|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() במה שקשור לאימונים,אני לא מכיר אנשים יותר תחרותיים ממני,וזו תכונה חשובה לבאדיבילדר יותר מכמות חומרים גם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() יש סיכוי דווקא.
תקפיד טוב טוב על הסייקלס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בכלל לא קרוב לסף הגנטי שלך, למה לעשות קיצורי דרך ולקפוץ לחומרים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() איך מתאמן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כןן אני אעשה..פשוט כשהוא אומר לי לא הגעת למיצוי הטבעי,לא ברור לי מאיפה הוא יודע מה זה המיצוי הטבעי של כל אחד ואחד..ובאיזה נקודה ובאיזה גיל הגוף כבר לא מגיב בצורה אנאבולית כמו שהוא יכול להגיב..ואז הוא סתם זורק סיסמאות ששמע,אולי לילד בן 16 לא הייתי ממליץ להעיזר בסייקלים,אבל אני בן 25,אז כנראה שאת "המיצוי הטבעי" כבר עברתי
בקשר לתוכנית אימון,יש לי אימון בשבועיים,שהמטרה בו היא רק פאאוארליפטינג לשפר משקלים,בדרך כלל אני דופק יומיים מנוחה לפני אימון כזה, ידיים-אני משתדל להכניס אותם פעמיים בשבוע אולי 3 אפילו..משקלים יחסית נמוכים בתרגילים המובדדים האלה העיקר הרבה חזרות והרבה פאמפ..בתרגילים המורכבים עובד עד המוות..בין 8-10 חזרות סט אחרון בכל תרגיל כזה עושה בערך 5 חזרות...ככה שיוצא לי חזה ויד קידמית,גב יד אחורית,כתפיים ותאומים,רגליים ועוד אימון פאאורליפטינג שבוע כן שבוע לא..בסופו של האימון אני מכניס גם אימון ידיים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רואים את המצב של הגוף שלך..וזה ממש לא קשור לגיל שלך. עזוב שטויות..אתה בדרך הנכונה רק תהיה חיה במטבח כמו שאתה באימונים והכל יסתדר. נערך לאחרונה על ידי אודיגו, 29-09-09 בשעה 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יוצא לך סלט ידיים עצימות נמוכה והרבה פאמפ לפעמים אימוני bb לפעמים אימוני pl לדעתי תקח תוכנית אימונים טובה ותרוץ איתה אם זה לכיוון הbb אז אולי הבלוקינג רוטין של לייל או ss אני יודע שזה קשה לך לשמוע אבל מהתרשמות שלי אתה חייב ss ל3 חודשים ככה לפחות למצות התקדמות ואז לעבור ל 5x5 עם תוספת תרגיל עזר ליד קדמית אם בא לך כרגע אין מה לדבר על להתחרות, גם אם תכניס חומרים למשוואה, עדיין צריך לדעת להתאמן ולאכול בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לפחמימות אני פחות מתחשבן..ולא אוהב להעמיס את זה.. בקשר לאימונים..אני מתאמן כמו באדיבילדר לכל דבר לא עושה שום סלט ולא כלום...האימון של הפאוורליפטינג שאני עושה זה סתם כדי להכניס אותי לאטרף יותר...אני לא מצפה שהגוך יגיב בצורה אנבולית לאימונים כאלה...כי כשאני רואה את עצמי מעמיס פלטות על הבר..אני נכנס מזה לאטרף...שאר התרגילים הם כמו של באדיבידלר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() לא רואים תמונות
|
![]() |
![]() |