|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה, התקדמת הרבה אתה פשוט קרנף.
אבל כמו שאמרו פה, זה לא הגיוני שעלית 13 קילו שריר בחודשיים, ועוד אתה טוען שלא השתמשת בסייקל(ולפי מה שהבנתי גם עם סייקל זה די בלתי אפשרי), אז בכלל משו פה לא הגיוני, יכול להיות שכן עלית, אבל העלת גם שומן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה משתמש או לא, עלה 13 קילו בחודשיים או לא. העיקר התוצאה הסופית ושם אתה נראה אדיר. באמת אחת הגופות האסטטיות והמדהימים בפורום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מבין מה הוא מיתלהב,הוא סתם מעפן מסריח האריאל אורן הזה,גם שקרן וגם ניראה חרא,זה שהוא היה מר ישראל לא אומר שהוא ניראה טוב,והוא היה מר ישראל החטוב,שהם לא כאלה גדולים שם,ותכלס הוא ביכלל לא ניראה טוב הוא מסריח ביותר. אריאל למד את השקרים והחירטוטים מהחברים הטובים שלו בפליקס. לנושא אתה ניראה טוב אתה מיתקדם מאוד יפה כבוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לפי התמונות של 81 לא נראה כאילו עלית 12 קילו שריר סלח לי.
אין מצב שאכלת תכמות הזאת, שעלית תמשקל הזה,ושלא עלית באחוזי שומן. זה אחד. מה שכן אתה נראה מצויין ואם באמת יש אפילו רבע מההתקדמות הזאת מבחינת משקל אז יש לך למה לשאוף ואם זה היה נכון שאתה איזהשהו חיזר גנטי, ועדיין אתה לא, שעולה 12 קילו בחודשיים, הייתי אומר לך, לך תזריק כי אתה תעבור את רוני ואת כל המפלצות בכיף, אבל הרבה חירטוטים. ד"א זה לא סמים זה הורמונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() perect
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() יותר מדיי דברים לא מסתדרים לי ,גם בגלל שלא ראיתיתמונה של הרגליים
![]() |
#27 |
סמל מין
|
![]() לא ממש הגיוני שעלית 13 קילו בחודשיים אבל שיהיה בתכלס לא חשוב כמה אתה שוקל חשוב איך אתה נראה ואתה נראה פצצה מסה מעולה על אחוז שומן נמוך
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תותח-על אתה אחי! שור ברמה גבוהה!
כל הכבוד, שינוי מפחיד, יש לך גנטיקה לא מהעולם הזה..בהצלחה בהמשך גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() 13 קילו שריר בחודשיים חח
מר hadash קולמן מה נשמע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() כן 13 קילו בחודשיים זה חארטה!!
אבל האמות שלך זה פשוט משהו מטורף!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() ![]() אבל כמו שרשמתי מקודם יותר מידי דברים לא הגיונים, ואני אשאל אותכם שאלה בן אדם ששוקל 94 על 1.82 , יד 43-4 אחוז שומן 7.... יראה ככה????????????? אני לאנסה להעליב לדעתי הוא נראה מעולה , רק קצת כמו שחבר טוב שלי אמר לי ניסה לעגל משולש.תתפלאו גם אני בתמונות יכול להגיד שאני שוקל 90 והיד שלי 2 ס"מ יותר וסביר להניח שיאמינו לי אבל זה פתטי מצטער
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שיותר פתטי זה להגיד שהוא עלה 13 קילו נקי בחודשיים.. ובכל זאת רואים שאתה משקיע .. רק תפסיק לחרטט אנשים יקחו אותך ביותר רצינות.. ואני לא מדבר על הפורום, כנראה בחיים אתה מחרטט יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() רק דבר אחד שיהיה ברור אני לא מנסה ליצור אופיזציה נגדך , מה שמוזר לי הוא שאני לא חושב שאני "נופל" ממך והנתונים שלך פחות מרשימים בצורה משמעותית
![]() |
#36 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() למה לו לחרטט? למה למישהו לחרטט? ואללק אני מאמין לו,אפילו אורי שלי שהוא אחד התותחים של הפורום מכיר אותו אישית ואימת שהוא בלנדר אנושי,זה חלאס,לא חסרים פריקים גנטיים.
ולעניין,נראה פצצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין אך הדרדרתם לכיוון הזה
הבחור נראה מדהים, כל העלייה במאסה הוא מראה תמונות שמוכיחות שהוא חטוב אש הוא באמת עלה המון משחיף רצח אני מסכים שהעלייה במשקל והעבודה בחזה נשמע הזוי אש אך מצד שני, מה הטעם לשקר? הבחור נראה פצצה למי אכפת כמה הוא עלה או כמה הוא מרים באותה מידה הוא יכל לא לרשום זאת כלל והיינו מפרגנים ברמות. לעניין: נראה מעולה, בטן ממש טובה ...הבן אדם לא עולה באחוז שומן זה מטריף אותי ידיים טובות, החזה קצת בפיגור. אבל באופן כללי מאסיבי על אחוז שומן נמוך גנטיקה טובה ונראה מעולה++ לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
זה לא כזה הזוי ת'אמת, לא חסרים פריקים גנטיים בעולם הזה ואם הוא עלה ב40 ק"ג בבנץ' לי כזה הזוי אם קיבלת את הגנטיקה המתאימה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כוח להגיב אל כל השטיות שאנשים רושמים פה...
אבל.. אני מכיר את הבן אדם אזה אישית יש לו יד 43 סמ כן הוא מאוד מסבי וכל זה קרה במשך שנה בארך כן זה גנטקיה טובה ויש לו אחוז שומן נמוך 8 או 10 משהו באזור קיצר כמו שאני תמיד אומר יפה מאוד אחי אוהב אותך תמשיך ככה