![]() |
כמה אחוז שומן אני?
הי
אני מאתמן כמה חודשים ( חודשים בבית 9 וחודש במכון) בבית האימונים היו על הפנים אז זה לא נחשב... אני רוצה לדעת על כמה אחוז שומן אני בערך.. *יש לי חרא של גנטיקה. ( גוף גיטרה ועוד כול מיני) תמונה למטה! כדאי לי להפסיק מסה ולהתחיל חיטוב קל? לי אישית מממש לא אכפת מהקוביות.. גובה 1.78-9 משקל 63-4 |
אני לא מצליח להקטין את התמונה המעצבנת הזאת!!
|
|
איזה חיטוב בראש שלך אחי, אתה 63 קילו על 1.78..תרביץ מסה בכל הכוח! תעבוד חזק על הגב, אולי זה יטשטש קצת את המותניים.
בהצלחה בהמשך גבר! |
מבנה גוף רע מותניים רחבות גוף גיטרה בכל מקרה במצב שלך מאסה.
|
תרביץ מסה אחי הבצלחה
|
ציטוט:
גבר תתחיל עם מסה ואתה כבר תתפוס צורה אל תדאג...... בהצלחה. |
מה מסה אני לא מבין אנשים,מה שאתה עושה מעכשיו אחי:
1-הליכון 2-מאזן קלורי שלילי(כמות חלבון מספקת ביום אבל תאכל פחות פחמימות ממה שאתה אוכל עכשיו) 3-תעלה הילוך באימונים ותתייעץ עם המדריך בחדר כושר עם איזה תוכנית אימונים כדאי לך לעבוד אח"כ אחרי 4 חודשים לפחות!!תלוי בך כמה זמן זה יקח ורק אחרי שיראו קוביות ואחוז שומן ממש נמוך רק אז תעבור למסה בכל הכוח,בהצלחה. |
ציטוט:
שלא תעז להקשיב לו. |
ציטוט:
|
הסט פוינט למאסה זה 12%
|
אז לעשות חיטוב?
וכמה אחוז שומן אני ? :|||| |
ציטוט:
אחוז שומן?אני משער משהו כמו 15-16 אבל אי אפשר לדעת על סמך תמונה,בהצלחה. |
ציטוט:
לפי דעתי תמשיך מאסה אבל ממש ממש במעקב אחריי התפריט וכמה שפחות צ'יטים ומאזן קלורי ממש קל לא צריך להפציץ אם הזמן הכול ישתפר (ברור שגם תעלה בשומן אבל אם זאת תעלה גם במאסה ואחריי זה בחיטוב יהיה לך מה לחטב , לעומת עכשיו שאם תחטב אתה תיהיה עצמות ) |
ציטוט:
|
יהיה לו יותר קל להתחטב אם הוא קודם יעלה במסת שריר.
|
אני לא מבין מאיפה הבטן אתה 64 קילו על 1.79 אז אמור להיות לך אחוז שומן לא גבוה כנראה שכל האחוז שומן שלך נמצא בבטן
|
משהו פה לא מסתדר... אתה בטוח שאתה 63 קילו? או 1.78?
כי זה לא הגיוני שאלה הנתונים שלך ויש לך כזאת בטן... בכל מקרה, אני ממליץ לך לעשות חיטוב במצב שלך(בלי נתונים, רק לפי מראה), פשוט לא עושים מאסה. תעשה חיטוב, תאכל הרבה חלבון, קצת פחמימה וכמות יפה של שומן איכותי, תיהיה במאזן קלורי שלילי, תעשה אירובי, ותרכיב עם המדריך תוכנית אימונים. בהצלחה. |
תתחיל לטרוף
ותעשה ss תוך זמן קצר תתחזק ותקבל צורה מה חיטוב ? אין לך מאסת שריר בכלל |
יש מצב זה עודף עור?
כי פעם שקלתי 84 קילו... אני שוקל כשיו 63-4 קילו בדקתי בכמה משקלים לא רק אחד. נניח ואני עושה עכשיו חיטוב אז תוך שבועה אני יורד ל 60 קילו ( נוזלים וזה..) ומשם הדרך ל 5x קילו קצרה מאוד. ואי מצב שאני חוזר למשקל של 55-54 קילו כי זה פשוט מפחיד. (שקלתי 54 קילו) אז אולי עדיף "לסבול" ולעשות מסה עד 70 קילו ואז לחטב ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ