|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
סמל מין
|
![]() אחי סליחה אם זה מעליב אבל הגנטיקה שלך גרועה ביותר, 64 ק"ג על 1.79 ועוד יש לך בטן זה לא נשמע הגיוני בכלל. ולעניין לדעתי תן חיטוב מתון תוריד איזה 2-3 אחוז שומן ותחזור למסה נקייה עם בסיס וידע יותר טוב, וכמו שהכריש שלנו אמר לא חייבים להתחיל תמיד מנקודה של בסיס מסויים תמיד אפשר להתחיל מרזה ולשפר את המצב הכל תלוי בכוח רצון!
בהצלחה בהמשך! ושוב סליחה אם נעלבת
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדילמה חח ממש לא בא לי לחזור למצב הקודם.
מצד שני אתם אומרים לא להמשיך במסה.. ד"א עליתי מהר באחוז השומן כי לכחתי תרופא בשם : "פרדניזון" זה סוג של סטרואיד... בכל מקרה מצאתי תמונה שלי ששקלתי 54 קילו : http://img80.imageshack.us/img80/8238/img0278p.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל מסה,אל תקשיב לכריש.
אין לך מה לחטב |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ניטרו הוא על איזה 14-15,גם עם הוא יעשה נקי הוא מאוד מהר ימצא את עצמו ב16-17 % שומן ואז הוא יהיה חייב לחטב,לטווח הקרוב מאסה תשתלם,אבל תטווח הרחוק חיטוב קטן ואז מאסה הרבה יותר השתלמו,כי עם הוא יעשה מאסה הוא ימשוך אותה 3-4 חודשים,ויצתרך לתת חיטוב ארוך של מעל 3 חודשים כדי להגיע לאחוז שומן נורמלי,אבל עם הוא עושה חיטוב קטן של חודשיים ואז מתחיל מאסה נקיה הוא יכול למשוך את המאסה הזאת למשך שנה עד הקיץ בלי כאבי ראש של כל פעם לשנות תקופה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לך הצטברות שומן מוזרה
נראה רזה רק בטן קצת גדולה הייתי אומר לא יותר מ15% |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו שאני מסתכל על התמונה שלך, אתה לא נראה כזה שמן באמת אבל יש לך גוף ממש מוזר, יש לך את אחת מגופות הגיטרה הכי נוראים שראיתי והצטברות של שומן בבטן.
אז במחשבה שניה תעשה מאסה, תעבוד חזק על הגב כדי לטשטש את המותניים, אל תדאג מפה זה רק ישתפר, הכי חשוב תקרא מאמרים על תזונה ותוכניות אימונים כדי שתבין מה אתה עושה ומה אתה צריך לעשות על מנת להתקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה גבר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לו בקושי מסת שריר,גם אם הוא ירצה הוא לא יצליח לחטב,כי בסופו של דבר יהיה לו מעט מדי שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשום פנים ואופן חיטוב! תקשיב לי עם אתה לא רוצה להיראות כמו שלד. דרך אגב אחוז השומן שלך הוא משהו כמו 13-14 אתה נראה יותר בגלל שאין לך מסת שריר ומה לעשות מותניים רחבות שנותנות אשליה של שומן יתר. בקיצור מסה ועוד מסה. בהצלחה ידידי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה חיטוב יא מטורפים הוא עוד שנייה בתת משקל חח.
אחי תתחיל מאסה רצינית, יש לך מבנה רע אין להכחיש, אבל אם תעבוד חזק ותצבור מסה איכותית אז תראה הרבה הרבה יותר טוב, אל תדאג עם הדדליפטים הגב יגדל והמותנים יראו פחות בולטים =] בהצלחה במסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מדברים שטויות לא חרא גנטיקה ולא נעליים...
מאסת שריר אפסית ורוב השומן מצתבר במותניים לכן המראה של גוף גיטרה... מה שבמקומך הייתי עושה זה יורד לאזור 10 11 אחוז ,להוריד את כל הצמיגים מהמותניים ומתחיל תוכנית מסה תוך כדי לנסות לא לעלות ביותר מידי שומן.לא לעבור את 15 כול אופן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי לך על חיטוב מהסיבה שככה תוכל לעשות מסה ארוכה יותר ומסה ראשונה לפי דעתי צריכה להיות ממש ארוכה שתבין מזה מסה אמיתית וזה גם יבנה אותך טוב מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתם חלק חשוב, הוא אומר שמתאמן כבר 9 חודש במכון... ולא רואים כלום.
![]() |
#36 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() הכריש צודק תקשיב לו.
לא רוצה להיות מגעיל אבל הבטן שלך נוראית ולדעתי אתה חייב להוריד אותה לפני שאתה מתחיל להתאמן חזק.
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() במצב שלך הייתי עושה חיטוב.
מה שרואים בתמונה נראה כמו תוצאה של דיאטה קיצונית אם אתה אומר שירדת מ84. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך צורך בשום חיטוב,אין לך מה לחטב,הגנטיקה הזוועתית של המותניים מביאה לאשלייה של הצטברות שומן בצדדים למרות שאתה לא נמצא על אחוז שומן גבוה,אני ממליץ לך לעלות תמונה מהצד ולהשתיק את כל מי שאומר שיש לך "בטן".
אין הרבה מה לעשות בקשר ל"בטן" שלך,הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להתחיל לטחון ולהתאמן כמו בנאדם ולקוות שניחנת בגנטיקה סבירה+ בגב ש"תעלים" את המותן יום אחד.
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() http://img80.imageshack.us/img80/8238/img0278p.jpg
ככה אני נראה מהצד ( עכשיו קצת יותר טוב כי עליתי במשקל טיפה) קיצר אני יעשה מסה עד לנובמבר ואז ניראה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |