|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() א' זאת אחותי כן היא יפה כפרה עלייה וחאלס לדבר ככה חח.
וב' מה זתומרת אחוז שומן גבוהה אז מה לעשות דיאטה ? או להמשיך במאסה ולאכול? תסבירו ת'צמכם. תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומי זה יאיר - hypotherapy ???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() דבר ראשון, תחמיא לאחותך על הלוק
![]() דבר שני, תמשיך לעלות במסה. אתה 14% שומן בערך. ב15-16% תעשה חיטוב לאיזור 12% ותמשיך מסה. שיהיה בהצלחה בהמשך ![]() ואל תשכח להחמיא לאחותך ![]()
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שהחבר'ה אמרו, תעשה מסה, אתה לא על אחוז "כזה" גבוה, תצבור עוד מסת שריר יפה, ואז תחטב...
ובאמת אחותך נראת סו-כר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חח חאלס לדבר עלייה חבל העלתי תמונה שלה יאלה חח.
במקום זה תחמיאו לי חח מה אני מכוער ?חחחחחחחחח אז בטוח עדיף להמשיך במאסה ?עד מתי מאסה עד איזה משקל ? ומתי חטוב ?ומה לעשות בחיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You
|
![]() ציטוט:
חסרה מסה בידיים,תן עוד מסה. ואחותך נראית פיגוז.(חברה כל תגובה תגידו משהו על אחותו)=]
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה אתם זונות הוא ביקש יפה שתפסיקו לדבר על אחותו
זה לא נעים אל תהיו ילדים..ואני בטוח שבמציאות לא היתם זורקים מילה.. ולעניין.. בנוי הייטב הייתי מציע לך חיטובון קטן..להוריד אחוזי שומן ל13 אחוז בערך ולהמשיך מאסה..לתת דגש לילדים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() בנוי טוב אחי תעשה אני במקומך הייתי עושה חיטוב קטנטן ואז מסה קיצור כמו שמר בזוקה אמר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול להיות איתך בסבבה והכל אבל חאלס.. ------------------------------------------ למה לעשות חיטוב ואז מאסה ? לא עדיף מאסה עוד ואז חיטוב ?אני לא שמן או משו שלא תבינו לא נכון התמונה הראשונה מטעה רצח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד ואני עושה קודם מאסה ואז חיטוב אז עד איזה משקל לעשות מאסה ?אני שוקל 76.
|
![]() |
![]() |