|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סתם שאלה באמת איך זה שהאבקת חלבון מקבלת תטעם שלה כמאט ללא פחמימה או שומן
יש ממתיקים כלשהם באבקת חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
1. בכל מיץ או מוצר שאתה מוציא מהמדפים מכיל חומרים משמרים וממתיקים מלאכותיים. אלא אם כן זה מים או סודה. 2. אני לא יודע אם רובכם מודעים או לא, אבל על מנת לספק בשר למאכל, יש עדרים שלמים של פרות שמיועדים רק למאכל, ולכן פשוט מעמידים את העדר, דוחפים להם סטרואידים כדי שיהיה יותר בשר, ובגלל התנאים הנחותים של העדר גם דוחפים להם אנטיביוטיקה כדי שלא יתפתחו מחלות. אז למעשה הבשר שאתה מקבל רווי בסטרואידים ואינטביוטיקה. העסק לא שונה אצל תרנגולות והביצים שלהן. אבל כמובן שאת זה לא מציינים בכתבות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() רק בגלל שזה אבקת חלבון וכביכול "מנפחת את השרירים" אז הם באים בגישה שלילית.
אני גם חושב שזה לא בריא כמו המון המון דברים על המדפים שיש ואנחנו אוכלים אותם כל יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תשובה מתזונאית מוינגייט בקשר לתפריט cc ועודף חלבון | שובי דובי | תזונה ותוספים | 7 | 16-04-09 17:00 |
הלכתי היום לתזונאית והיא אמרה לי דבר נורא מוזר כנסו רגע | masterpeaice | תזונה ותוספים | 38 | 16-11-08 21:43 |
שאלה+עזרה| שאלה בקשר לאבקות חלבון ועזרה בלייב.. | dani571 | תזונה ותוספים | 2 | 30-05-08 23:35 |
שאלה בקשר לאבקת חלבון; | dekel2000 | תזונה ותוספים | 7 | 30-04-08 15:26 |
תגידו כדאי לי ללכת לתזונאית ? או שתעזרו לי כאן | LittleNigga | תזונה ותוספים | 13 | 15-12-07 22:56 |