|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר חדש
|
![]() שמעו זה שאתם מנסים להוכיח שזה לא נכון ואם אתם לא תאמנו את השריר לפחות פעמיים בשבוע הוא לא יגדל אתם טועים..
וזה רק מראה כמה הרמה בארץ נמכוה...וכמה בארץ הם מאחורה.. קיצר אני ע, לישון יאללה ביי לכם..ניראה תגובות שלכם שאני יקום
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר למי רשם את זה וללינק קח: http://forums.johnstonefitness.com/showthread.php?t=51 זה נעוץ בפורום שם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא ממש מתוחכם. זה מוריד ממנו את האשמה אם מה שהוא אומר לא קורה בפועל.
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הרבה אנשים מנסים להמציא את הגלגל מחדש... הרבה גולשים בפורום אומרים ש "בודיבילדרים" לא עובדים נכון כי הם OLD SCHOOL. אבל בנתיים אף אחד ממי שאומר את זה לא נראה ממש נראה בודיבילדר בעצמו. לסיכום, אני יכול להגיד שראיתי מספר אנשים שעבדו לפי השיטה של לייל ואני יכול להגיד שעל אף אחד מהם לא ראיתי שינוי קיצוני כלשהו או אם בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, אולי מי שאומר את זה ניסה בעצמו לעשות old school וזה לא פעל עליו? במכון שלי כמעט כל המתאמנים עובדים OLD SCHOOL, רק אמש ראיתי מתאמן שעושה המון סטים לחזה, וכולם לכשלון ![]() ומה עם כל הילדודס שעושים 12 סטים לבייספס ולטרייספס? קיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לבן אדם יש את זה, כל דבר יעבוד עליו, ואם לבן אדם אין את זה, הוא לא יכול לעשות טעויות. אגב, 10 סטים לבייספס אתה אומר שאתה עושה נכון? תנסה לעשות פעם 5 במקום 10. נניח ואתה עדיין מתקדם יפה, חסכת לעצמך 5 סטים של עבודה.
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ואף אחד לא אמר שלא נגדל אם לא נעבוד לפחות פעמיים בשבוע, וזה בכלל גם לא הנושא כאן. העניין הוא שהבן אדם פתח אשכול: "מסתבר שבחו"ל הדברים נראים אחרת" כשזה באמת נכון, אבל אחד הסעיפים שם הוא ההפך הגמור ממה שקורה במציאות. כי כאן בישראל כולם עובדים ABCD, ומי שרואה את 5x5 או את התוכנית של מארק ריפטואה ישר פסול אותה: "אההה מה זה?! זה כל התרגילים?! פחחחח זה קטן עלי, סתם תוכנית קלה. מה זה, אין פה עבודה על הראש השמאלי של הבייספס הימני" כשבפורומים בארה"ב אחוז הרבה יותר גדול מכיר את התוכניות האלה וגם עובד איתן. ויש לזה גם סיבה למה זה ככה, כי התוכניות האלה בעקרון הותאמו לענפי ספורט שמאוד פופולאריים בארה"ב בניגוד לישראל, כמו פוטבול ואולימפיק ווייטליפטינג. וזאת אחת הסיבות למה הרמה כאן נמוכה, כי פשוט ענפי הספורט השונים שקשורים לאימונים עם משקולות וגם ענף הבאדיבילדינג עצמו מזדחלים מאחור, וזה לא משהו חדש. אפילו עמית ספיר כתב פה פעם הודעה כשהוא הכין את עצמו למר אירופה או משהו כזה, הוא סיפר שהוא ראה איך החבר'ה שם בתחרות מתאמנים, כאשר האימונים שלהם מתבססים סביב ראיית הגוף כמכלול של תנועות ולא של שרירים כמו שעושים כאן.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני לא מחסידי מקדונאלד, וגם לא אהבתי את החלוקה לפלג גוף, מצאתי את החלוקה הזאת אצלי עבודה על דגש רגליים כי באימון אחד אני עובד רק פלג תחתון, ובאימון על פלג עליון שיש גם חזה גם גב גם כתפיים גם בייספס גם טרייספס ![]() בקיצור כפי שאמרת אימון זה דבר מאוד אבל מאוד אינדיוידואלי.
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ללייל אין "שיטה" מסויימת והוא לא מתנגד כמעט לאף שיטה ידועה. הוא רק מסביר דברים ונותן המלצות. הוא גם לא מתנגד לתכניות עם חלוקה ל3-5 אימונים כמו Abcd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מנהל ראשי
|
![]() בולט שמת לב איך נעלבת על הדברים שנאמרו על מקדונלד? תקרא את ההודעה שוב ותראה שלא אמרתי שהשיטה שלו כושלת אמרתי דברים בכלליות ואז התייחסתי לשיטה שלו ספציפית. אבל אתה לקחת את זה קשה, מה לעשות אתה חסיד...
שוב, אני אסביר את עצמי... אני אומר שיש המון שיטות שלכולן בסיס מדעי כזה או אחר. אני לא חושב שקיימת שיטה שמתאימה לכל בני האדם. אני חושב שהגדולה של תזונאי/מאמן היא לדעת להתאים באופן אישי את התוכניות והתפריטים למתאמן בהתאם למבנה גופו, גיל, סוג פעילות, גנטיקה , חילוף חומרים וכו'... אני בטוח שקיים בודיבילדר אחד או שניים שבאמת עבדו לפי השיטה של לייל וראו תוצאות. אל תשכח גם שאותה בודיבילדרים לוקחים חומרים אנאבוליים ככה שקשה להגיד שדווקא השיטה היא שהביאה אותם לגדולות. אני בעיקר מתייחס בדברים שלי בשורות האחרונות לאותם אנשים פשוטים כמוני וכמוך - טבעיים שאני מכיר באופן אישי שעבדו עפ אותה שיטה. חוצמזה כמו שאמרתי ייתכן מאוד שזה ישפיע על אנשים מסויימים יותר מאשר אחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל ראשי
|
![]() אגב, אני חושב שזה ויכוח סרק כי על כל אחד עובד משהו שונה.
כפי שנאמר... איש באמונתו - יגדל! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גיל אישית להרבה אנשים שאצלו ביעוץ מביא לעשות 12 סטים לבייספס ולטרייספס ואני אחד מהם בקיצור כל העסק הזה , זה קקה אחד גדול אני מת שיצא כבר החילזון שיוכיח את כל התורה הלא מובנת הזו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
אגב, לא יודע אם שמת לב, אבל הוא המליץ על ABCD למתאמנים מתחילים.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רציתי להגיד דברים קיצוניים על לייל כי כל החסידים שלו כאן היו מתחילים לירות עלי אש וגופרית. ת'כלס, הויכוחים האלו עם כל התוכניות שלייל אומר או לייל לא אומר...הכל שטויות. בשביל דיון בפורום זה בסדר. בשביל המציאות ת'כלס זה לא יתן לכם כלום לגוף. הותיקים בפורום כאן כבר יודעים לאכול נכון, עכשיו כל מה שנותר להם לעשות כדי לגדול זה להתאמן חזק, להתמיד וכמה אמפולות בדרך.... להתווכח על דברים כמו לאכול שומן כשרמת האינסולין גבוהה או לא וכל מיני קישקושים לא יתרום דבר לגוף שלכם.
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() זה לא משנה על מה אני ממליץ וזה גם לא הנושא כאן. לא יודע איך הנושא התגלגל שוב פעם לויכוח על תדירות האימונים.
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני לא יודע על מה הדיון אבל FBW HET לשלטון
והE זה everything =\
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח את ההצהרות של החברה מהפורום הזה לשם ותראה באיזה תגובות תיתקל... ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
והעכשיו גם אתה הבאתה הוכחה גם למה שאני אמרתי שהרמה בארץ נמוכה...ושאם אין 20 תרגילים בכל אימון זה לא יעבוד עליהם...גם בקשר לדיאטות וכל זה הארץ אחורה...בדוגרי אף אחד פה לא יודע מה זה איי בי סי...לא מחלקים את זה ככה..מחלקים הכל אחרת לגמריי...
![]() |