ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-02-07, 09:21   #21
Lil Wayne
חבר חדש

הסמל האישי שלLil Wayne

שלח הודעה דרך ICQ אל Lil Wayne

שמעו זה שאתם מנסים להוכיח שזה לא נכון ואם אתם לא תאמנו את השריר לפחות פעמיים בשבוע הוא לא יגדל אתם טועים..
וזה רק מראה כמה הרמה בארץ נמכוה...וכמה בארץ הם מאחורה..
קיצר אני ע, לישון יאללה ביי לכם..ניראה תגובות שלכם שאני יקום
ישן 07-02-07, 10:40   #22
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
אני אמרתי שאתה ממציא? אני רק אמרתי מה אני הספקתי לראות עד עכשיו בפורומים האלה שהבאת.

הודעה אחת של מישהו שם לא מעידה על הכלל. בגלל זה שאלתי אותך כמה זמן אתה קורא שם ואתה לא ענית לי. אם זאת ההודעה היחידה שנוגעת לשיטות אימון שקראת שם, אז אתה קופץ למסקנות מהר מידי.

ולמה אתה מביא את זה ככה מצוטט? תתן קישור. אני רוצה לראות תאריך, מי כתב את זה, האם זה מאמר או סתם הודעה של מישהו, אילו תגובות נתנו להודעה הזאת וכו'...
בכל אופן, מה שרשום שם נשמע מאוד מיושן. יש שם הרבה דברים לא נכונים ואני לא אכנס לזה עכשיו, גם בגלל שזה לא הפורום המתאים וגם בגלל שיש כבר דיונים על זה.
אני קורא כבר כמה חודשים טובים
בקשר למי רשם את זה וללינק קח:
http://forums.johnstonefitness.com/showthread.php?t=51
זה נעוץ בפורום שם...
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 11:31   #23
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אי אפשר להביא נימוק, וחוץ מזה לייל אף פעם לא אומר משהו חד משמעית, אז איך אתה יכול להגיד שהוא תומך במשהו? הוא תמיד אומר it depends
חחח
הוא ממש מתוחכם.
זה מוריד ממנו את האשמה אם מה שהוא אומר לא קורה בפועל.

"In a Place There Is Life - There Is Hope"
meni32 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 12:26   #24
Yoggie
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni32
חחח
הוא ממש מתוחכם.
זה מוריד ממנו את האשמה אם מה שהוא אומר לא קורה בפועל.
אני אגיד לך מה קורה בפועל. בנאדם משכיל לוקח תיאוריה מני רבות ובונה על פיה שיטה "חדשנית" וצובר קהל חסידים לשיטתו . על פניו ההסברים התיאורתים של השיטה נכונים ותואמים בסיסים פיזיוליגים שונים. בפועל, לא נלקחו פקטורים אחרים והשיטה פועלת אולי על אחוז מסוים מהאוכלוסיה כי הרי כולנו שונים וייתכן ששיטה זו או אחרת תתאמין לאדם א יותר מאשר לאדם ב. כמו שרוב הפורום לא יסכים לעבוד כמוני יותר מ10 סטים לבייספס אבל עלי זה עובד נהדר.
הרבה אנשים מנסים להמציא את הגלגל מחדש... הרבה גולשים בפורום אומרים ש "בודיבילדרים" לא עובדים נכון כי הם OLD SCHOOL. אבל בנתיים אף אחד ממי שאומר את זה לא נראה ממש נראה בודיבילדר בעצמו.
לסיכום, אני יכול להגיד שראיתי מספר אנשים שעבדו לפי השיטה של לייל ואני יכול להגיד שעל אף אחד מהם לא ראיתי שינוי קיצוני כלשהו או אם בכלל.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 12:32   #25
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אני אגיד לך מה קורה בפועל. בנאדם משכיל לוקח תיאוריה מני רבות ובונה על פיה שיטה "חדשנית" וצובר קהל חסידים לשיטתו . על פניו ההסברים התיאורתים של השיטה נכונים ותואמים בסיסים פיזיוליגים שונים. בפועל, לא נלקחו פקטורים אחרים והשיטה פועלת אולי על אחוז מסוים מהאוכלוסיה כי הרי כולנו שונים וייתכן ששיטה זו או אחרת תתאמין לאדם א יותר מאשר לאדם ב. כמו שרוב הפורום לא יסכים לעבוד כמוני יותר מ10 סטים לבייספס אבל עלי זה עובד נהדר.
הרבה אנשים מנסים להמציא את הגלגל מחדש... הרבה גולשים בפורום אומרים ש "בודיבילדרים" לא עובדים נכון כי הם OLD SCHOOL. אבל בנתיים אף אחד ממי שאומר את זה לא נראה ממש נראה בודיבילדר בעצמו.
לסיכום, אני יכול להגיד שראיתי מספר אנשים שעבדו לפי השיטה של לייל ואני יכול להגיד שעל אף אחד מהם לא ראיתי שינוי קיצוני כלשהו או אם בכלל.
מה אתה אומר... יש בפורום שלו בודיבילדרים ששמים בכיס הקטן את כולם פה ביחד.

חוץ מזה, אולי מי שאומר את זה ניסה בעצמו לעשות old school וזה לא פעל עליו?
במכון שלי כמעט כל המתאמנים עובדים OLD SCHOOL, רק אמש ראיתי מתאמן שעושה המון סטים לחזה, וכולם לכשלון הוא מתאמן כבר שנתיים, אף פעם לא ראיתי אותו דוחק יותר מ55.
ומה עם כל הילדודס שעושים 12 סטים לבייספס ולטרייספס?

קיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לבן אדם יש את זה, כל דבר יעבוד עליו, ואם לבן אדם אין את זה, הוא לא יכול לעשות טעויות.
אגב, 10 סטים לבייספס אתה אומר שאתה עושה נכון? תנסה לעשות פעם 5 במקום 10. נניח ואתה עדיין מתקדם יפה, חסכת לעצמך 5 סטים של עבודה.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 12:36   #26
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lil Wayne
שמעו זה שאתם מנסים להוכיח שזה לא נכון ואם אתם לא תאמנו את השריר לפחות פעמיים בשבוע הוא לא יגדל אתם טועים..
וזה רק מראה כמה הרמה בארץ נמכוה...וכמה בארץ הם מאחורה..
קיצר אני ע, לישון יאללה ביי לכם..ניראה תגובות שלכם שאני יקום
דווקא ממך לא ציפיתי להגיד את זה.

ואף אחד לא אמר שלא נגדל אם לא נעבוד לפחות פעמיים בשבוע, וזה בכלל גם לא הנושא כאן. העניין הוא שהבן אדם פתח אשכול: "מסתבר שבחו"ל הדברים נראים אחרת" כשזה באמת נכון, אבל אחד הסעיפים שם הוא ההפך הגמור ממה שקורה במציאות. כי כאן בישראל כולם עובדים ABCD, ומי שרואה את 5x5 או את התוכנית של מארק ריפטואה ישר פסול אותה: "אההה מה זה?! זה כל התרגילים?! פחחחח זה קטן עלי, סתם תוכנית קלה. מה זה, אין פה עבודה על הראש השמאלי של הבייספס הימני" כשבפורומים בארה"ב אחוז הרבה יותר גדול מכיר את התוכניות האלה וגם עובד איתן. ויש לזה גם סיבה למה זה ככה, כי התוכניות האלה בעקרון הותאמו לענפי ספורט שמאוד פופולאריים בארה"ב בניגוד לישראל, כמו פוטבול ואולימפיק ווייטליפטינג. וזאת אחת הסיבות למה הרמה כאן נמוכה, כי פשוט ענפי הספורט השונים שקשורים לאימונים עם משקולות וגם ענף הבאדיבילדינג עצמו מזדחלים מאחור, וזה לא משהו חדש. אפילו עמית ספיר כתב פה פעם הודעה כשהוא הכין את עצמו למר אירופה או משהו כזה, הוא סיפר שהוא ראה איך החבר'ה שם בתחרות מתאמנים, כאשר האימונים שלהם מתבססים סביב ראיית הגוף כמכלול של תנועות ולא של שרירים כמו שעושים כאן.
ישן 07-02-07, 12:39   #27
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
מסכים איתך מאוד,
גם אני לא מחסידי מקדונאלד, וגם לא אהבתי את החלוקה לפלג גוף, מצאתי את החלוקה הזאת אצלי עבודה על דגש רגליים כי באימון אחד אני עובד רק פלג תחתון, ובאימון על פלג עליון שיש גם חזה גם גב גם כתפיים גם בייספס גם טרייספס , קיצר זה היה מחרפן ולא הרגשתי שינוי לטובה בפלג העליון רק בתחתון, ועבדתי בדיוק לפי ההסברים של גל .ט. אחד לאחד לגבי השיטה,
בקיצור כפי שאמרת אימון זה דבר מאוד אבל מאוד אינדיוידואלי.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 13:16   #28
Takima
חבר פעיל

ללייל אין "שיטה" מסויימת והוא לא מתנגד כמעט לאף שיטה ידועה. הוא רק מסביר דברים ונותן המלצות. הוא גם לא מתנגד לתכניות עם חלוקה ל3-5 אימונים כמו Abcd.
Takima מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 13:18   #29
Yoggie
מנהל ראשי

בולט שמת לב איך נעלבת על הדברים שנאמרו על מקדונלד? תקרא את ההודעה שוב ותראה שלא אמרתי שהשיטה שלו כושלת אמרתי דברים בכלליות ואז התייחסתי לשיטה שלו ספציפית. אבל אתה לקחת את זה קשה, מה לעשות אתה חסיד...

שוב, אני אסביר את עצמי... אני אומר שיש המון שיטות שלכולן בסיס מדעי כזה או אחר.
אני לא חושב שקיימת שיטה שמתאימה לכל בני האדם. אני חושב שהגדולה של תזונאי/מאמן היא לדעת להתאים באופן אישי את התוכניות והתפריטים למתאמן בהתאם למבנה גופו, גיל, סוג פעילות, גנטיקה , חילוף חומרים וכו'...
אני בטוח שקיים בודיבילדר אחד או שניים שבאמת עבדו לפי השיטה של לייל וראו תוצאות. אל תשכח גם שאותה בודיבילדרים לוקחים חומרים אנאבוליים ככה שקשה להגיד שדווקא השיטה היא שהביאה אותם לגדולות. אני בעיקר מתייחס בדברים שלי בשורות האחרונות לאותם אנשים פשוטים כמוני וכמוך - טבעיים שאני מכיר באופן אישי שעבדו עפ אותה שיטה.
חוצמזה כמו שאמרתי ייתכן מאוד שזה ישפיע על אנשים מסויימים יותר מאשר אחרים.
ישן 07-02-07, 13:19   #30
Yoggie
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
ללייל אין "שיטה" מסויימת והוא לא מתנגד כמעט לאף שיטה ידועה. הוא רק מסביר דברים ונותן המלצות. הוא גם לא מתנגד לתכניות עם חלוקה ל3-5 אימונים כמו Abcd.
UD2 זאת לא שיטה? אז מה כן...
ישן 07-02-07, 13:20   #31
Yoggie
מנהל ראשי

אגב, אני חושב שזה ויכוח סרק כי על כל אחד עובד משהו שונה.
כפי שנאמר...

איש באמונתו - יגדל!
ישן 07-02-07, 15:26   #32
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
מה אתה אומר... יש בפורום שלו בודיבילדרים ששמים בכיס הקטן את כולם פה ביחד.

חוץ מזה, אולי מי שאומר את זה ניסה בעצמו לעשות old school וזה לא פעל עליו?
במכון שלי כמעט כל המתאמנים עובדים OLD SCHOOL, רק אמש ראיתי מתאמן שעושה המון סטים לחזה, וכולם לכשלון הוא מתאמן כבר שנתיים, אף פעם לא ראיתי אותו דוחק יותר מ55.
ומה עם כל הילדודס שעושים 12 סטים לבייספס ולטרייספס?

קיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לבן אדם יש את זה, כל דבר יעבוד עליו, ואם לבן אדם אין את זה, הוא לא יכול לעשות טעויות.
אגב, 10 סטים לבייספס אתה אומר שאתה עושה נכון? תנסה לעשות פעם 5 במקום 10. נניח ואתה עדיין מתקדם יפה, חסכת לעצמך 5 סטים של עבודה.
אז אתה רוצה לומר שגיל הוא ילדדוס?
גיל אישית להרבה אנשים שאצלו ביעוץ מביא לעשות 12 סטים לבייספס ולטרייספס
ואני אחד מהם
בקיצור כל העסק הזה , זה קקה אחד גדול אני מת שיצא כבר החילזון שיוכיח את כל התורה הלא מובנת הזו...
ישן 07-02-07, 15:36   #33
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אז אתה רוצה לומר שגיל הוא ילדדוס?
גיל אישית להרבה אנשים שאצלו ביעוץ מביא לעשות 12 סטים לבייספס ולטרייספס
ואני אחד מהם
בקיצור כל העסק הזה , זה קקה אחד גדול אני מת שיצא כבר החילזון שיוכיח את כל התורה הלא מובנת הזו...
מי דיבר על גיל, אני התכוונתי לילדים שמניפים משקולות יד וזה נראה כאילו הם מאוננים, עושים את זה שעה שלמה כל שבוע מחדש.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 17:01   #34
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אני קורא כבר כמה חודשים טובים
בקשר למי רשם את זה וללינק קח:
http://forums.johnstonefitness.com/showthread.php?t=51
זה נעוץ בפורום שם...
תודה.

אגב, לא יודע אם שמת לב, אבל הוא המליץ על ABCD למתאמנים מתחילים.
ישן 07-02-07, 17:01   #35
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
הוצאת לי את המילים מהפה.
לא רציתי להגיד דברים קיצוניים על לייל כי כל החסידים שלו כאן היו מתחילים לירות עלי אש וגופרית.
ת'כלס, הויכוחים האלו עם כל התוכניות שלייל אומר או לייל לא אומר...הכל שטויות.
בשביל דיון בפורום זה בסדר.
בשביל המציאות ת'כלס זה לא יתן לכם כלום לגוף.
הותיקים בפורום כאן כבר יודעים לאכול נכון, עכשיו כל מה שנותר להם לעשות כדי לגדול זה להתאמן חזק, להתמיד וכמה אמפולות בדרך....
להתווכח על דברים כמו לאכול שומן כשרמת האינסולין גבוהה או לא וכל מיני קישקושים לא יתרום דבר לגוף שלכם.

"In a Place There Is Life - There Is Hope"
meni32 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 17:11   #36
Moshe
Banned

ציטוט:
תודה.

אגב, לא יודע אם שמת לב, אבל הוא המליץ על ABCD למתאמנים מתחילים.
אז על מה אתה ממליץ ל"מתאמנים לא מתחילים"
?
ישן 07-02-07, 17:25   #37
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

זה לא משנה על מה אני ממליץ וזה גם לא הנושא כאן. לא יודע איך הנושא התגלגל שוב פעם לויכוח על תדירות האימונים.
ישן 07-02-07, 17:47   #38
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אני לא יודע על מה הדיון אבל FBW HET לשלטון

והE זה everything =\

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 19:03   #39
THE_JUGGERNAUT
חבר פעיל

ציטוט:

אם אתה רוצה פורום ברמה באמת מקצועית, תכנס ל- bodyrecomposition.com ותראה באמת עד כמה הדברים שונים בארה"ב. כי סתם לדוגמא, כאן בארץ אימוני ABCD הם מאוד פופלאריים, אבל בפורום של לייל אתה לא תמצא שם אימונים כאלה. כל תוכניות האימון שם מבוססות על HFT.
מסכים עם עידן

קח את ההצהרות של החברה מהפורום הזה לשם ותראה באיזה תגובות תיתקל...

THE_JUGGERNAUT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-07, 00:01   #40
Lil Wayne
חבר חדש

הסמל האישי שלLil Wayne

שלח הודעה דרך ICQ אל Lil Wayne

ציטוט:
דווקא ממך לא ציפיתי להגיד את זה.

ואף אחד לא אמר שלא נגדל אם לא נעבוד לפחות פעמיים בשבוע, וזה בכלל גם לא הנושא כאן. העניין הוא שהבן אדם פתח אשכול: "מסתבר שבחו"ל הדברים נראים אחרת" כשזה באמת נכון, אבל אחד הסעיפים שם הוא ההפך הגמור ממה שקורה במציאות. כי כאן בישראל כולם עובדים ABCD, ומי שרואה את 5x5 או את התוכנית של מארק ריפטואה ישר פסול אותה: "אההה מה זה?! זה כל התרגילים?! פחחחח זה קטן עלי, סתם תוכנית קלה. מה זה, אין פה עבודה על הראש השמאלי של הבייספס הימני" כשבפורומים בארה"ב אחוז הרבה יותר גדול מכיר את התוכניות האלה וגם עובד איתן. ויש לזה גם סיבה למה זה ככה, כי התוכניות האלה בעקרון הותאמו לענפי ספורט שמאוד פופולאריים בארה"ב בניגוד לישראל, כמו פוטבול ואולימפיק ווייטליפטינג. וזאת אחת הסיבות למה הרמה כאן נמוכה, כי פשוט ענפי הספורט השונים שקשורים לאימונים עם משקולות וגם ענף הבאדיבילדינג עצמו מזדחלים מאחור, וזה לא משהו חדש. אפילו עמית ספיר כתב פה פעם הודעה כשהוא הכין את עצמו למר אירופה או משהו כזה, הוא סיפר שהוא ראה איך החבר'ה שם בתחרות מתאמנים, כאשר האימונים שלהם מתבססים סביב ראיית הגוף כמכלול של תנועות ולא של שרירים כמו שעושים כאן.
שמע אתה צודק...
והעכשיו גם אתה הבאתה הוכחה גם למה שאני אמרתי שהרמה בארץ נמוכה...ושאם אין 20 תרגילים בכל אימון זה לא יעבוד עליהם...גם בקשר לדיאטות וכל זה הארץ אחורה...בדוגרי אף אחד פה לא יודע מה זה איי בי סי...לא מחלקים את זה ככה..מחלקים הכל אחרת לגמריי...