|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חטוב אש
תתחיל לבלוס |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה בטן!! תתחיל לעבוד חזק על החזה ועל הידיםץ תמשיך ככה!
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לפי התמונות האלה אתה לא מרים 52 מיליטרי ...
ואם אתה כן מרים זה יהיה לחזרה אחת
![]() |
#25 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל הפורום
|
![]() אם יש לו את החוצפה לחרטט במשקלי עבודה, ואז שמאמתים אותו עליהם . הוא עוד משקר
ואז עוד אומר לי "אני מרים יותר ממך וכנראה יש לך בעיה עם זה" WTF ? ![]() לא אני לא אעזוב אותו... כי הוא שקרן. בנתיים כל ההתחמקות שלו של להעלות כזה וידאו מוכיחה את העובדה שהוא בדיוק כמו ה-מיליון חבר'ה שהיו פה לפניו שחירטטו במשקלים והבטיחו קטעי וידאו ... הם ב-fxp מהללים את השמן... כל פוסט שהוא אי פעם יפתח אני אזכיר לו על הוידאו שהוא הבטיח להעלות ולא מעלה . או שיעלה וידאו וישתיק את כולם , או שישתוק ... אפילו מהחתימה שלו הוא הוריד את כל המשקלים המופרכים שהוא שם כי הוא יודע שהוא פשוט שקרן ...
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ההיקף יד בערך 33 לדעתי (מהפעם הקודמת שלך הם היו 32 וזה לא נראה שיש כזה שיפור ענק בידיים)
אבל בכל זאת נראה טוב (וחטוב) תרביץ מסה חזק ותראה מעולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Gay lord
|
![]() משום מה הידיים בפיגור אני מרגיש שאני מתחזק ואני כרגע בתוכנית ss(יש דגש על ידיים - קדמית אחורית?)
ואני כרגע עולה במשקל בלי חשבון, אני אוכל כמה שיותר והרבה.. אני לא מעוניין לעשות עליה נקייה.. מה אתם ממליצים להמשיך לאכול בלי חשבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בלי חשבון..
אבל לא להגזים.
![]() |
#30 |
סמל מין
|
![]() אחי בלי להעליב או משהו אני לא רואה ממש שיפור ביחס לתמונות הקודמות תתחיל לאכול יותר אתה עדיין חטוב מאוד
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() קוביות סוף הדרך מביא לי חשק לחזור לעשות בטן למרות שאני לא בחיטוב,סה"כ כבוד לקיבוץ יש עתיד אבל אני ממליץ לך על מסה נקיה גם יותר בריא וגם תוצאות יותר יפות,ובקשר למשקלי העבודה אם אתה רוצה לצאת צודק תעלה סרטון ותשתיק את כולם אם המשקלים נכונים אם לא אז לא יפה חח
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה שיפור אבל תעשה עם עצמך משהו..תעשה גלאח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
אתה ממליץ לי על נקייה אבל הבעיה שאני לא כל כך מתמיד בארוחות ובמיוחד עכשיו בחופש אני חושב שאני ממש לא יוכל לעשות ארוחות מסודרות ומה שנראה לי יותר טוב זה לעשות מסה מלוכלכת וכל פעם שאני בבית אז לאכול ארוחות גדולות. חזה עוף,אורז,המבורגרים ויש עוד הרבה דברים ולאכול הרבה דברים... אז מלוכלכת או נקייה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תאמין לי אין על גלח
נראה סבבה, חטוב מאוד.. תן במאסה רצינית עכשיו בלי חשבון!!
![]() |
#36 |
Gay lord
|
![]() בגלל שאני לא יהיה בחופש יותר מדי זמן בבית אז הייתי רוצה לבקש ממכם איזשהו מתכון לשייק שישלים לי קלוריות.
מתכון שהוא לפחות 1000 קלוריות, כמובן שיותר, יותר טוב. אם אני לא טועה טמפלר הביא מתכון כזה פעם או שאם עוד מישהו יש לו אז שיעלה בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() טמפלר יביא לך את המתכון בעד סרטון מילטרי
![]() אני גם זוכר את המתכון... סרטון בעד מתכון הולך לא ?
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס כבר תעזבו אותו אם הוא עושה אתזה שיהיה לו בכיף אין לו שום סיבה לחרטט מה שכן כדאי לו לעלות את הסרטון כי אולי הטכניקה שלו לא טובה
קח מתכון שהמצאתי הרגע .. . . .. . 2 גביעי יופלה 1.5% (המאוד טבעי-בלי סוכר) = 1 ק''ג יופל'ה - 560 קל' 2 בננות - 160 קל' 2-3 תותים - 80 קל' +- אתה יכול להוסיף שיבולת שועל - 100-200 גרם חלב 100-200 מ''ל (חלב בלי יותר מידי סוכר 1%)-הכחול אפילו לעשות "סלט אגוזים" כזה גם שומן איכותי וגם יכול לצאת קצת יותר טעים.... זה יוצא בין 1000-1100 קלוריות בין 55-70 גרם חלבון קצת הרבה שומן רווי אבל זה יתאזן אם תוסיף אגוזים ![]() הרבה סוכרים אבל השיבולת שועל תיתן לך פחמימות מורכבות ואני מקווה שיצא לך גם שיק טעים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() 2 תפוחים, בלי הקליפה[לא טעים לי עם בננות חח]
130 גרם בערך ש"ש[לפני בישול] 2 גביעים של היוגורטים החדשים של דנונה 1.5, הזה עם המתיקות מעודנת. 300-400 מ"ל חלב 3% 1.5 כפות דבש\ריבה כלשהי. ערכים של זה: סה"כ קלוריות: 1299 קלוריות סה"כ חלבון: 50.3 גרם סה"כ שומן: 26.3 גרם סה"כ פחמימות: 214.3 גרם סה"כ כולסטרול: 36 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 10 גרם
![]() |
#40 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() תביא את המתכון הוא אדיר שיהיה לכולם
![]() |