|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאני היחיד שלא רואה פה שום אבל שום דבר מיוחד אה? :\
תמשיך להתאמן ולאכול, ואולי כדאי שתעלה את הקלוריות שאתה מכניס ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() צחי אתה תופס 90% מהשרתים של הפורום עם התמונות שלך...
תתחיל לאכול במקום להצטלם |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני אוכל על דאג אמרתי שזאת הפעם האחורנה שאני מעלה תמונה עד התקדמות גדולהי ותר. ציטוט:
יש לך ביקורת רעה? תעלה תמונה שלך. אני ימשיך להתקדם ולאכול אן מה לעשות לא כולם עולים בשומן במאסה אתם צריכים להבין את זה. והבטחתי שפעם הבאהש אני יעלה תמונות זה יהיה עדו 5-6קילו . תודה לשאר. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
הרס רש"י שליטא
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ^ חחחחחחחחחחחח
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תתחיל לקחת ברצינות, אתה רואה שאתה מתקדם יחסית לאט אז תתחיל לאכול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה שנתיים ומשו? למה אתם מעלים לי תזמן?? אתה ראית איךהתחלתי להתאמן.. אני משתדל אמרתי לך שיש לי עכשיו מטרה לעלות 5קילו בלי לוותר אחי נמאס יל כבר מהזלזלול הזה יש אנשים שנראים רבע ממני ומקבלים ביקורת טובה זלזלול לא יפה בכלל. ד.א יש לך ביקורת בנוגע לתמונה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() אז מצטער שהעלתי תזמן, וכן ראיתי איך התחלתה, יכולתה לשקול יותר צח עם עליה לא משמעותית באח"ש.
ובקשר לתמונה, אתה חטוב על אחוז שומן נמוך, תתחיל לבלוס צח ועכשיו רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אן מה לעשות אחי אני נשאר חטוב כל השנה גם שאני עולה במשקל זה גנים אני פשוט לא צובר שומן ואני אוכל אחי בכל הכוחחחח ]פעם הבאה נפתיע בתמונות חוץ מזה אן לך מה להגיד בנוגע לגוף?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מוזר,אתה טוען שאין לך נטייה לעליה בשומן ואתה בכל זאת אוכל קצת. תנצל את זה,תוסיף אוכל. וכבר הגבתי לך [: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס נראה אחלה, כל אלה שמגיבים לך פה תגובות "רעות" נקרא לזה ככה זה כי השארת פה רושם של מתחנגל בפורום, בשורה התחתונה חטוב עם מאסה יפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני באמ תמשתדל אלכול אבל הבעיה באוכל שאני לא כל כך בחור עם תאבון אבל אני נלחם עם זה עד שאני יהיה 80 קילו ונפרסם תמונות חדשות אני מאמין שאני יוסיף עילי עוד 5קילו יהיה שיפור משועמתי בגודל בהיפקים והכל. כמו שאמרתי פעם אחרונה תמונות אז תצפו להפתעה עוד משו כמו 5-6חודשים שנה טובה. תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() שמע צח, אתה רואה שאני יכול להגיד דברים טובים כשזה מגיע לך ובאמת הכתף נראית מעולה וגם יש לך אחלה בייספס והתקדמת אבל בחיאת תעשה טובה לי ולכל השאר ופשוט תסתום את הפה!!!!!!!! אתה מבייש את עצמך ומשפיל את עצמך, לא נעים לי לראות את זה מהצד וכשאני מתערב זה עוד יותר לא נעים. זה לטובתך האישית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע,זה תהליך,לא ביום אחד מתרגלים לאכול בצורה כזאת,הקיבה צריכה להתרחב ולאט לאט מתרגלים. אני מאמין שעם עוד קצת רצון אתה יכול לדחוף עוד כמה מאות של קלוריות,אם לא תקנה גיינר ואל תשכח שתמיד אפשר להעזר בציטי'ם:d:d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה כבר אמרתי מה יש?. אני אל מבין מגיבים לי אז אני מגיב להם בחזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה זה נותן לך שאתה עולה קילו בחצי שנה (לפחות ככה זה נראה) אלא אם אתה רוצה להשאר כמו שאתה שזה גם בסדר , בחירה שלך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה הגופיה לא אמרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=56634
קניתי ממנו אחי ממליץ עליו בנאדם טוב תקבע איתו פגישה ותקנה הוא מוכר כל מיני בגדים לאנשים שמתאמנים מאוד יפים לב דווקא PITIBUL וכאלה אבל עדיין ממליץ. ד.א למה מעניין אותך הגופיה? חח. ציטוט:
זה ממש לא ככה אחי ואמרתי ואני יגיד שוב פעם הבאה שאני יעלה תמונות אני לא יראה ככה מבטיח ב 80קילו אני יעלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |