתה עם צבע ואני זוכר שפעם למדנו עלזה שהאולטרה של השיזוף מסוכנת מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
כמה זה עולה? לכמה זמן זה נשאר? מה זה בעצם התזה ואיך עושים את זה? מה מכל המוצרים האלה הכי פחות מזיק לגוף והכי שווה?
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קודם כל יש מצבים שזה יכול להיות לא אחיד, שנית כל זה דוהה הרבה הרבה יותר מהר משיזוף רגיל\מיטת שיזוף, ובנוסף לזה - זה יקר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
גם שיזוף רגיל מידי פעם לא אחיד
![]() |
![]() |
#38 |
מושעה
|
![]() התזה זה לאירועים בד"כ... כמו חתונות וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ההתזה יורד אחרי שבוע-שבועיים בערך + מקלחת כול יום ..
והצבע כול הזמן דוהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() טוב נסכם לכם את הדברים...
דבר ראשון מיטות שיזוף מסרטנות פי כמה וכמה משמש רגילה בשעות השיא אפילו , לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2620513,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2618638,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2616899,00.html אז מיטות שיזוף יורד מהפרק .... דבר שני שיזוף בהתזה יורד תוך שבוע+- וכל מקלחת הצבע נחלש בצורה משמעותית לאחר 3-4 ימים כבר כמעט לא רואים את הצבע מה גם שזה נהייה לא אחיד ואתה מתחיל לשפשפף יותר במקלחת וזה יורד הרבה יותר מהר מכמה שזה אמור להשאר... דבר שלישי , כל השמנים למינהם מסרטנים ודופקים תאמא של העור לא כדאי. דבר רביעי הכי יעיל גם לא בריא אבל אין ברירה זה ללכת בין 7 בבוקר ל10 בבוקר לים ,פעם בשבוע ולתפוס צבע , אפשר עם קרם הגנה עם מספר ממש נמוך אפשר גם בלי , תלוי ברגישות ובניסיון שלכם עם שיזוף .... תוך חודש שעתיים כל פעם מ7 בבוקר עד 9 בבוקר לדוגמה פעם בשבוע במשך חודש , יצא לכם אחלה צבע , אל תשכחו שאור שמש מביא גם ויטמנים ומינרלים חיוניים לגוף + אם אתם צורכים את מגוון הויטמנים ושלל ירקות מצבעים שונים הם מגנים מפני השמש (מפני הקרינה) , ככה שזה מביא אפקט נגדי (לא אומר שלא תשתזפו אבל הנזקים יהיו נמוכים יותר). גם אני צריך שיזוף אני אתחיל לתפוס צבע אחרי פסח כנראה המזג האוויר יהיה סבבה או אי שם בשבועות זה כבר יהיה ממש סבבה ללכת לים ועד יוני-יולי אפשר לתפוס צבע קטלני ![]() |
![]() |
![]() |