![]() |
תמונות שלי
|
|
|
לא יודע אם זה עלה כמו שצריך
בכל מקרה זה התמונות שלי אחרי שנתיים של אימונים אני יודע שאני לא הכי חטוב בעולם...המטרה שלי לא להיות חטוב אלא להמשיך ולגדול עד אחרי שאני אסיין את התואר הראשוןףאני לקראת סיום תואר ואז אני אוכל להתאמן במטרה להתכונן לתחרות אשמח לקבל חוות דעת |
חזה וידיים טובים.
|
:d
ציטוט:
|
נראה טוב..
|
בשביל שנתיים, זה מעט מאוד.
וכדי להתחרות יש לך עוד הרבה זמן. בהצלחה. |
ציטוט:
בעתיד הקרוב שנה שנתיים אני רוצה להתחיל בifbb תחרות ראשונה.. |
ציטוט:
אבל אני מבטיח לך שאני מהאנשים שמתאמנים הכי הארדקור שיש בשנה אפשר לעשות שינויים ענקיים אם אני אעשה את כל הדברים הנכונים תראה איך בראנץ וורן התקדם בשנה,קיבל מקום שני בשיפוט המקדים באולמפיה |
נראה מצויין ..
נתונים ? |
ציטוט:
86 קילו 17-18 אחוז יד 42 משקלי עבודה ל5 חזרות בנץ פרס 110 סקאווט(כמובן שדיפ) 130-120 דדליפט 150-160 |
חחחחחחחח איזה מכוער אתה בפנים אחי שאתה מצטלם אין זה מצחיק אותי כל פעם מחדש חחח
בכל מקרה אתה התקדמתה מלא אחי כל הכבוד :) מתי חוזרים לסיירוקס?:tongue: |
מצטער שלא העליתי את התמונות הייתי עסוק (בעיקר עבדתי על הרגליים חחחחחחחחחחח) תותח רציני אני מאמין בך חזה מעולה:)
|
ציטוט:
מה הקשר? |
ציטוט:
כי הוא כתב שעד שאני אוכל להגיע למצב של תחרות יש מלא זמןן אז אם עושים הכל כמו שצריך ומתאמנים כמו שאני מתאמן אפשר להביא גם בשנה את הגוף למצב של להתחרות בכבוד ולעקוף מתחרים אחרים |
אני מציע לך שתתרכז בהתקדמויות שהם לא של מתחרים מהטופ האולמפי ותפסיק להשלות את עצמך .
בן אדם שמתאמן כבר שנתיים בשנה אחת נוספת לא יהפוך פתאום למשהו מיוחד , אלא אם כן .... וכולם ידועים את ההמשך. חוץ מזה אתה לא תעשה הרבה בשנה עם או בלי חומרים חסר עלייך המון בשר בשביל לעמוד על במה. |
אני לא מתכוון לעלות על במה כדי להיות שגיא גרישגורן הבא
אמרתי שבעתיד אני ארצה להתחרות...ומה שבטוח אם אני אמשיך כמו היום,עוד שנתיים אני אהייה מוכן כבר לפחות ל..ifbb תמונות עדכון יהיו בהמשך... |
בסדר , אף אחד לא אומר לך לא.
פשוט אל תשלה את עצמך עם שינויים של הטופ האולמפי . לא הסתדר לי מה שאמרת לגבי זה שבשנה אפשר לעשות נסים. |
תאמין לי,אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהתחרו בארץ
שממש בער בהם הרצון להתחרות והם עלו בקטגוריות נמוכות.ונראו לא רע,..התמונות לא הכי משקפות,אני אעשה תמונות בשמש באור יום בחוץ של כל הגוף.. ואני אתן לך דוגמא, לא מהאולימפיה,גם אור ביטון ביג ביט מהפורום..עלה לתחרות השנה אחרי שוהא חזר להתאמן אימונים רצינים רק בשנה האחרונה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ